Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H3LLBoY
pontosan!!! én is dobozosan vettem meg 9890 Ft-ért, sztímen meg valami11000 körül van, ha jól tudom.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

skyrim letölthetõ ha megvetted boltban, ami még a steam akciós áránál is olcsóbb itthon úgyhogy semmi értelme nem lenne onnan venni akkor se ha lehetne.

Jani21
Á értem. Azt hittem még ha giftként kapod akkor is trükközni kell.

H3LLBoY
szerintem arra gondol, hogy az sem tölthetõ le a mi régiónkban.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

talán arra hogy a skyrim nem tölthetõ itthon steamen?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jani21
"...mivel a Skyrimmel is ez a helyzet."

Kifejtenéd ezt bõvebben, hogy mire gondolsz?

Fpocok
Ott a steam nevem, segítek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

popey8
Sziasztok!

A Rusty Hearts játékot milyen trükkel lehet letölteni? Próbáltam módosítani a kliensben a letöltési régiót, de akkor sem engedte. Am visszaolvastam, szal a link már meg van és el is kezdtem tölteni, csak érdekelne, hogy lehet kicselezni a Steamet, mivel a Skyrimmel is ez a helyzet.

Vki tudna nekem segíteni megcsinálni a tárgycserés feladatot? Ideiglenesen felvenném barátnak, benyomnám a tárgycserét és utána törölném, ha ez így megfelel. Szal vki tudna adni egy nicket?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jani21
Tegnap ugyan pörgött a megnyitott hirdetésem, de továbbra is úgy gondolom, hogy érdemesebb keresni az ajánlatokat, mint nyitni (postokra is keresni, ne csak threadekre). Eddigi üzleteim során mindig én találtam meg a másik felet. Most meg már elvileg nem lehet "upolni" se a hirdetést a Steam fórumon, szóval gyorsan elpöröghet az elsõ oldalról.

grebber
Sokat vártam a steam trade fórumtól semmi reakció rá.Mintha nem is nyitnék topikokat!

Next PC upgrade: 2022

Dj Tommy
Ha érdekel valakit, pü-ben egyeztethetünk:
50% OFF Alien Breed 3: Descent
50% OFF Borderlands Game of the Year
50% Fallout: New Vegas

Lehet ezek csak kuponok, de akinek most nincs pénze, annak jól jöhet késõbb is.<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Jani21
Ha nem jön jobb ajánlat, viheted is 😊.

1 szén?😄

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Jani21
Érdekel valakit Steamre regelhetõ Dark Messiah of Might and Magic Multiplayer CD kulcs (magazintól való). Szénért adom.

jetblack
2x-er craftoltam a többi scak jött innen onnan a két craft alatt 2 kupon jött

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jAsOn VoOrHeEs
Játék még 1 db se csusszant be, vagy csak már kibontottad? :\

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jetblack
Left 4 dwead 2-ért a képen látható szénmennyiség plusz 3 kupon vihetõ esetleg 4

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Company of Heroest és Prince of Persia The Sands of Time-ot cserélnék más játékokra!

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

ollie
Ha van valakinek tradelhetõ Skyrim-e, tudok adni érte DOTA2+Portal2 kombót.

Vannak más játékok is, ha a Portal 2 nem kell. library

Fpocok
Ha nem megy, akkor nem. Megtartom.
Ennyi.

Ez esetben elnézést, és további szép napot.

Shep
Hát nem lesz egyszerû dolgod, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
GO: Commando Lybiát cserélnék hasonló árú játékra.

Fabio Capello
1. nem, megvan még a dota2.

2. nem az én "kamu" accjaim, hanem ismerõsöké, akik rajtam keresztül nyomják át a cuccot, és ebbõl sápolom le a magam kis szénadagját. De nem para, minden ember rákérdez erre.

3. Ha lennének is "kamu" accok, nem tudom miért problémázik rajta mindenki, sem a szabályzat nem tiltja, sem a Steam szerzõdés

4. Rengeteg mindent elosztogattam már, nem csak csereberélek 😉

Te egy igen szerencsés ember lehetsz, ha ennyi mindent kaptál eddig már a steam holiday sayle alatt. 😊
A bõség zavarában már csereberére is kényszerülsz 😄

Ahogy látom a dota 2-õt már aktiváltad a saját accodra.

KÁR, hogy a friend list-edet elrondítja a közel 50 db kamu acc !!!!!!!!!!

grebber
Gothic 4-ért elõl hátul megnyálazom<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

jetblack
Nyálazd meg 😄 Barátnõmnek venném meg az accjára

Zeller01
A Steam-en elfogyott? <#pias>

. : Z E L L E R : .

Fabio Capello
Keresek: 2 példány a Dawn of War II - Complete packból (akcióban 13 ojró)

Adok érte: Valve Complete Pack, vagy Tropico4 + Dota2

http://steamcommunity.com/id/fcapello

jetblack
Left 4 dead 2-t vennék

Papa01
Köszönöm a segítséged, sikerült! 😊 Jó nehéz! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Itt meglátod.
Remélem segítettem.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Fpocok
Én miután megcsináltam a karaktert, már az az ablak fogadott...

Esetleg nem csak magyar lett?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Papa01
Snow Ballin' - Szerezz összesen 200 pontot Snow Brawl meccseken, melyet az ünnepek alatt a Battles menü Events pontjában találhatsz meg.

Lehet én vagyok nagyon vak, de ezek a menük hol vannak? 😊) Ugyanis a játékban nem nagyon találtam õket. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fpocok
Nekem nem.

totyak
A Rusty Hearts játék feladatának kiírása nekem megváltozott. Miért?

cs1rk3
vagyis rosszul fogalmaztam nekem kéne a DI csak hogy mit kérnének érte xD

RelakS
szerintem de! Sõt, kettõ is kell neked! 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shep
Játék, szén és kupon nem érdekel. Ja de 2k-s 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

totyak
Ok, tényleg nagyon köszönöm a sok segítséget. Játékokkal kapcsolatban meg majd lehet jövök még kérdezni, de most nem tudom õket kipróbálni, mert hamarosan mennem kell el itthonról.

Gondolom minél több szene van valakinek, annál nagyobb az esélye a vésõ nyereményeknél.

Egyébként ezek a kuponok vannak nekem:

25% Valve
50% Orcs Must Die!
50% Oddworld: Abe's Exodus
50% World of Goo

Hátha valakit érdekel valamelyik. Bármilyen kis apró, olcsó izé-bizé játékra is cserélek akár, mert én nem valószínû, hogy elhasználom õket.
Ha lenne jelentkezõ, az azért majd magyarázza el pontosan a csere menetét, mert nagyon nem étek hozzá😄

Overlord Complete Pack-omat cserélném Left 4 Dead 2-re.
A pack tartalma: Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord 2.
Szén és kupon nem érdekel.

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Fpocok
Randomra adhat mindegyik feladat játékot, szenet, vagy kupont.
Ha nem tudod mit kell csinálni egy játékban, akkor youtubeon fenn van, vagy itt megkérdezed.

totyak
Persze, azokkal próbálkozom majd. De most már jobban örülnék, ha nem kuponokat meg szenet adna, inkább valami játékot. Csak nem pontosan tudom, hogy melyik ingyenes játékban mi a feladat, meg hogyan oldható meg, mert nem ismerem a játékokat. De gondolom nem annyira nehéz rájönni a dolgokra.

Azt a baráttal csevegõs cserégetõs feladatot megpróbálom majd, csak most laptopról írok, ezen meg nincs telepítve a Steam.

Meg még vissza van párnap, hátha jön valami olyan ingyenes feladat, amire tényleg játékod ad majd.

Fpocok
Azért az ingyeneseket érdemes megcsinálni.

totyak
Aha, értem. Akkor azért erre a széngyûjtögetõs dologra odafigyel a Steam és nem lehet olyan könnyen csalni. Sebaj, van 1 szenem, hátha rám mosolyog Fortuna.

Fpocok
Szenet gyûjteni csak olyan accounttal tudsz, amin van vásárolt játék regelve. Illetve kreálás után 30 napot kell várni vagy tradelni lehessen. Vagy valami hasonló.

Vagy két géprõl belogolsz a két accountra és akkor átadod, vagy megkérsz egy ismerõst, hogy közvetítsen.

totyak
Ok, köszönöm a sok segítséget.
Bár nem tudom milyen szisztéma szerint osztja a szenet, de lehet érdemesebb csinálni egy csomó új profilt és úgy összeszedni 7 szenet, aztán beváltani, mint szenvedni a sok feladat teljesítésével. Szerintem amúgy sem sok esély van rá, hogy egy szénnel valamit is nyerjek.

Még egy utolsó kérdés: hogy tudok egyik profilból a másikba szenet vagy akármi mást küldeni?

Fpocok
steam://install/36630
Innen tudod letölteni a rusty heartsot.

szerintem utolsó nap lesz, amikor visszatérnek a legjobban fogyott akciókkal, akkor lesz

tf2,css, dods, l4d2