Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Assassin's Creed 2 Deluxe editiont adok: Serious Sam 3 vagy X3 Albion Prelude-ért.

[merlinw.org]

DarkSector
Online pass-ért (vendégkártya) 1-2 szén minõségtõl függõen.<#nezze>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hello mit szeretnél érte.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Esetleg valakinek van Magicka?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

HL2 kinek kell?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

DarkSector
nemvágom mit akar, nem is látom át a menüt hogy hol inditok privát szervert, amibe ezek a botok jönnek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TheGrinder
Hát ezt írják steamen: "Collect three gifts dropped by Special Infected in Versus Mode." Igaz én csak Versusban csináltam, de akkor 1 próbát megér coopban is.

DarkSector
nekem haver azt irta el lehet érni magad egy szerveren és kb 3-4 perc.

TheGrinder
Csak versus módban lehet más játékosok ellen.

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
hogy kell acsis dobozért l4d 2-ben privát szerot nyitni? mert azt mondták ott könnyû 3 dobozt betakarítani...

valaki belinkelné azt az oldalt ahol az akcios acsik elirása van?

yesname
A profilomban nincs lehetõség megszüntetni, hiszen nem kapcsolja össze. (A Steam szerint, ugyanis ugye a Facebookon látható az összekapcsolás.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

grebber
A kuponokat csak január 3.ától lehet használni? Vagy már 2.-án az akció lejárta után is?

Titkon remélem egy kis átfedést az akció vége és a kuponfelhasználás között mert jólesne a Shogun 2 2000ft alatt 😄

Next PC upgrade: 2022

Próbáld úgy, hogy a Steam profilodban szünteted meg az összekapcsolást.

yesname
Össze akarom kötni a Steamet a Facebook-kal, de valamiért nem megy. Tudna valaki segíteni?
Megadom a Facebook elérést, ami rendben van. Utána azonnal azt írja a Steam, hogy nem sikerült összekapcsolni a Facebookkal a fiókot, mewrt a Facebook már másik Steam fiókkal össze van kapcsolva.
Megnézem a Facebookon az alkalmazásokat és valóban ott van a Steam. Igen ám, csak hogy ez az a Steam amit épp 1 perccel elõtte kapcsoltam elvileg össze vele.
Gondoltam megpróbálom újra, eltávolítottam Facebook alkalmazások közül a steamet és próbálom megint összekötni.
Az eredmény ugyanaz: összekapcsolja, de a steam mégis azt mondja, hogy másikkal van már kapcsolatban az adott Facebook profil.
Ilyenkor mi a szent szar van?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TheGrinder
Köszi hogy leírtad! 😊

DarkSector
Nembaj megvan nekem is mbemennénk 2-en...

DarkSector
Jah vágom.

A dungeon defenders feladatának megcsinálásához legalább 30-as szintû hõs kell, mert az alatt esélytelen.
Csomagokat kell kivinni a véletlenszerûen kiválasztott karácsonyfákhoz. Minden fához 2 csomag kell.
Az elsõ körben csak 1 fát kell megcsinálni, majd 2-2-3-3-4.
A kivitt csomagokat meg is kell védeni a vég nélkül érkezõ szörnyek ellen. Vagyis minden fához kell védelem és legalább kétfajta az immunitás miatt. Védeni kell a zsákot is, különben nem lehet onnan csomagot felvenni.
Ami még szopatás ha komoly sebzést kapsz, elveszted a nálad lévõ csomagot és újért kell menni.
Persze mindez idõre történik, ezért sietni kell, és nem szabad hibázni.

Ha a kiszállítás kész, akkor még a Mikulást is meg kell védeni. A pályán van egy szán, az azzal szemben lévõ karácsonyfa alatt lesz a Mikulás, ott kell védelmet felhúzni 60 másodperc alatt.

Nekem egy napomba került felfejleszteni egy hõst, és megcsinálni az egészet a legkönnyebb fokozaton.
nem hiszem hogy bárki játszana vele, ha jól emlékszem nem voltak állandó serverek se.

Igen a steamesek tudják is, hogy van egy ilyen magyar oldal <#nevetes1>

Segítek Encore franciául még egyet, ráadást jelent.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Valaki segítsen már Fry Cry 2 ben hogy kell mutizni!<#help>

DarkSector
Steam-ben ez a piros Encore Day felirat egy fricska az ncore oldalnak? 😊

totyak
Esetleg valakinek 1 db felesleges szene nincs számomra, hogy összejöjjön a 7 ???

H3LLBoY
Sok kuponom cserélném játékra vagy más kuponokra!

-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5 db)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

elitehun
Lehet hogy érdekel, nem konkrétan engem hanem egyik ahveromt
ollie
Ezek az achiek nem lesznek meg 1 nap alatt, akár 1 hétbe is kerülhetnek.

Szükségem lenne 2db szénre, amit feltudok ajánlani:

33% OFF Valve
50% OFF Flight Control HD
50% OFF Valve

csak kis eséllyel spawnol a felsõbb szinteken a boss

Valakit nem érdekel egy 50% Call of DutyŸ: Black Ops kupon?

totyak
Elvileg megvagy. Remélem téged sikerült felvenni 😄

TheGrinder
Igen most próbálom megcsinálni, de van a Binding of Isaac acsi, amikor a kramuszt kell megölni, na nálam amikor megtalálom, akkor csak egy szobor van helyette és nem tudom megtámadni. Dungeon Defendert meg csak most töltöttem le szóval azt sem tudom, hogy milyen. Vegyél fel ( thegrinder16 ) és majd rád írok amikor lesz szenem.

Battlefield 2 van valakinek?

totyak
Rendben, köszönöm. Ezeket még ma csinálod meg vagy csak holnap?

TheGrinder
Ha lesz szenem adok, még van a Dungeon Defenderes + a Binding of Isaacos acsi amit meg akarok csinálni. BoI -t már próbáltam, de nem akar összejönni ez a krampuszos faszság, nem tom hogy mit is kell pontosan csinálni.

totyak
valaki nem adna egy szenet ajándékba? összejönne belõle a 7 és beváltanám, hátha lesz valami

Jim Morrison
grinder: megvan

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TheGrinder
cs:s nem érdekel érte?

Jim Morrison
Nekem még mindig van far cry 2 valami editionöm, játékot kérek szépen cserébe.

Indigo lehet akkor veled cserélek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Háátt igen az jó de nekem holnaptól is lesznek jó kuponjaim,márciusig még gazdagodom 3-4 játékkal😊
És a héten jön az új procim is😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

TheGrinder
Mert pl a 75%-os Portal 2 ára is olcsóbb lesz 50%-al.

Fabio Capello
mert az most is beváltható, ergó az akciós árakra rá tudod rakni az akciós kupont. a hagyományos kuponok pedig csak holnaptól érvényesek, amikor már normál árak lesznek.

mert most is használhatod

De az arany kupon miért olyan jó?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Fabio Capello
van egy arany 50% Valveosom, valami kis vacak játékért odaadom 😊 😛

Nemtom nem harapdáltam meg😄
Nem arany ez a sima kék kupon,ami szerintem mindenkinek van most😄

Serpa
arany?

Nekem Valve -os van 50-es

Serpa
50%-os van.

van valakinek portal 2 kuponja?