Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
üdv puzzle szénért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

totyak
Valaki segítsen megcsinálni a cserélõs achit legyen szíves.

Egyébként mért nem enged barátokat felvenni vajon? Mindig azt írja, hogy a funkció nem elérhetõ.

Nevem _adventurer_

Shep
Na akkor el is kezdtem szedni, max törlöm ha nem ez 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
A hátralévõ napokban én is champonlinera és apb-re számítok, puzzle pirates vicc, dc universe meg 19 giga, azt csak nem akarják pár millió emberrel letöltetni, bele is halna a szerverük kb.
Renegade ops+3 szén+Left 4 Dead 2 50%-os kupon....ez kinek mi ér meg?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Nemcsak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Champions online lesz 95%

Parasite Eve 2, best game EVER!

H3LLBoY
Csak nekem nem látszanak a képek vagy valamit elb@sztam???

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Botond
APB realoded
DC Universe
Champion online
Puzzle pirates
H3LLBoY
[/url][/img]

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

H3LLBoY

A képen látható játékokat és szenet + kuponokat (van egy -60% Magicka kupon is csak valamiért nem látszik + a Torchlight kupont nem adom), elsõsorban egy Oblivion GOTY-ra vagy Witcher 1 vagy 2-re cserélném. Természetesen más játékok is érdekelnek.
Akit érdekel az ajánlatom, szóljon!!!

Shep
Mik azok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

totyak
Sikerült beüzemelni a második profilomat is. Érdekes módon belépéskor és belépés után nem egészen ugyan azt a felhasználónevet mutatja, de nem is érdekes, úgysem használom, csak az ingyenes cuccokat csináltam meg gyorsan. Persze csak kupon meg szén jött. Valaki segít megcsinálni a cserékõs achit?

Ha igen, akkor a nevem vagy _adventurer_ vagy 11adventurer11

Ezeket mutatja felváltva 😄

Botond
Na lassan lejön mind a négy ingyenes achievementtel rendelkezõ játék, kiváncsi vagyok ma melyik lesz terítéken.
Neki játék kell mindenképp. 😞

Ati

DarkSector
Laci82-nek pont van eladható....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nuclear Dawn-t tudna adni valaki 11 szénért?

Ati

DarkSector
Megmaradt szeneimet elkölteném!!!
Csak játék Pass-ok (killing floor, amikkel tudok játszani is multiba) és kisebb olcsóbb játékok érdekelnek.
Drága sokszenes játékokról lemondtam már.

Privátba keress!!! úgy hamarabb észreveszem!

ha van valakinek cs:sourcea cserére az írjon rám privben plz

ha fel is törik olyan titkosítással van tárolva amit nem törnek fel a kártyák lejártáig.

Mert van, aki megjegyezteti az adatait.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

totyak
Nem kell hozzákötni? Én azt hittem kell. De akkor mért fél mindenki, mikor gonosz hekkerek feltörik a rendszert?

ne ikszeld be hogy tárolja az adataidat és meg van oldva.

Miért kéne hozzákötni? Nekem sincs!

totyak
Nincs hozzákötve a bankkártyám a steam-hez és nem is szeretném hozzákötni. Nem akarok megadni semmilyen adatot magamról a neten (nem paranoia, csak nem szeretném)

De, ha valaki hajlandó a legócskább, olcsó szar játékot megvenni és elküldeni nekem a másik accomra, akkor a mostani accomról, odaadom mind a 4 kuponomat. Esetleg hátha valaki bevállaja.

Ez a legolcsóbb! Kíváncsiságból csináltam egy 2. accountot, de ott is csak szén jött, meg kupon!

Rowlend
Silent Hill Homecoming, Avadon The Black fortress játékokat cserélnék fogalmam sincs mire, hasonló árban bármi ami jó, jöhet. 😊

GET OVER HERE!

1-et veszel és jónapot kivánok! Hammerfight 0,49 euró 150 Ft.

totyak
Egy. Mért, hánynak kéne lenni? Ezzel az egyel megcsináltam 11 achit eddig, és annak nagy része szén, meg kupon lett.
Egyébként van egy másik accountom is, de azon nincs játék, így nem tudok gyûjtögetni. Egyébként, ha már itt tartunk. Ha másik accomra átküldök egy játékot, de nem bontom ki, akkor gondolom nem gyûjtögethetek, muszáj kinyitni, hogy legyen játék az accon.
Kéne valami kis filléres szar, amit átküldök és akkor az ingyeneseket megcsinálnám.

Valamelyik haverodnak nem kell?
Én csak egy Wings of Preyt+Trine-t kérek cserébe,estleg egy Mafia 2-õt vagy valamelyik Stalkert az elsõ rész kivételével.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

grebber
25 szenet adok Shogun 2 Total War-ért ha van aki kevesli de van neki Shogun 2 akkor elmegyek 30 db ig!!!!

Next PC upgrade: 2022

Hány accod van már? <#nevetes1>

FZoleee
pedig megéri, jó játék, venném is, csak már megvan 😄
És ha adok hozzá egy Homefront 2 50-es kupont pluszba?

totyak
Mindig csak szeneket ad ez a rohadt vacak, már elegem van. Legalább valami apró játékot adna. Igaz, fõleg csak az ingyeneseket csinálom, de akkor is.

<#eplus2>

Shep
Ja de most kapcsolok te már építed a január másodikát követõ üzletedet 😄

Senkinek nem kell a Nuclear Dawn hasonló árú játékért?😞

Shep
Még ma meg holnap adhat szenet, vagy egy Metro 2033-at 😄

Elviszem a kuponjaidat 1 szénért... Ha neked nem kellenek.

Shep
1 db.

Renjike
én elfogadom 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nekem van most 5 szenem, de érdekelnek a kuponok is! Biznisz?

Mennyi kell hozzá?

Renjike
szenet is elfogadok .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Nekem ha meglesz a 7 szén beváltom egy kuponra, mert úgyis azt fog adni aztán az egészet odaadom valakinek.

FZoleee
az lesz, de hátha találok valakit 😊
Shep
Jobban jársz ha meghagyod vagy beváltod nem kell már senkinek a szén.

De ha valaki Mafia II-õt vesz érte nekem az a legjobb 😄

FZoleee
9 szenemet még mindig játékra cserélném (legfõképpen Flight Control HD, Edge, illetve Greed Corp érdekel, de mást is elfogadok 😊)