Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahhoz a játékhoz nem kell kulcs, csak rábasszák az accountodra és megy.

preyhez pl kellett és elfogytak évek óta, le is vették a steamrõl, a stalker játékoknál is rendszeresen elfogy de ott van utánpótlás.

De a jogokat valaki birtokolja, aki tud adni kulcsot.

Vampire The Masquarade Bloodlines fejlesztõi sokkal régebb óta megszüntek és még mindig van kulcs, lehet venni a játékot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Hú,de mázli, hogy karácsonykor behúztam \o/
ollie
Ja, közben láttam én is. Igazából tök mindegy, ugyanaz, mintha beszüntették volna a forgalmazását, ugyanis már a büdös életben nem lesz hozzá kulcs, mert csõdbe ment mind a fejlesztõcég (Ascaron), mind a kiadó.

mooo
Nem vették ki,hanem csak elfogyott a kulcs!

"We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys."
FZoleee
"We have run out of keys for Sacred 2 and have removed the ability to purchase until the publisher delivers a new batch of keys."
nem vettek ki semmit a régiónkból😊
Fabio Capello
nem mondod komolyan... elmennek ezek is a fenébe

ollie
Várjunk csak, mégsem kell, mert most látom, hogy a Sacred 2-t kivették a régiónkból, így már nem érdekel a dolog. Arra kellett volna a kupon.

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

ollie
Nincs, a következõ már 10 euró környékén van.

mivel úgy érzem, már mást nem kaphatok ezért, szerintem megfelel : D
de bátor leszek és felteszem a kérdést, hogy van e valami másik apró játékod? : D
ollie
Ha jó neked a Bad Rats, megegyeztünk.

ezeket a kuponokat cserélném valami apró játékra!

http://iaro.3dmax.hu/images/2012/01/08/kupon.jpg
ollie
A Recettear érdekelne.

Szerintem az OMD pár óra után se unalmas. Én már az utolsó pályánál tartok. Elég nehéz addigra. De hát ugye kinek a pap kinek a papné.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Kupon GIVEAWAY (készlet erejéig). Akinek kell valamelyik, szóljon és megkapja. 😊

MerlinW
Megyjegyzem az OMD jópofa játék, de pár óra után piszok unalmas szerintem. Dungeon Defenders-el sokkal jobban járnál, ugyanaz a stílus.

[merlinw.org]

Felesleges beszúrnod a tárolódról "napi" rendszerességgel egy képet; aki akar, az úgy is megtalál!
(Akkor már inkább a steam-es tárgytárolódról tegyél be linket!)
(Ennyi idõ ráfordításával már meg is kereshetted volna az Orcs Must Die! vagy a Trine 2 árát egy kis munkával és játszhatnál, a helyett, hogy itt "szenvedsz"... (Bocsi!))

A kuponjaid közül max. az 50% -os Batman (20 eur), CoD BO (60 eur)lehetne érdekes, de hiába a kedvezmény , ha te 10 eurós játékot kérsz érte cserébe. A Batman ugyan annyira jönne ki (10+10), mintha rendesen venné meg az ember, a cod-ért meg 40 euró is sok (30+10).

Inkább cserélnél kupont -> kuponra, és mindkét fél jól járna, nem csak te! 😊

Én nem akarok most veled semmit se cserélni, de szívesen adok egy 50%-os Orcs Must Die! kupont ingyen (amit én is ingyen kaptam a Holiday alatt), hogy megvehesd olcsóbban a saját példányodat! 😊

ezeket a kuponokat cserélném egy Orcs Must Die!-ra vagy egy Trine 2-re

MerlinW
Akkor ezt most magyarul, mert ez egy magyar fórum. Köszönöm😊

[merlinw.org]

DarkSector
Srácok megvan valakinek az a kép vagy link ahol a sok accountos barátlistát lehet látni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
"Steam-el TRADE-eltem egy Dead Island-ot 50 euro-ért! Fuck Yeah! 😊"

nevettem 😄

DarkSector
<#whatever>

Vagyis a Steam csak egy program egy felület ahol vehetsz játékot vagy éppen azzal a 5-6 ingyenessel játszol ami van Spiral knights, Team Fortress 2 stb.

artschi
a steam csak egy kliens program, az települ a gépedre, aktiválni nem kell, beregisztrálod magad és kész. A Steam-en vett játékokat kell aktiválni a megvásárolt steam product activation code-dal.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ezzel mit akarsz mondani?
Fpocok
<#fejvakaras>

Parasite Eve 2, best game EVER!

artschi
<#fejvakaras>

Steam product activation code-od akkor van, ha vettél a steam-en egy játékot vagy olyan helyen vettél játékot, ahol steam-es sorozatszámot kaptál a pénzedért és aktiválnod kell.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tud nekem valaki steam product activation code-ot mert nem adtak a letöltött steamhoz.
Sziasztok ! Van 5db kuponom amit szívesen cserélnék más kuponokra. Kép .

Érdekel: -50% Orcs Must Die kupon
-75% Torchlight kupon

Ezekért a kuponokért az összes kuponom oda adom. 😊

DarkSector
nm, ha kuponnal vásárolsz, nehéz dolog mert szinte minden olcsóbban megvehetõ más helyekrõl mint itt kuponnal ezért a kuponnak nincsen értéke!

Zeller01
Ja, akkor beszerzem másképp 😊 köszi

. : Z E L L E R : .

DarkSector
Figy egy ingyen kapott játék mindenkinek annyit ér amennyit õ akar érte, ez nem bolondság.
De én vettem volna egy worms-ot és a trine 2-õt becseréltem volna egy dead space 2-re. 😊

MerlinW
Tudod te hogy Trine 2 mekkora egy szenzációs alkotás?😊 Meg vagy bolondulva😊

[merlinw.org]

DarkSector
némelyiket igen...de trine 2-õt a worms-ra? én azért vettem volna egy worms-ot neked. 😊

Na emberek! Nagy örömömre sikerült megszerezni a Wormsöt, nagy munka árán! HL2-õt és 5 finomított fémet(tf2 item) oda adtam egy Terrariáért, a Terrariat oda adtam egy Trine 2-ért, a Trine 2-ért meg megkaptam a Wormsöt!

Jájupíjé!!!

Egyébként a kuponokat be lehet váltani dlc-re is?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

DarkSector
Szerintem már 990ft-os kategóriában lehet vagy még rosszabb, nem volt az soha nagy játék.

Dobozosan olcsóbban megkapod,tesco volt mikor 1500 ft volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Zeller01
Ezt a játékot szeretném megvenni:
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced WarfighterŸ 2
van valakinek erre kuponja, amire nincs szüksége?

. : Z E L L E R : .

DarkSector
ot is van Skyrim. 😊
Tudod kik a buták akik azt hiszik hogy 1 játék vetélytársa a másiknak.
IGEN lehet értékelésben az hogy ELÕSZÖR mivel játszak.

De ha elmúlik a Skyrim? akkor utána?

DarkSector
Mert ez nagyon jó gém, csak sok embernek nem veszi be a gyomra.
Maga nevében jó én azért nem kattintok mert az RPG játékokat nem kedvelem, kivétel a FF-t.
Amúgy ok hogy nagy Skyrim, ...Skyrim ide meg Skyrim a félisten, de akinek a stilusa nem jön be a Skyrim-nek annak ez kiváló. 8.9 pontos játék.

konzolosok buták , ennyi
Prince23
Nem kell ide peticio, ez csak a fejlesztõk részérõl egy nagy reklám hadjárat. Már a pc port "fejlesztés" alatt áll:S Csak kár hogy rossz játék :S

De sok konzolos szerint ÉV RPG játéka Skyrim mellett. akkor ez hogy?

MerlinW
Pont ezt akartam én is írni.

[merlinw.org]

Deus Ex HR 12.5 euro steam regges.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
Egy normális játéknál felemelném a kezemet hogy megmozduljak a cél érdekében de a Dark Souls egy kattintást nem ér...😊

ollie
40 euróért adja a Steam. De olyan, akinek már megvan 1-2 játék belõle, biztos nem adna ennyit érte. Na meg a Dirt 3 benne sincs, ami nagy hiba.

grebber
Az attól függ kinek a szemszögébõl nézzük!

Next PC upgrade: 2022

Mennyit érhet egy Codemaster racing pack?

Vannak fórumok ahol lehet így csereberélni megbízható emberekkel. Emlékszem volt valami játék akciósan és megvetették ausztrálokkal mert náluk volt a legolcsóbb az átküldte giftbe te meg neki pénzt utalással.

#7803 meg mehetne FAQ-ba vagy FAQ mellé igen sokan kérdezik úgyis mindig meg és biztos meg fogják még egypárszor.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.