Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Senki se cserélne Limbot Ship Simulator Extremes-re?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Ha nem jön össze a pont a The Darkness 2-re akkor nyomatok egy Black Ops-ot! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Grat nekedis adtak 1-et? 😊
Ezt 10-vel sorsolták. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Erre senki se kattintson, valami adathalász oldalnak tûnik.

ollie
Na, én is nyertem egy Faerie Solitair-t. 😊

grebber
Kizártam pár játékot ami nem kell így alig jön ajánlat 😄 Még amik jönnek szarok majd hozzáirom és míg el nem megy a DS2 addig bõvitem 😄
Azt a végén csak adnak olyan game-et ami érdekelne is 😄

Dead Space 2 Game offers

Coupons and TF2 items not intrested!!!

These games are not interested in absolute: L4D 1-2, Serious Sam (all),EYE,Hoard,The Ship,Jamestown,Rock of ages,Jaged Alliance,Portal,Half Life 2 + EP1+EP2 (Orange Box) , Alien Breed , Far Cry2 fortune's edition, Oddworld games, Recettear: An Item Shop's Tale , FlatOut, The tiny bang story ,Trine ,Gothic 4,The Witcher: Enhanced Edition, Orange Box, Xotic, Stalker: Clear Sky,ArcaniA – Gothic 4,AudioSurf,Avadon: The Black Fortress,Bejeweled 3,Bunch of Heroes,CivCity: Rome,Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Day of Defeat: Source,Demolition Inc.,Droplitz,Greed Corp,King Arthur - The Role-playing Wargame,Lead & Gold, Multiwinia,Puzzle Agent,Red Faction II,Renegade Ops,Shadowgrounds,Space Empires V,Supreme Ruler: Cold War,The Binding of Isaac,Titan Quest,Wings of Prey, Lucidity, Portal 1-2, Painkiller Complete pack, sniper ghost warrior gold edition

If you want some of them give you a bad place!Sorry!

Next PC upgrade: 2022

mondjuk ez érdekes, mert magyar winnél engedi az angolt 😊
bon
Mégis csak user error volt és nem a rendszer hibája.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

atinq
Megoldódott a problémám. Németországban vagyok és angolul akartam telepíteni de nem engedte. Most megpróbáltam németül és sikerült.

No.

atinq
Nem rontok el semmit. Telepítettem már egy párszor. De most nem engedi. Error1500. Ez a hibaüzenet.

No.

RoboKutya78
valaki esetleg bevállalna egy Ship Simulator Extremes gamest egy Limbo-ért cserébe?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
na ki nyerte a játékot srácok? most járt le ha jól láttam.<#nevetes1>

Ryder62
Üdv mindenkinek.

Elcserélném vagy odaadnám a gta 4 complete edition -50%-os kuponomat.

Igazából nem kérnék semmit cserébe mert most jelenleg nem fogok steamen vásárolgatni.

Bár egy half life 2 episode one-nak vagy two-nak örülnék 😄D (Egyáltalán ezek trédelhetõek? <#confused>)

Ha érdekel akkor privát.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

ebbõl nekem az jön le kapásból, hogy nem értesz a gépekhez és beidegeled magad egy rossz kattintás miatt
user fail
a win7 jó, a steam meg jól fut rajta
ötletem sincs mit ronthatsz el egy ilyen pofon egyszerû mûveleten
DarkSector
Pedig szuperul megy rajta nem a win7 baja.
Mi a hibaüzenet?

atinq
Szep estet. Miert nem tudom a z uj laptopomra feltelepiteni a steam-et? Windows7 van a gepen. De ugy erzem nem sokáig.

No.

DarkSector

ollie
Mi nem világos abban, hogy az után kapsz pontokat, hogy mennyi és milyen értékû játékokat raknak fel?

DarkSector
Van hogy gondol 1-et egy gazdag gyerek és vesz egy dota2 vagy mw3-at és kaapsz 4 pontot, kb de van hogy csak kis játékokat ajánlanak fel, akkor kapsz 1-2 pontot. 😊

Én pl feldobtam HL 2 EP2-õt az gondolom 1 pontot adott.

grebber
Az alapján amennyi pontot kapok összevissza NEM VILÁGOS!

ollie
Ezt most nem értem miért írtad. Nem világos amit leírtam?

grebber
De pont ezt mondom 3 napja 1 nap alatt 3x ponttal ment fel most 2 nap alatt asszem 4 vagy 5.
De nem lényeg nem mintha nyernék valaha is 😄

ollie
A játékok értékének 5%-át kapja meg mindenki pontban, vagyis egy 20 dolcsis játék után 1 pontot ad. Mivel a legtöbben már feltették a karácsonyi banzájban nyert, felesleges játékaikat, most pangás van, és valszeg ez így lesz egy darabig. Karácsony elõtt kb ugyanez volt, vagyis általában nagyon lassan gyûlnek a pontok.

DarkSector
A felajánlott játékok után ad pontot, de hogy mennyit nemtudom, gondolom érték szerint.

grebber
Erre a steamgifts pontkapásra jó lenne valami magyarázatot találni.
Multkor nem léptem be 1 kerek napig és valami 30-40 pontot kaptam plusszba.
Most két nap alatt nem adott 10 pontot se.Így nem is tudok semmire rakni.

RoboKutya78
skacok van egy limbó 50%
ha beváltom játékra ki mit ajánl érte?

köszi olie 😊

ollie
Nem kell írni senkinek. Steramgifts-en jelöld be, hogy megkaptad a nyereményed.

DarkSector
áh értem akkor majd irok nekik. thx.

Optimus Prime
Nos, ha Humble bundle vagy Indie Royale pakk, akkor igen. Más játék is lehet, ugye retail, promóció.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Csak mert adtak egy cd-kulcsot, ami egy idege embertõl jött, közbe kiderült hogy az, de spam-ba kaptam, és most marha jó mert azt hittem valami reklám dolog....:S

ollie
Ezt mibõl gondolod?

ollie
Igen, létezik. Amúgy meg nem a steamgifts oldaltól kapod a játékot, hanem attól, aki jótékonykodik.

DarkSector
Nem õ indította.

RoboKutya78
nézd meg ki indította az a nyereményt amelyiket megnyerted
szerintem a srác így küldte el a játékot.
nem volt feltüntetve a megnyert játéknál mit is kap a nyertes?

DarkSector
üdv létezik hogy egy cd-kulcsot kapok a steam gift-tõl? Valami Brian Kalmer küldte. ??

RoboKutya78
Skacok egy technikai kérdés
A címkézéssel kapcsolatban:
Ha csinálok egy címkét, és meg szeretném változtatni a kiírását azt hol tudom megtenni?
Mert ahol megcsinálom ott nincs módosítási lehetõség.

DarkSector
Nah megnézem sogor szereti az ilyeneket.

ollie
Valami kártyajáték lesz.

DarkSector
Thx.
Ha megkapom kipróbálom milyen játék, még nem is hallottam róla, csak bejelöltem. 😊

DarkSector
Igen én se reménykedtem, de valszeg azért mert ugye ebbõl 10 példány volt kimagaslóan nagy esélyekkel, biztos belecsúsztam, de van még 1-2 3-4 copies-os Humble ami még sorsolásra vár és jelentkeztem. 😊

ollie
Gratulálok! 😊

Fabio Capello
erre én is jelentkeztem, de nem nyertem 😞

DarkSector
NM a badas dolog hogy felajánlottam tegnap a HL2-õt, ma meg reggel nyertem a Steam Gift-en!!!!! 😊

<#taps><#taps><#taps>

Botond
Én még csak a letöltésig jutottam, majd este megnézem.
Laza
Mindegy, hamar lejött, már nyomtam is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RoboKutya78
köszi a felajánlást beszálltam én is hátha...😊

mooo
Játékot elindítod,majd lerakod tálcára.Játéklistában kijelölöd amit töltöttél és rákattintasz a letöltés szüneteltetésére,utána meg a letöltés folytatására.
Optimus Prime
Tudtommal a Steam automatikusan leállítja a letöltést, ha elindítasz egy játékot. akkor is, ha csak egy parancsikonos játék. hülye tipp: szed le Originrõl.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Laza
Azt próbáltam ... ugyan azt írta, hogy folytatja a letöltést, de az nem indult el 😞
Akkor lehet csak valami bugba futottam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**