Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lost Coast-ot azért írja a complete packhoz, mert máshova nem tudja csatolni. Anno azt hiszem a DM-mel volt együtt, de volt hogy az Orange Box-hoz volt csatolva, de volt 4-5 euróért is külön.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Én azokat az infókat kaptam, hogy ezért ban jár, ha onnét vásárol valaki, mert ez csalásnak minõsül.
De akkor pl mi a helyzet, ha én Oroszoknál tartózkodom és ott veszem meg a játékot a saját accomra, akkor ezért is ban járna?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Hogy amikor ingyen kaptunk mindent akkor miért pénzbe számolták egyesek a játékokat.A másik abszurd meg a szenek pénzre váltása lol.
Én amikor cseréltem véletlenül sem néztem mennyi is a játék ára.
Csak azt tartottam szem elõtt nekem kell-e vagy sem mivel ingyen volt és nem érdekel mert warezba se szedném le azt simán odaadtam olyanért ami éppen kell hiába kerül az áruházba teszem azt az én játékom a duplájára mert nem pénzért kaptam hanem ingyen!
Legjobb bizniszem 2 volt:
Halom fos kuponért Bastion.
Ubis kuponért Fallout New Vegas + Alien Breed 2 (ezt késõbb CS:Source ra cseréltem)
Next PC upgrade: 2022
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A HL2 engem se érdekel, de azért a Race 07-et szeretném megtartani. Bár oda adom ha egy wormsöt adnak érte.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mert ha igen akkor csak a HL2-õt kapta meg, meg a Lost Coastot.
Nyert egy szürke steames valve kupont olyan felirattal hogy half life 2 és Half-Life 2: Lost Coast
Na most ha a Half-Life 2: Lost Coast re kattint lejön egy 24 játékból álló csomagocska ezek szerint azt az egészet nyerte meg, vagy a csomagból a Half-Life 2 és a Half-Life 2: Lost Coast játékot?
Mert a Half-Life 2: Lost Coast a 24 játékból álló csomagot hozza ki csak?
Nem vágom 2 játékot kap csak vagy a teljes Half-Life 2: Lost Coast csomit szállítják neki?
Global Ops: Commando Libya
Sengoku
Holiday Sale 2011 Gift: Jamestown Deluxe Pack
Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth
Terraria
Nuclear Dawn
Mind cserélhetõ (trade), szóval nem más accountokkal lett kifarmolva.
-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2 db)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Majd ha lehet akkor az adott kuponhoz való game kosárba rakásánál ott lesz a kuponod hogy -50% vagy akármilyen van.
Akkor valszeg nem lesz átfedés és megvárják akció végét!
Meg kell várni a visszaszámlálót?
Mert sehol nem látok utalást arra hogy hol lehet hozzácsapni az összeghez a kupon %-át.
a csere feladatra már lejárt az idõkorlát?!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
elkéstem vele?

Az elmúlt pár hétben abszolút nem értem rá, így nekem ez a szenes- karácsonyos dolog most tök új volt😄
Azt szeretném kérdezni, hogy 5 szénért kaphatok valami érdemlegeset? (Nem kupon😄) vagy nem + ez már amúgy is túl késõ?😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Supporter - Szerezz 10 segítést egyetlen meccsen.
ez pontosan micsoda?
CSerélni már nem lehet? akármit mert még nekem van egy olyan feladat!
és milyen játékot ad? 😄