Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Atyaég ez a renegade ops ezt komolyan gondolták ezt az írányitást? Adott egy full jó játék erre nem lehet írányitani 😞

Renegade-es acsi singlebe vagy onlineba jön?

Next PC upgrade: 2022

Optimus Prime
Nekem ma achi is meglett, kaptam szenet meg egy SS3 kupont. :S

A CrimeCraft achi könnyû, igaz nekem már volt egy level 10-es karakterem, a snow brawl meccseken kell szerezni össz 200 pontot. Ha nem unlockol, akkor lépj ki majd be.
A Jamestown-os is könnyû - ritka jó játék, mázli ,hogy bagóért megvettem most a két Indie pakkot.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Metro 2033 nincs valakinek? Cserélném mnesia: The Dark Descent játékra! Esetleg szénért is venném!

grebber
Holnap a másik accountomnak amit most regeltem küldök egy 0,5 euros game-et.Azt amit kezdésnek kapok 2 ingyen cuccot küldöm is át magamnak 😄
Meg végigtelefonálom haverokat akik kb életbe nem fogják használni többet steam-et csak anno valamiért pl orange box miatt adják oda a cumokat.

Shep
Persze 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kifli
nemtetszik, add nekem 😄

Adok érte valve kupont 😄
Fpocok
Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Srácok szerintetek ha ebayen veszek amerikai Skyrim kulcsot azt be tudom regisztrálni itthon?
FZoleee
valszeg ezt azért adták, mert nem lesz nagyobb leárazás 😊
grebber
Amúgy január 2 és március 2 között szokott lenni valami steam-es akció?
Mert hátha lesz valami és akkor az 50%-os kuponnal elég olcsóért lehet majd game-et kapni.

Nekem már van valve,sega rockstar,mert lett volna two tribes is csak azt a steam eltüntette.

Shep
Mondjuk amilyen szerencsém van ha összegyûjtök valami csoda folytán 7 szenet tuti kapok majd érte még egy Valve kódot 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amiga
És így az idõmet meg szar indie-játékokba ölöm... :/

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Shep
Na megvan a 10 assist, erre kaptam még egy szenet. 😞

Amiga
Én itt hagytam abba ezt a kincskeresõ szarságot. Nem elég, hogy a 7 szenembõl most egy 50 %-os Witcher 1 kupont szedtem ki (ami ráadásul megvan). Értitek, Witcher kupon, ha beváltanám steamen, akkor kerülne 8 euroba, a gog.com-on meg 10 dollár akció nélkül...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nincs meg, de nemis lesz 😄

Ati

Ahány szened marad a verseny végén, annyiszor nagyobb lesz az ember esélye, hogy megnyerje a fõnyereményt?

Fpocok
De megvan neked a játék? Mert nekem megvan, ingyen kaptam.

RatBaG
na ezért nem fogom beáldozni a nehezen kibányászott szenet, egybõl lyukat ütnék a monitorba...

Per Aspera Ad Inferi.

én meg 7 szénért 50% tales of mokey island. az se jobb.

Ati

Fpocok
Azt hiszem eddig én vezetem a lúzerségi versenyt.
7szénért kaptam 50% cogs ot, ami megvan bundleból, amit meg ingyen kaptam anno.

Fpocok
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU GABE!

Üdv! Úgy tudom van egy fölös renegade Ops-od 4-es packból! Engem érdekelne! Részletek jöhetnek privátban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FZoleee
már csak 1 😊
plu604
ha ez nem segít akkor nem tudom, nekem ezután mûködött rendesen, most kezdett el szarakodni, nem enged be a meccsre, a "press fire to enter battle" (vagy ilyesmi) képernyõnél nem enged tovább... nem fagy le mert hallom ahogy a többiek mûködnek, de úgy látszik nálam nincs "fire" gomb. marhára örülök 😄

plu604
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=4527

Fpocok
A kicsinek is kell örülni.

Prince23
Hard Reset beadott egy játékot: SpaceChem. 10 eurós indie, logikai, ügyességi játék. hát nem erre számítottam. de legalább értéke van most.

grebber
Te hogy tudsz belépni? Steam nem inditja el.Mappájából inditva elindul de offline steam érzékelése nélkül és beloginolni sem lehet 😞

FZoleee
még 2 ember kerestetne a Renegade Ops-hoz (paypales fizetés)
plu604
A mai, GangWars-os achinak annyi a lényege, hogy akár több körbõl is, de szerezzek 200 killt hógolyóval?

Shep
Hát én simán végignyomtam 2 kört is és annyira nem is szar játék de nem ment az assist pedig dinamitoztam meg lõttem õket de semmi-

grebber
Renegade Ops
Naughty or Nice - Kapj ajándékot a Mikulástól (a Coldstrike DLC szükséges hozzá).

Ezt mit hogy?

az a trükk ,hogy maradjatok együtt, én a végén annyira megkedveltem, hogy bent maradtam 30 perc alatt lenyomtuk max a kört és 28 assistom volt a puskás törpével
Fpocok
Az a baj, hogy ha mindenkinek kell acsi, akkor mindenki csak megüti, de nem öli meg 😄

plu604
nekem 5v5-ben ment haverok nélkül, üss meg vkit aztán futás 😄

Fpocok
Az, hogy ne egyedül menj, hanem haverokkal próbáld.

Shep
Ebben a hülye Immortalsban mi a trükk a 10 assisthoz, mert nekem nem igazán sikerül. 7 eddig a rekordom.

grebber
Na ph-n beszálltam egy 4-s pakkban a renegade opsnál törlöm is a warezt 😄
650ft-ot bõven megért!

Serpa
"This game is currently unavailable. Please try again later"

vagy indítsátok a crimecraft.exe -vel a steam könyvtárból.

grebber
Crime Craft végre lejött erre kiírja nem elérhetõ. Frankó!

Fpocok
Ez is befosott, mint az immortals 😄

plu604
buzi GangWars meg el se indul... "this game is currently unavailable, please try again at another time."

plu604
akkor kihagyom, köszönöm az infot

grebber
Ki van ez találva vedd 4-esével a pakkot köcsög úgy olcso de ha a szén is kell vedd meg a kurva kieget drágábban mint a játékot. Nem rossz üzletpolitika.

Jamestown játék készitõinek meg rohadjon le a májuk 😄 Rég kurta fel az agyam ennyire egy játék.

Fpocok
Nem. Mármint persze, hogy lehet, de szarul.
Analog irányítás nélkül nagyon szar. Én is csak ezért nem veszem meg.

plu604
Ez a renegade ops jóféle? Lehet kontroller nélkül játszani? Ha igen egy 4-es vásárlásba én is benne lennék

wesker24
Ha valaki venne Renegade Opsot én benne vagyok !
grebber
Megvettem ezt a Jamestown: Legend Of The Lost Colony 605Ft-ért!

Hát ilyen játékot csak arra találták ki hogy az ember kib....ott idegbeteggé váljon.
Megmurdelsz a 3. pályán kezdheted a leges legelejérõl a játékot 😞
Többet acsi végett vesz a tököm ilyen szarokat!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem kell a Stalker nekem,az elsõ része sem jött be..

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit