Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
valaki belinkelné azt az oldalt ahol az akcios acsik elirása van?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Titkon remélem egy kis átfedést az akció vége és a kuponfelhasználás között mert jólesne a Shogun 2 2000ft alatt 😄
Next PC upgrade: 2022
Megadom a Facebook elérést, ami rendben van. Utána azonnal azt írja a Steam, hogy nem sikerült összekapcsolni a Facebookkal a fiókot, mewrt a Facebook már másik Steam fiókkal össze van kapcsolva.
Megnézem a Facebookon az alkalmazásokat és valóban ott van a Steam. Igen ám, csak hogy ez az a Steam amit épp 1 perccel elõtte kapcsoltam elvileg össze vele.
Gondoltam megpróbálom újra, eltávolítottam Facebook alkalmazások közül a steamet és próbálom megint összekötni.
Az eredmény ugyanaz: összekapcsolja, de a steam mégis azt mondja, hogy másikkal van már kapcsolatban az adott Facebook profil.
Ilyenkor mi a szent szar van?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Csomagokat kell kivinni a véletlenszerûen kiválasztott karácsonyfákhoz. Minden fához 2 csomag kell.
Az elsõ körben csak 1 fát kell megcsinálni, majd 2-2-3-3-4.
A kivitt csomagokat meg is kell védeni a vég nélkül érkezõ szörnyek ellen. Vagyis minden fához kell védelem és legalább kétfajta az immunitás miatt. Védeni kell a zsákot is, különben nem lehet onnan csomagot felvenni.
Ami még szopatás ha komoly sebzést kapsz, elveszted a nálad lévõ csomagot és újért kell menni.
Persze mindez idõre történik, ezért sietni kell, és nem szabad hibázni.
Ha a kiszállítás kész, akkor még a Mikulást is meg kell védeni. A pályán van egy szán, az azzal szemben lévõ karácsonyfa alatt lesz a Mikulás, ott kell védelmet felhúzni 60 másodperc alatt.
Nekem egy napomba került felfejleszteni egy hõst, és megcsinálni az egészet a legkönnyebb fokozaton.
Segítek Encore franciául még egyet, ráadást jelent.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5 db)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
33% OFF Valve
50% OFF Flight Control HD
50% OFF Valve
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Indigo lehet akkor veled cserélek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És a héten jön az új procim is😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nem arany ez a sima kék kupon,ami szerintem mindenkinek van most😄