34737
  • Daell Drow
    Sajat magad altal vasarolt game kell a listara, free game nem szamit.
  • gregtom6
    Megkaptam...
    Még annyi a gond, hogy nem tudok haverokat felvenni, azt írja, h néhány Steam community szolgáltatás akkor elérhető, ha van játék az accountodon...nekem 2 is van.
  • DarkSector
    Igen a Steam Guard, ezt kikapcsolhatod miután 1x beléptél a kliensbe, de ha nem jön meg e-mail-edre az elég gáz lesz...
    Probáld néha, ha egyszer már sikerül kikapcsolhatod ezt a védelmet.

Amúgy freemail néha lassú.
  • gregtom6
    De még a honlapon se tudok bejelentkezni, nehogy véletlenül átírjam az e-mail címet, mert tartok attól, h a Freemail a szar...
  • gregtom6
    Hát nagyszerű ez a Steam, bejelentkeztem, letöltöttem a TF2-t. Kijelentkezek, kicsit buheráltam a Steam regeditjét, így inkább mindent kitöröltem a Steamről a regeditben, és feltettem újra a Steam-et.
    Azt hiszi, új gépről jelentkeztem be, nem enged be, mert be kellene írni az aktivációs kódot, ami természetesen nincs egyik freemail-es címemen sem.

Ilyenkor mi a frászt kell csinálni???
  • martin4955
    Köszi, már írtam is!
  • MerlinW
    Nem lehetséges.
  • gregtom6
    Azért kérdezem, hogy lehetséges-e :)
  • bakvarnyu
    Majd meséld már el , hogy sikerül bármit is átrakni másik accountra, én 3 éve nem tudom összevonni az enyéimet
  • ratgab
    Úgy látom normalizálódott a helyzet a letöltések kapcsán.... Minden visszaállt a régi kerékvágásba....
  • gregtom6
    És ha van egy játék, elérek benne x db achievementet, és átrakom másik accountra, akkor az achik is mennek át?
  • MerlinW
    Nem. Telepítsd a Steam-et a D-re.
  • gregtom6
    Hy all!
    Azt be lehet állítani, hogy ne a C-re, hanem a D-re töltse le a játékot?
  • Prince23
    Nekem meg LA-ből jött csutka maxon, de kell figyelni, hogy ott este és éjszaka legyen. máskülönben onnét annyi jön mint ha magyar szerveren lennék :/
  • Fpocok
    LOL... hát csak miattam nem kell fáradnod
  • MerlinW
    Írtam, hogy tisztában vagyok vele:) Csupán azért nem foglalkoztam vele, mert te vagy az első aki használja azt a funkciót:)
  • Renátó1985
    nálam fehér alapon szürke szöveg
    látni, de alig
  • Fpocok
    A regelt emailedre küld egy kulcsot, azt kell megadni... párszor kéri, aztán nem fogja.

MerlinW nem a listázással van a gond, hanem a színekkel... fehár alapon fehéres szöveg... legalább is nálam. Nálatok nem? Csináljak SS-ot?
  • MerlinW
    Megcsinálom majd, azért nem foglalkoztam vele, mert sosem használtam. Sosem értettem milyen logika alapján listázza oda a topikokat:)
  • MerlinW
    Én a svédeket és a cseheket használom.
  • Csavez
    Segítség kéne!!!!
    Beléptem a steambe egy másik gépemről,és azóta nem tudok a gamergépemben belépni!!!
    Mindenhogy probáltam,nem megy!Faszom ebbe a buzi védelembe...
    Mindig a titkos kérdésre a választ kéri amit nem tudok!!!!!
    Mit lehet ilyenkor csinálni????
  • Fpocok
    MerlinW: Valahogy nem lehet megoldani, hogy ahol lehet választani fórumtopikot... a legördülő sávnál lehessen látni a topik neveket? Csak mert most nem lehet látni, csak ha ráviszem kurzort.
  • Fpocok
    Nekem románról jött maxon pár napja.

Én is örülnék neki.
  • ratgab
    Konkrétan vagy 10-et kipróbáltam: magyar (alapból ez van beállítva),osztrák, német (itt vagy 4-et), svájc, London, Románia, még Szibériát is ,de meg se nyikkant.... egyedül az Usa (Washington) mutatott életjelet!

Neked melyikről jött? Csak, hogy másnak is adjunk tippet!

Ui.: Egyet én is le szeretnék stoppolni a 100-ból (habár ez erősen biliszindróma: beleér a bilibe a kezem és felébredek). Ám ha valaki nyer az itteniek közül az jelezze... Én még annak is örülnék!
  • ratgab
    Ez így hosszú távon nem lesz jó! Értem én, hogy Nyári akció, meg ingyenes MMO özön, meg Team Fortress 2, de ez így most konkrétan használhatatlan!
  • Fpocok
    Gondolom kint lesz, ha kisorsolták. Amúgy egyik enyém lesz, szóval márcsak 99 esélyetek van... sry

ratgatb: Pedig most van vége, szóval nem töltenek már annyit... én EUsról szedtem, próbálj ki többet is.
  • ratgab
    Srácok most csak nálam van gond, vagy Európából nem lehet tölteni a Steamről semmit?

Nagy nehezen Washingtonból fakasztottam egy 300-400 mb-nyi letöltést (1,2 mb-hoz képest bakfitty).

Európai szerverek nálam annyira be vannak állva, hogy 0, azaz nulla bájttal szedek mindent.......
  • Renátó1985
    nem tudjátok hol lehet megnézni a sorsolás eredményét?
  • artschi
    Igen, de nem a Steam-es, hanem a dobozos, gondolom akkor ez a gond... azért köszi.
  • PunkZoli
    ha tudod az acc nevét és fényképpel tudod igazolni az egyik játékod serialját, ami dobozos , vagy számla kimutatással a storeban vásárlást akkor nyert ügyed van, a supportos accountod maijére fog jönni az új jelszó

csinálj egy supportos accot a többi egyértelmű
  • bakvarnyu
    Írsz a steam support-nak elküldöd a fényképet, ha nincs rajta sok más játék adnak új jelszót.
  • berczely
    Egyéb ötlet?
    Tegyek fel neked képet az eredeti lemezről vagy mivan?
  • Fpocok
    Bukta.
  • pointer4
    Nem ellopni más accját.
  • berczely
    Srácok!

Van egy kis gondom:

- nem tudom a jelszavam
    - nem tudom a megadott e-mail cím jelszavát (jelszóemlékeztető kérdésre se a választ)

Ilyenkor mi a teendő?
  • bon
    Írj a hotmail ügyfélszolgálat forumába egy kérvényt a fiókod újrakativálása véget. Nagy valószínűséggel spam terjesztőnek vélték a címed és ezért került tiltásra.
  • martin4955
    Hali!
    Lenne egy elég egyedi problémám. A gépem újratelepítése után megpróbáltam feltenni a steam-et ami valami kódot küldött az e-mail címemre. És most jön a probléma: a hotmail-es címemet letiltották tévedésből, így nem tudok hozzáférni a kódhoz. Van valamilyen ötletetek?
  • Guren
    megvan haverodnak steamen az alapjáték?
  • Indigo
    Kinek lenne kedve betársulni egy Magicka Four Pack-be? Négyen kellene összeállni, így csak ~670 Ft-ba kerülne az alapjáték (ami számomra bőven elég, plusz megvenném hozzá a Vietnam DLC-t, a többi abszolút nem érdekel).
  • artschi
    ha nekem megvan a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, miért nem tudom megvenni havernak gift-ként??