Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renegade-es acsi singlebe vagy onlineba jön?
Next PC upgrade: 2022
A CrimeCraft achi könnyû, igaz nekem már volt egy level 10-es karakterem, a snow brawl meccseken kell szerezni össz 200 pontot. Ha nem unlockol, akkor lépj ki majd be.
A Jamestown-os is könnyû - ritka jó játék, mázli ,hogy bagóért megvettem most a két Indie pakkot.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Meg végigtelefonálom haverokat akik kb életbe nem fogják használni többet steam-et csak anno valamiért pl orange box miatt adják oda a cumokat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert hátha lesz valami és akkor az 50%-os kuponnal elég olcsóért lehet majd game-et kapni.
Nekem már van valve,sega rockstar,mert lett volna two tribes is csak azt a steam eltüntette.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ati
Per Aspera Ad Inferi.
Ati
7szénért kaptam 50% cogs ot, ami megvan bundleból, amit meg ingyen kaptam anno.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Naughty or Nice - Kapj ajándékot a Mikulástól (a Coldstrike DLC szükséges hozzá).
Ezt mit hogy?
650ft-ot bõven megért!
vagy indítsátok a crimecraft.exe -vel a steam könyvtárból.
Jamestown játék készitõinek meg rohadjon le a májuk 😄 Rég kurta fel az agyam ennyire egy játék.
Analog irányítás nélkül nagyon szar. Én is csak ezért nem veszem meg.
Hát ilyen játékot csak arra találták ki hogy az ember kib....ott idegbeteggé váljon.
Megmurdelsz a 3. pályán kezdheted a leges legelejérõl a játékot 😞
Többet acsi végett vesz a tököm ilyen szarokat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit