Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
25% Valve
33% Valve
33% Valve Complette Pack
33% Meridian 4
50% 1,2,3 Kickit
50% Edge (2db)
50% Red Faction Armageddon
[merlinw.org]
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
10% THQ
25% Valve
33% Valve
33% Valve Complette Pack
33% Meridian 4
50% 1,2,3 Kickit
50% Cthulhu Saves the World Breath of Death VII
50% Edge
50% Dungeon Defenders
[merlinw.org]
Bocsi, h ennyit kérdezek😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha reggel 4kor fent vagy akkor oda tudom adni!
Egyébként nekem csak azt írja a játékokhoz, hogy mikortól cserélhetõ, azt nem, hogy meddig érvényesek beváltásra.
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most írtam hogy az értéke amit a steam számol ha az akkountod értékére célzol a játékok árváltozását követi ha most kibontod még keveset fog érni, de ha változik az ára akkor nálad is azt az árváltozást nézi majd...nem tök mindegy? 😊
Semmi értelme hogy mennyibe fáj ha egyszer már aktiváltad. 😊
Lépj ide: Közösség->Profilom->Profilom szerkesztése
alább van egy csík itt tudod hozzáadni a Fcebook accountodat!
Ha megvan mindjárt ugyanitt lesz olyan hogy MEGSZAKÍTÁS....
És ennyi ezekután irhatod be máshová is...😛
2. 7-et beválthaszt (craftolhatsz) és random dob játékot vagy kupont, van elvileg akinek 1db szenet dobott
3. ha megvan a 7db akkor tárgytárolóban katt szénre és ahol van a leírás ott Craft ra katt.
Meg valaki azért mondja meg azt is, hogy ezek a kuponok, játékok megmaradnak az ünnepi akció vége után is a tárolóban. Tehát, ha kedvem van, akkor jövõ télen is felhasználhatom?
Illetve harmadik kérdésem, hogy ezeket a játékokat csak addig lehet cserélni, amíg ilyen kupon állapotban vannak? Ha kibontom, utána már nem tudom elcserélni senkivel, mert az én accomhoz fog kapcsolódni?
1. Hogy a fenébe lehet összekapcsolni a Steam fiókot a Facebookkal?
2. Miért is megy pontosan ez a szén gyûjtögetés?
3. Visszaolvasva láttam, h vki már craftolt vmit a szénbõl. Ezt hol lehet megtenni?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Next PC upgrade: 2022
mindig minden az aktuális áron számol a steam.
Szép nap ez a mai 😄
Egyébként ezek a játékok, ha most kibontom õket, akkor annyit érnek, amennyit most a leárazás alatt, ha meg az akció végén, akkor annyit, amennyit akciózás elõtt?
Vagy ezek az ajándékok már nem lesznek felhasználhatók, ha vége a játéknak? Vagy ami most a tárolómban van, az ott is marad és akkor használom fel õket, amikor akarom?
nekem tudod mik vannak ha kéred 3 játékom van.
45 szénbõl 4 game-et minimum szerzek!
Next PC upgrade: 2022