Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abból ha jól tolom 5-6 game-et is kihozhatok ha nem többet 😄
Csudijó!
Next PC upgrade: 2022
50% gta vice city
50% left 4 dead 2
75% torchlight
25% ubisoft
50% worms crazy worms
ezek kinek mennyit érnek?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
emellett greed corpot keresek szénért, illetve 9 szenem játékra cserélném!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Revenge of the Titans
Killing Floor
Beat Hazard
ezekbõl én 10 perc alatt vagy 1-2 perc alatt csináltam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lépj ide: Közösség->Profilom->Profilom szerkesztése
alább van egy csík itt tudod hozzáadni a Fcebook accountodat!
Ha megvan mindjárt ugyanitt lesz olyan hogy MEGSZAKÍTÁS....
És ennyi ezekután irhatod be máshová is...😛
Már teszem is fel redditre vigye akinek kell valami hurka játékért is (persze ami érdekel engem)
Next PC upgrade: 2022
A facebook kapcsolatot meg majd visszavonom a játék után 😄
Kell valakinek Left 4 Dead 2 kupon? Nekem már megvan a játék.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ezen mit értenek?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!