Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
hát játékért inkább . 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Miért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
Cahntelise, -50% Penny Arcade Adventures: Precipice of Darkness Combo Pack , -25% Bethesda , -50% Grand Theft Auto IV: Complete , 14 szenet kínálok szerére 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hali ,most craftoltam egy Nuclear Dawnt.
10,80 most a játék hasonló értékû játékra cserélek....
Trine érdekel vagy Wings of Prey esetleg Staker (a Shadow of Chernoby kivételével)....de bármit meghallgatok.
Persze két kis értékû egybe is érdekel ha kiteszi ennek az árát

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Shep
Hát ok, de új játékra nem használhatod, mármint ami ezután jelenik meg. Ha meg valami tényleg kell akkor az akció alatt érdemesebb megvenni. De biztos az én elgondolásom rossz. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sapi mindig lesz.

Shep
Hát én most aláírom neked, hogy hiába fognak a kuponjaim érni legalább 20€-t senkinek nem kell majd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jan 2-a után úgyis csak a kupon lesz márciusig! <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na de ez az, most megveheted olcsón, akkor miért várnál vele addig amíg majd a kuponnal együtt is csak duplájáért veheted, van persze 1-2 kivétel ahol ilyen 75%-ok vannak.

Mert jelenleg semmit nem érnek. Mindenki a gyors "haszonra" megy...<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mégse akar majd senki adni érte egy szar 5 jurós játékot sem.

totyak
Lenne egy elcserélendõ King's Bounty: Platinum-om, ami a következõket tartalmazza: King's Bounty: Armored Princess, King's Bounty: The Legend, King's Bounty: Crossworlds

Valami értelmesebb játékra szeretném cserélni, nem apróságokra. Ha valakit érdekel, ajánljon valamit, aztán meglátjuk érdekel-e. Csak játék érdekel cserébe.

Mert alapból ilyen áron kapod a cuccokat, mivel akció van. De jó lesz az még késõbb ne aggódj. Pl.: Egy Portal 2 most 50 %-os leárazásba van, de jan 2-ától az az 50 %-os kupon 12 euróval kevesebbet fog eredményezni a játék árából, tehát 5 euróért szerintem simán elmegy majd!

zzeN
Mert az aranykuponok kivétel nem lehet õket beváltani csak jan. 2 után.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mert most nem érnek semmit 😛 Majd másodika után fognak sokat érni 😛

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Shep
Valaki írta, hogy másodika után sokat fognak érni a kuponok. Akkor miért nem kell most a kutyának sem?

Úgy gondoltam, amit esetleg szénért cserélhetnénk. : D : D
De mókás volt ám! : D
Van. Már majdnem végigjátszottam.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Valakinek van Orcs Must Die játéka?
jAsOn VoOrHeEs
Ha valakinek giftelek egy játékot, akkor az illetõ még tovább tudja giftelni?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

vrtg
X-SuperBox vagy Garry's mod érdekel valakit? Elsõsorban játékra cserélném õket, de talán szénre is rá lehet beszélni. 😊

Még vadászom a Half Life 1-et, de tetszik az üzlet!

MerlinW
Lõdd a hajó orrát "finoman", vagy tedd mozgásképtelenné. A katapultálás random dolog. Miután katapultált a pilóta magadévá teheted a hajóját.

[merlinw.org]

Nincs killing floorom, de van pár kuponom és szenem... Trade?

Shep
Kinek van Metro 2033-a?

DarkSector
Megmaradt szeneimet elkölteném!!!

Csak játék Pass-ok (killing floor, amikkel tudok játszani is) és kisebb olcsóbb játékok érdekelnek.

Drága sokszenes játékokról lemondtam már.

Privátba keress.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Srácok. 25 szenem, 2 db 25% OFF Valve, 1db 50% OFF Valve, 1db 75% Sacred 2, 1 db 70% Gothic 4 és 1 db 33% Heroes 6 kuponom van. Valaki valami játékot tud ajánlani?! : D
Klán társam killing floort akar venni a half life packért.

Jó akkor a TW2-Stalker, Drakensang-HL1. Ha összejön és igy neked is jó, akkor írj majd privátot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Papa01
Urak, ezt a küldit valaki meg tudta csinálni?

X3: Albion Prelude
It's Cold Outside - Kényszerítsd egy hajó pilótáját katapultálásra.

Nem kattint soha a pilóta, akinek a hajóját megtámadom.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Épp megpróbálok neked begyûjteni egy Half Life 1-et!

Nagyon kell nekem az a Drakensang is (piacon nem túl nagy az értéke, nem sokan kedvelik), egyezzünk meg valamiben (Kupon jan 2-a után sokat fog érni... 50 %-os portal 2 pl 12 eurót), szénnel meg nõ a nyerési esélyed jan 2-án).

Multiwania nem érdekel köszi!

De ha a 10 euro mégis beleférne akkor a Stalker-Metro párosért odaadom a TW2-Drakensang-Multiwinia fantasztikus hármasát, meg a 33%-os Valve kuponomat. Ez azért kihagyhatatlan ajánlat... <#vigyor5>

gondolom akörül érnek be a munkahelyükre.

RoboKutya78
Kitartó megoldásvadászatom eredménye ez az oldal
akinek valami nem jött össze az még eme oldal segítségével megoldhatja öket.
Steam holiday sale achivment guide

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

H3LLBoY
ment a pü!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

RelakS
Köszi, így pláne nem értem, miért pont 10:00 a napi akció indulása O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

totyak
HA csak úgy odaadod, akkor persze 😄

Hát azok különösebben nem érdekelnek. Ami 1-2 jó van, azokat már játszottam.

http://valvesoftware.com/contact/

Shep
6 szén, Gothic 4 50%, Valve 33% 75%AvP kell -e valakinek?

RelakS
-9? Alaszka?

F3 és FNV drága, 2 db 5 eurós játék vétele már sok lenne a költségvetésemnek, valami Indie esetleg?

Játékom nincs, csak kupon és szén... Esetleg valami játék giftként? Mondj egy-két nevet!

-9

Drakensangért plusszba mit kérnél?

RelakS
Amúgy ezek az akciók mikor kezdõdnek?
Az rendben van, hogy nálunk este 7-kor
De ez alapján amcsiban is 10 és 13 óra között indul. Vagy a -6-os zónában lenne a valve központja, és délben indulnak? 😄

TW2-Stalker csere mehet, de kettõt már nem adok érte.

DarkSector
érdekel hát, már ugy vagyok hogy nem válogatok csak tudnom kell mennyi szénért...az nem mindegy. 😊

küld pü-t mennyit gondolsz érte

Kuponjaim:

-25% Valve (3x)
-33% Valve (4x)
-50% Valve (3x)
-25% Konami titles
-50% Strategy First
-50% Cyan Worlds
-25% Deep Silver
-25% TellTale Games
-25% Kalypso Media
-25% Paradox
-10% Bethesda
-33% Might and Magic Heroes VI
-50% Hydrophobia: Prophecy
-50% Shadowgrounds
-50% Gemini Rue
-50% Greed Corp
-50% Xotic
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Farming Simulator
-50% Drakensang
-50% Terraria
-50% Chantelise
-50% Section 8: Prejudice

H3LLBoY
Bocs, elsiklottam felette, már a markomban éreztem a játékokat... 😞

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB