Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
oks. 😊 csak nem mindenki. 😊
vagy te hányan vagy? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

látjuk fehéren is.

DarkSector
MW1 kupont keresek, más kuponért...!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
wishlist milyen 1400 játék... 😊

Akkor holnap nyerem meg a Steamen az összes játékot? Mind az 1400-at?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Akkor holnap nyerem meg a 10 játékot?<#wow1><#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
Szeneket elvették!!! ne írjatok, nem tudok már cserélni.

Steam begyûjtötte elszámolásraa sorsoláshoz!!!!!!!!!

nem írták azt.

azt írták a steamen hogy a dec 31. utáni feloldott teljesítmények után kapsz egy ingyen játékot mi az? vagy hol lehet választani?
blackparty
Ezzel teljesen egyetértek. De valamelyik cégnek az az üzletpolitikája hogy minden sz*rból csináljunk pénzt. Hidd el az adott játék nagyon nagy "kockái" megveszik a skin packot is 😊 Nekik nem tart semeddig kidobni egy skin packot sõt szerintem költségvetésben sem egy hatalmas összeg. De már ha csak pár ezer ember megveszi már nyereség van rajta 😊 Legalábbis nekem ez a meglátásom.

Az oké, hogy a rendes kiegészítõket pénzért adják. De ez azért már sok! Régen egy rendes kiegészítõt kaptam ennyi pénzért...

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

blackparty
Sajnos sok fejlesztõ/cég pénzért adja a kiegészítõit. Ehhez hozzá kell szokni :/ Az ilyen skin féleséget meg nem kell megvenni ha nem muszáj, mert most úgyse leszel különb azzal hogy más skin van a játékodban 😊

DarkSector
KUPONOKAT keresek kavicsért!

Még rajtam maradt kavics, csak 50-és a feletti kuponokat vennék érte!

Bocs, hogy veletek osztom meg, de valahol meg kell:
Mi a franc ez a DLC mánia?!

Mi ez a sok dlc amit mindenki torkán le akarnak erõltetni? Miért fizessek külön egy átkozott egységért egy stratégiai játékban? Ez már a pofátlanság legteteje szerintem. Miért én legyek a fejlesztõért? DLC-t még megértem ha ingyen lenne és utólag akarnak tartalmat hozzáadni a játékhoz. Vagy ha rendes kiegészítõ lenne. De nem. Warhammer játékhoz 2,5 Euro egy skin. Miért fizessek én érte 800 forintot?

ilyen kuponjaim vannak. Akit érdekel valamelyik az írjon privátba.

Jim Morrison
megnéztem a steam statisztikáit a honlapján, kiiváncsi voltam mennyire fog leesni szilveszterkor a felhasználók száma (online lévõk). Olyan volt mint egy átlagos nem :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DarkSector
jah could not connect
az sima tulterheltség
vvárj kicsit.

nem a sok szenest bannolják...hanem ha sok alreged van... 200-300

meg nincs semmi amiért bannolhattak volna, nem csíteltem szénnel, össz vissz van 2 db

azt írja hogy could not connect to steam
nem írja hogy bannoltak volna meg emailt se kaptam

MerlinW
Ohh, ma is tanultam valamit😊

[merlinw.org]

DarkSector
dede!

MerlinW
Csak VAC ban van, Steam ban nincs😊

[merlinw.org]

DarkSector
bANNOLTAK?

H3LLBoY
Az itt lévõ kuponokat cserélném játék(ok)ra!!!

-25%-KAL OLCSÓBB Valve (5x)
-33%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Valve (2x)
-10%-KAL OLCSÓBB TellTale Games
-25%-KAL OLCSÓBB GSC Games
-25%-KAL OLCSÓBB Kalypso Media
-25%-KAL OLCSÓBB Codemasters
-33%-KAL OLCSÓBB A Game of Thrones
-50%-KAL OLCSÓBB The Binding Of Isaac (2x)
-50%-KAL OLCSÓBB Sol Survivor
-50%-KAL OLCSÓBB Mount and Blade: With Fire and Sword
-50%-KAL OLCSÓBB Avencast
-50%-KAL OLCSÓBB Runespell: Overture
-50%-KAL OLCSÓBB Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
-50%-KAL OLCSÓBB Audiosurf
-50%-KAL OLCSÓBB Trauma
-50%-KAL OLCSÓBB Demolition Inc.
-50%-KAL OLCSÓBB Max Payne 2
-50%-KAL OLCSÓBB Amnesia
-50%-KAL OLCSÓBB The Hitman Collection
-50%-KAL OLCSÓBB Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012
-60%-KAL OLCSÓBB Magicka
-75%-KAL OLCSÓBB Torchlight
-75%-KAL OLCSÓBB Sacred 2

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Az assasins creed 2-õt nem adod ingyen?😄

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Dj Tommy
Ment Pü.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Én pedig ingyen adom a kuponokat (egyszerre 1-2-õt max, felhasználásra, nem bizniszre):

[merlinw.org]

MerlinW
Aki Steam-et használ ás akinek kellett a HL2, annak mind megvan - fõleg hogy gyakorlatilag két-három havonta fillérekért adják (Orange Box-ot anno 4€-ért vettem), így nem nagyon fogsz cserélni. Nekem is volt most HL2-õm, ingyen elajándékoztam. Portal-om is volt, azt is feldobtam Steamgifts-re, el is vitték.
Ezért kértem tõled is priviben (van egy kisgyerek rokonom akinek odaadnám), gondoltam nem én vagyok az egyetlen jóindulatú ember. Mindegy, naív lehetek😊

[merlinw.org]

steam is temporary not available wtf? 😄

Jim Morrison
akkor a giftek nem vesznek el? Indigóval akarok cserélni, de utoljára csak 00:15kor volt online :s

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na szóval vannak ilyen eladó kuponjaim+ 1 szenem.
Akit érdekel írjon privátot egyezkedhetünk.

Felõlem vehetsz nekem valamit a kuponjaidon. 😄

TheGrinder
kupon? 😄

Valakinek egy hl2? Nekem már nagyon nem kell. Valami játékot kérek érte.

Zeller01
remélem, nekem nem jön be 😊 a tárgytároló rendesen bejön, csak a steam fül nincs ott!

. : Z E L L E R : .

nem tûnik el semmi, csak a kuponoknak van lejárata.

Zeller01
ha a nem kicsomagolt giftek/játékok eltûnnek a lesz*p*m magam!!!!

. : Z E L L E R : .

hónap végéig kapják meg a játékokat a nyertesek. nem lesz lista a nyertesekrõl.

ZTM
A sorsolás mikor lesz, hány órakor?

miért maradt meg a szén?

ffxi
6 szenem van. Várok ajánlatokat! Vegyetek fel steamen. PM!

Fákjúal!

ha valami érdekel pm-ben várom

mooo
48 <#zavart1>
DarkSector
17 asszem

kifli
ti hány achit tudtatok megcsinálni?

nekem 19 jött össze 😊
DarkSector
Portal 2 keresi gazdit...csak silent hill homecomming, és egy másik játékért!!!!

nekem ezek vannak:

a black ops-ért egy TDU2(mert akciós) a többiért ha orcs must die vagy dugeon defenders kapok akkor 2-t vihet.

6 szén gazdit keresi csere játékért : f1 vagy dirt , grid , cod mw2 vagy 3 😄 test drive u 2
legyél teis netcigány útmutatónkat hallották