Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na találtam jobb ajánlatot a Dota 2-ét mint valami game 45 szenet adnak érte!!!!!!
Abból ha jól tolom 5-6 game-et is kihozhatok ha nem többet 😄
Csudijó!

Next PC upgrade: 2022

kuponjaim:

50% gta vice city
50% left 4 dead 2
75% torchlight
25% ubisoft
50% worms crazy worms

ezek kinek mennyit érnek?

"idõráfordítás" ez alatt az is benne van hogy letöltöd

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lalakov
Egy kupon is adakozásnak számít? :-D Számomra nincs értéke, ha más örül neki, vigye nyugodtan. Egyébként megnéztem most az akcióban 75%-kal van leértékelve, a kuponom meg csak 50%-os. 😞
MerlinW
Van egy portal 2-õm, várom az ajánlatokat😊

[merlinw.org]

Milyen kupon ? 50%-os ?

Nagyon adakozó vagy. 😊

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

FZoleee
akiket idegesítenek a kuponok, odaadhatják nekem 😊
emellett greed corpot keresek szénért, illetve 9 szenem játékra cserélném!
H3LLBoY
Próbáld meg más szerverrõl tölteni, nekem a Svédektõl jön gyorsan még ilyenkor is.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

lalakov
Ingyen.
cs1rk3
Száguld ám a Dead Space xÐ

a rock of age -ért mit kérnél?

Van valakinek egy worms reloadedje?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

DarkSector
megcsinálni gondolta...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Red Orchestra 2 is gyorsan megvan.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Magát az achievementet megcsinálni vagy míg leszedsz 10 gigát a játékhoz? Vagy a kettõ együtt?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
TF2
Revenge of the Titans
Killing Floor
Beat Hazard

ezekbõl én 10 perc alatt vagy 1-2 perc alatt csináltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Melyek azok a játékok melyekbõl a LEGKEVESEBB idõráfordítással lehet kiszedni szenet/kupont/akármit?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

cs1rk3
HL 3? 😄

DarkSector
nebazz egy inygenes játékot...😄

Az szép. De kösz, akkor nem problémázok rajta.

cs1rk3
Portal? <#banplz><#banplz> xD

kb ennyivel bõvült a játék tartalma a megjelenés óta.

Amúgy érdekes. Lemezrõl akarom felrakni a L4D2-t hogy kiharácsoljam belõle az 1 szén darabkámat (mást úgyse fog adni a gaz) , erre 44%-ig felrakja lemezrõl, most meg a többit nekiállt letölteni...Igy nem települ fel jövõ hétre se...

DarkSector
Sürgõsbe kérnék ajánlatokat 6 széénért, ki milyen játékot adna????

DarkSector
Facebook:

Lépj ide: Közösség->Profilom->Profilom szerkesztése

alább van egy csík itt tudod hozzáadni a Fcebook accountodat!

Ha megvan mindjárt ugyanitt lesz olyan hogy MEGSZAKÍTÁS....

És ennyi ezekután irhatod be máshová is...😛

grebber
ÁÁÁÁÁÁ nagy királyság örömittasan kupagyõztesen jövök haza mondom összekapcsolom arckönyvel a steam-em.Nézem invertory-t megint valami fos kupon erre ott figyeg a DOTA 2 LOL.
Már teszem is fel redditre vigye akinek kell valami hurka játékért is (persze ami érdekel engem)

Next PC upgrade: 2022

a kupont ingyen adnád? 😊
Facebook összekapcsolás egy "csodálatos" Multiwinia címû játékot eredményezett. Na de aki a kicsit nem becsüli ugye... <#whatever>

totyak
Köszi szépen. Meglepõ módon elsõ alkalommal, de hajlandó volt játékot adni (Rock of Age). Nem ismerem, de örülök neki 😄 Gondolom, ha kicsomagolom, akkor megkapom a játékot, egyébként pedig csak késõbb cserélhetem el.
A facebook kapcsolatot meg majd visszavonom a játék után 😄

lalakov
Köszönöm mindenki segítségét, már le is jöttem. 😊
Kell valakinek Left 4 Dead 2 kupon? Nekem már megvan a játék.
lalakov
Közösség/Profil és a jobb alsó sarok.
lalakov
Ok, csak nincsen Facebookom :-D, de akkor reggelek egyet.
totyak
Hogy kell összekapcsolni a facebokkal a fiókomat?

Papa01
Igen.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Gratulálok. 😄

le, de semmi kéretlent nem postol oda, csak a steamen kiír egy listát a facebookos barátaid steam profiljával.

nr1ranger
Nyertem egy Farming Simulator 2011-et xD

There is no peace. There is only WAR!

lalakov
A Facebookot késõbb le lehet választani?
nics valakinek left 4 dead 2 meghívója?

Srácok, egy worms reloadedet vennék. 8 szén és néhány kupon. A l4d2-õt csak legvégsõ esetben adom.

"Kapcsold össze a Facebook fiókodat"
Ezen mit értenek?
cs1rk3
óóóó de imádlak steam csak kupon kupon xD

DarkSector
Jah megvan a terhelés miatt nem jelent meg 11 szén és egy kupon és ezért nem volt 2 oldal...😊

és esetleg 7 szénért valaki tud valamit adni?!
Jani21
Lapozhatóvá válik?! 😄

cs1rk3
Már meg is van a l4d2 egy map alatt meglett xD

25%-os ubisoft kupon nem érdekel valakit?

artschi
egy 25%-os Valve kupont tudok adni érte <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Amúgy ha tele lesz a 25 rublika a tárolóban hol tárolja a többi cuccomat?