Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Ahogy tudtommal ezekkel se. Egyébként a két lenti linket be lehetne ide szúrni, valahova.
A Lost Coast-ot azért írja a complete packhoz, mert máshova nem tudja csatolni. Anno azt hiszem a DM-mel volt együtt, de volt hogy az Orange Box-hoz volt csatolva, de volt 4-5 euróért is külön.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

De ezzel nem lehet széngyûjtös accokat csinálni. Én a portalt szereztem meg ingyen amikor akció volt. Azzal még modokat se lehetett futtatni.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

most le van tiltva hogy ne csináljanak vele széngyûjtõs accountokat

nem jár ban csak orosz lesz a játék.

TSL16b
Most kipróbáltam, az nVidiás link azt mondja, hogy "Specified subscription is not available.".

Dj Tommy
Valaki volt már olyan bátor, hogy az orosz steamrõl vásárolt?
Én azokat az infókat kaptam, hogy ezért ban jár, ha onnét vásárol valaki, mert ez csalásnak minõsül.
De akkor pl mi a helyzet, ha én Oroszoknál tartózkodom és ott veszem meg a játékot a saját accomra, akkor ezért is ban járna?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

TSL16b
Úgy értem, hogy a mivel a Lost Coast csak HL2-vel együtt szerezhetõ be, itt valamiért a Valve Complete-et ajánlja fel a megszerzéshez.

Optimus Prime
A Lost Coast ingyenes ATi és nVidida tulajdonosoknak.

Valakinek nincs egy giftbe kapott Terminator, Battle L.A., Exodus? Van még pár kuponom.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jani21
Oddboxxot cserélnék játékra (szén és kupon nem érdekel). Ajánlatokat pm-ben.

TSL16b
Úgy tûnik, a „Lost Coast csomag” címe hibás, az valójában valami Valve csomag.

nekem van egy 50%-os Call of Duty Black Ops kuponom. én odaadom ha valaki vesz nekem egy TDU2-õt

RoboKutya78
oks kösz a válaszokat

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

grebber
Ez én sem tudtam felfogni ép ésszel az egész akció ideje alatt!
Hogy amikor ingyen kaptunk mindent akkor miért pénzbe számolták egyesek a játékokat.A másik abszurd meg a szenek pénzre váltása lol.
Én amikor cseréltem véletlenül sem néztem mennyi is a játék ára.
Csak azt tartottam szem elõtt nekem kell-e vagy sem mivel ingyen volt és nem érdekel mert warezba se szedném le azt simán odaadtam olyanért ami éppen kell hiába kerül az áruházba teszem azt az én játékom a duplájára mert nem pénzért kaptam hanem ingyen!

Legjobb bizniszem 2 volt:

Halom fos kuponért Bastion.
Ubis kuponért Fallout New Vegas + Alien Breed 2 (ezt késõbb CS:Source ra cseréltem)

Next PC upgrade: 2022

Oké, hogy reális árakat kér, de ne azt nézze már, hogy most a steamen mennyi az ára. Inkább azt nézze, hogy neki mennyire kell.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Mindegyik játékmódban kapsz. Legalábbis még az akció ideje alatt simán lehetett. Azért cp pályán próbáld meg. Én ott szedtem össze.

ollie
Véletlenszerû. 1 perctõl fél óra is eltelhet, mire dob egy csomagot.

TheGrinder
Indíts saját szervert és öld meg magad állandóan kb 10 öngyilok alatt megvan a 3 csomag.

ollie
A Lost Coast ingyenes, és automatikusan megkapod mindig, ha veszel egy HL2-t. Ezért nincs csomagon kívül a Steam-en. A haverod csak HL2 + Lost Coast-ot kapott.

TF2 ben mindegyik játékmódban kapsz ajándékcsomagot ha megölsz valakit? vagy hogy van? mert nem akar adni!
ollie
Teljesen reális árat kért, annak neki semmi köze, hogy van egy 75%-os kuponod. Akkor vedd meg a kuponért. Az nem reális, hogy te még a negyedárnál is olcsóbban akarod megvenni tõle.

Ha jól tudom ha megvan a csomagból egy játék azon az accon akkor megkapod giftként.

RoboKutya78
de Lost Coast csak pakkban van nem? ez az amit nem vágunk ki tudja a steam szedni a csomiból egy játékot?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az már szent igaz. Igaz engem mindig azzal küldtek el, hogy nem érdekli õket a játék vagy meg van már nekik.
A HL2 engem se érdekel, de azért a Race 07-et szeretném megtartani. Bár oda adom ha egy wormsöt adnak érte.

RoboKutya78
igen az

Amugy röhej hogy egyesek mit gondolnak az egész kereskedésrõl.Irok a steamen a csávónak hogy mit kér a Cod 4 játékért,azt írja hogy mivel 18 euro a játék most egy 14 euros játékra elcserélné.Írom neki hogy ne vicceljél van egy 75-ös cod kuponom azzal megveszem 6 euróért a Cod 4-et.Nagyon el vannak szállva annak ellenére hogy ezekhez szinte ingyen illetve farmolva jutottak hozzá.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez az? Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2

Mert ha igen akkor csak a HL2-õt kapta meg, meg a Lost Coastot.

RoboKutya78
Az ismerõsöm nagyon belenyúlt a jóba, ha jól tippelem a dolgot.
Nyert egy szürke steames valve kupont olyan felirattal hogy half life 2 és Half-Life 2: Lost Coast
Na most ha a Half-Life 2: Lost Coast re kattint lejön egy 24 játékból álló csomagocska ezek szerint azt az egészet nyerte meg, vagy a csomagból a Half-Life 2 és a Half-Life 2: Lost Coast játékot?
Mert a Half-Life 2: Lost Coast a 24 játékból álló csomagot hozza ki csak?
Nem vágom 2 játékot kap csak vagy a teljes Half-Life 2: Lost Coast csomit szállítják neki?

ollie
A következõ játékaim vannak, melyeket cserélném (csak másik játékra):

Global Ops: Commando Libya
Sengoku
Holiday Sale 2011 Gift: Jamestown Deluxe Pack
Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth
Terraria
Nuclear Dawn

Mind cserélhetõ (trade), szóval nem más accountokkal lett kifarmolva.

ollie
angolul is

grebber
Én a helyedben nem kapkodnám el! Lesz 2 hónapod amikor akár sokkal többet is ér majd mint most!

a lentebb lévõ kuponjaimat szeretném értékesíteni. Akit érdekel az írjón privátba

H3LLBoY
Sok kuponom cserélném játékra vagy más kuponokra!

-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

RoboKutya78
ahm köszi

grebber
Azért nem látod mert még nem lehet 😄
Majd ha lehet akkor az adott kuponhoz való game kosárba rakásánál ott lesz a kuponod hogy -50% vagy akármilyen van.
Akkor valszeg nem lesz átfedés és megvárják akció végét!

RoboKutya78
Srácok mától vagy holnaptól lehet aktiválni a kuponokat?
Meg kell várni a visszaszámlálót?
Mert sehol nem látok utalást arra hogy hol lehet hozzácsapni az összeghez a kupon %-át.

szerintem nem

Horec
Amazon-ra nincs valakinek véletlen játékra kuponja ?

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

már megvan az egyik a másikakat még le kell tölteni! XD
a csere feladatra már lejárt az idõkorlát?!
Renjike
nem ismerem , csak segíteni próbáltam 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TheGrinder
Ez mind szép és jó ami ide le van írva, de a Devil's Room-ban még egyszer sem találkoztam Krampusszal, mindig csak egy szobor van ott és lehet választani 1-2 képességet életerõért cserébe. Nézem valakinek fél óra alatt összejött.

Renjike
TheGrinder
Binding of Isaac acsi nem akar összejönni. :S Valaki megcsinálta??? 7 órája szopok és nem adja be Krampuszt.

még ma 19-ig megcsinálhatod

van két olyan feladatom amit nem csináltam meg a Day of Defeat: Source ban és a TF2 ben kell összeszedni ajándékot!
elkéstem vele?
akit érdekel valamelyik kupon az írjon pü-be és tárgyalhatunk

soo277
Van még 1 szenem kell valakinek?valamiért!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Sziasztok!
Az elmúlt pár hétben abszolút nem értem rá, így nekem ez a szenes- karácsonyos dolog most tök új volt😄
Azt szeretném kérdezni, hogy 5 szénért kaphatok valami érdemlegeset? (Nem kupon😄) vagy nem + ez már amúgy is túl késõ?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

plu604
Eladó Orange box és STALKER: Call of Pripyat
írj PM-et(!) ha érdekel

Rise of Immortals
Supporter - Szerezz 10 segítést egyetlen meccsen.
ez pontosan micsoda?

CSerélni már nem lehet? akármit mert még nekem van egy olyan feladat!
és milyen játékot ad? 😄
Vicces. Az elõbb talált meg trade center csoport chatjén egy szlovák srác, hogy vegyem már meg neki a Serius Sam 3-at. Hehe. Jó vicc.