Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az durvább mint amikor 7 szénbõl kapsz egy szenet
MerlinW
Én 7 szenet kraftoltam 4 órája és nem kaptam érte semmit😊

[merlinw.org]

ezaz 7 szénbõl jött egy kupon és accsiért meg 1 szenet kaptam, király, mérhetetlen boldogság
TheGrinder
BioShock 1-ért adnék Sonic Generation-t ( csak az 1. rész kellene).

Fpocok
Én is azt kaptam! Nyertestársam! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
Bekapcsolom a guard vedelemet, erre bedob a taroloba egy Far Cry 2 Fortunes Editiont. <#zavart1>
*már nem
jah xD mérnem tudok vele mit kezdeni.
Fabio Capello
te írtál rám redditen a CS:S -ért 😄

Zeller01
Gecc! Trine????????
Mi a f......... Mire rákattintottam már majdnem 3euró lett!

. : Z E L L E R : .

valaki 5 szénért, -33% saintsrow the thrid, 2x -50% valve-ért ad valaki játékot?
Shep
Kaptam még egy szenet, haj de jóóóóóóóó

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
bioshock1 5E
bioshock2 5E 😄

Fpocok
Na nekem maradt 6 szenem. Jobb is... ezzel benevezek a végsõ játékra.

Fabio Capello
Nem hát. De meg kellett próbálni 😛

Fpocok
Ment a PÜ.

ZTM
-10% WarnerBros. kupont adnék 1 szénért!

Shep
Karácsony már elmúlt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LOL XD <#nevetes1><#rinya><#nevetes1> Kicsordult a könnyem a röhögéstõl... Ezt te se gondolod komolyan <#nevetes1>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

danyi2
Ha valakit érdekli valamelyik írjon!

Steam: zboard25

Fabio Capello
Tudom, nem túl esélyes, de ha valaki megszánna egy LA Noire-al, adnék cserébe CS: Sourceot... 😞

Zeller01
Honnan? Most kifizetem.

Jim Morrison
ja köszi. van 3 szenem meg két kuponom ha vaalakit érdekel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Hol van a steam guard? Nem találom, az oldal ahova irányít meg persze nem mûködik

Nem

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
steamen még így is drága. 4000magyar forintért tudok neked boltit.

+1 fûtõanyag :-)

Zeller01
Egész akció alatt a Dead Islandot vártam... erre?

totyak
én meg egy szenet, bakker

FZoleee
holnap lesz még akció, nem?
ZTM
Ha valakinek van olyan játéka amit 7-8 szénért odaadna nekem az írjon privátot!

Fpocok
OOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMG
KAPTAM FAR CRY2 FORTUNE EDITION-T!

jAsOn VoOrHeEs
Trine 0,79 euró. -90%

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fpocok
Grid és cs...

totyak
Nem tudsz szerezni nekem 6-7 szénért Limbo-t?

totyak
Ezt most nekem írod?

DarkSector
jolvan baromságokat irok, adott csak a zöld geci üzenet nem jön ki. O_o

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jé ez fura, nem ad ajándékot, remélem a szerver állítás miatt hogy töltik fel az uj akciót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nálam is a goggle fordító megy éjjel nappal nyugi😄

Have ,want és offer szavar használata játszik ugyis😄 Játékneveket meg felismered gondolom 😄

Next PC upgrade: 2022

totyak
Ezek nekem túl angolok 😄

grebber
http://forums.steampowered.com
http://www.reddit.com/r/SteamTrade/
http://www.steamtrades.com/forum/

Ezeken vagyok éjjel nappal csekkolom és nyitok topikokat!

totyak
Hol csinálsz te ilyen bizniszeket?

grebber
Na ubi kupon elkelt! Fallout New Vegas + alien Breed 2 -ért!

Na már csak Shogun 2 kell és kész!

DarkSector
???

SZEKSZÁRD

Fabio Capello
másodikán

DarkSector
Trials 2 csak így fontos Trade-eléssel, ha lenne pénzem már szekszárdon szilvesztereznék és nem itthon a családdal, betegen, holnap munkába menve.

DarkSector
én elviszem. szénért.

DarkSector
pénzem nincs.

totyak
szenek vajon mikor válnak köddé? csak hogy tudjam meddig válthatom be, ha nem jön érte valami csere