Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Portal 2-t cserélném: Red Orchestra 2-re, vagy PayDay-re, vagy Tropico 4-re, vagy Rochardra, vagy Trine 2-re.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Next PC upgrade: 2022
És az új accra nem akarok semmit se befektetni
Gondoltam hátha lehetséges legalább 3 szenet mókolnom ha csinálok egy új accot de nem jön össze ha csak vásárlási úton lehet aktiválni a részvétet.
mi a frász van a CrimeCraft GangWars játékkal nem érhetõ el? bukunk egy szenet😞
A beállításokban Tank steeringet On-ra kell rakni így már tökéletes!Meg is lett az acsi egybõl!

Vagy nem jó hozzá akármilyen gamepad? logitech dual van nekem és játékon belül semmi hatás.
Billel meg ha fizetnének érte se tudnám irányítani 😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van egy megállapodás a forgalmazóval, hogy nálunk csak dobozos formában lehet megvenni a játékot, hogy ne üsse a Steam a dobozos forgalmat. A Rage is (elvileg) ebbe a kategóriába esik.
Nem tudom milyen üzletpolitika az ilyen,de én kidobnám a menedzsmentet.
Az én euróm is ugyanannyit ér mint a német,vagy a francia.
Nem értem<#conf>#conf>
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Mellesleg ez a Dungeons of Dredmor iszonyat nagy game! <#eljen>#eljen> A poénok nagyon ütnek! (Pl. a rozsdás kard, ami annyira rozsdás, hogy az ellenfél a tetanusz miatt fog meghalni 😄). Az utóbbi egy hétben steam-es játékot csak a feladatok miatt indítottam el, de ezt nem fogom tudni félredobni 😊
A játék jelenleg nem elérhetõ! Késõbb próbáld újra!
Bas*nák meg! -.-
Amúgy boldog karácsonytot!
És még akkor sem, ha berakod steambe, mint non steam game. Csak a steamen vásárolt és steamre beregelt játékkal lehet játszani.
bocs ha hülye kérdések, de nem akarok ilyenek miatt steam account vesztést 😊
Ingyenesek közül ahogy látom a TF2 és a champions online biztos lesz.
Milyen kérdés ez. Ami tört, az nem STEAMes.
amúgy ha van egy warez játékom ami steames, és úgy játszok vele hogy fut a steam, azt a steam tudja valahogy érzékelni?