Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
preyhez pl kellett és elfogytak évek óta, le is vették a steamrõl, a stalker játékoknál is rendszeresen elfogy de ott van utánpótlás.
Vampire The Masquarade Bloodlines fejlesztõi sokkal régebb óta megszüntek és még mindig van kulcs, lehet venni a játékot!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys."
nem vettek ki semmit a régiónkból😊
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
de bátor leszek és felteszem a kérdést, hogy van e valami másik apró játékod? : D
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/01/08/kupon.jpg
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
[merlinw.org]
(Akkor már inkább a steam-es tárgytárolódról tegyél be linket!)
(Ennyi idõ ráfordításával már meg is kereshetted volna az Orcs Must Die! vagy a Trine 2 árát egy kis munkával és játszhatnál, a helyett, hogy itt "szenvedsz"... (Bocsi!))
A kuponjaid közül max. az 50% -os Batman (20 eur), CoD BO (60 eur)lehetne érdekes, de hiába a kedvezmény , ha te 10 eurós játékot kérsz érte cserébe. A Batman ugyan annyira jönne ki (10+10), mintha rendesen venné meg az ember, a cod-ért meg 40 euró is sok (30+10).
Inkább cserélnél kupont -> kuponra, és mindkét fél jól járna, nem csak te! 😊
Én nem akarok most veled semmit se cserélni, de szívesen adok egy 50%-os Orcs Must Die! kupont ingyen (amit én is ingyen kaptam a Holiday alatt), hogy megvehesd olcsóbban a saját példányodat! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagyis a Steam csak egy program egy felület ahol vehetsz játékot vagy éppen azzal a 5-6 ingyenessel játszol ami van Spiral knights, Team Fortress 2 stb.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Steam product activation code-od akkor van, ha vettél a steam-en egy játékot vagy olyan helyen vettél játékot, ahol steam-es sorozatszámot kaptál a pénzedért és aktiválnod kell.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Érdekel: -50% Orcs Must Die kupon
-75% Torchlight kupon
Ezekért a kuponokért az összes kuponom oda adom. 😊
De én vettem volna egy worms-ot és a trine 2-õt becseréltem volna egy dead space 2-re. 😊
Jájupíjé!!!
Egyébként a kuponokat be lehet váltani dlc-re is?
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced WarfighterŸ 2
van valakinek erre kuponja, amire nincs szüksége?
. : Z E L L E R : .
Tudod kik a buták akik azt hiszik hogy 1 játék vetélytársa a másiknak.
IGEN lehet értékelésben az hogy ELÕSZÖR mivel játszak.
De ha elmúlik a Skyrim? akkor utána?
Maga nevében jó én azért nem kattintok mert az RPG játékokat nem kedvelem, kivétel a FF-t.
Amúgy ok hogy nagy Skyrim, ...Skyrim ide meg Skyrim a félisten, de akinek a stilusa nem jön be a Skyrim-nek annak ez kiváló. 8.9 pontos játék.
De sok konzolos szerint ÉV RPG játéka Skyrim mellett. akkor ez hogy?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
#7803 meg mehetne FAQ-ba vagy FAQ mellé igen sokan kérdezik úgyis mindig meg és biztos meg fogják még egypárszor.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.