Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Steamgiften Super MNC dögivel gyorsan el is kurtam az összes pontomat ezekre azt se tudom mi ez de hátha végre nyerek már!

Next PC upgrade: 2022

Hopp! Most már elérhetõ!! Akkor neked van igazad! Elnézést .... Húúú de örülök most ennek <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha megveszed nekem kezetcsókolok neked, tudniillik NEM árulják itthon Steamen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Dead Space 2 met elcseréltem Medal of Honorra! Majd a Medal of Hnonor egy másik taggal vissza DS2-re.
Annyi offerrt kaptam meg minden hogy ez idõ alatt a szívemhez nõtt a DS2 és úgy gondoltam megtartom!

Már csak a 46 kuponomat kellene elszórni!

viziloitato
Köszönöm, hogy szóltál, gyorsan meg is veszem. Amikor megjelent akkor két hétig nézegettem, majd teljesen letettem róla.
egyébként már meg lehet venni minden nv dlc-t itthon is.

sajnos ehhez szar országban élsz.

viziloitato
Digitálisan nem tudod megvenni, de ha bemész a boltba, akkor igen. Ennek mi értelme van? Nem használok optikai meghajtót már vagy 7 éve, és bármikor kiadnám érte az 50 eurót, de nem tehetem, mert egy oooops-al le vagyok tudva. Megvettem a Fallout New Vegast is, de ahogy ratgab is írta, már az utolsó DLC-t se tudom megvenni, ezzel durván fogalmazva kizártak a játékból.
Igazad is van.

semmi értelme eladni a játékot LOL? mesélj még
viziloitato
Én ezért nem vettem meg még most sem a Skyrimet, mert ha lesz hozzá DLC, vagy kieg, akkor azt sem tudom megvenni, mint ahogyan az alapjátékot sem. A Rage sem elérhetõ nálunk, csak tudnám, hogy akkor miért lehet megvenni a boltban, mert így semmi értelme az egésznek.
Fpocok
Nektek volt olyan, hogy elvileg megcsináltatok achievementet, de nem kaptátok meg egybõl? BoI-el folyamatosan ez van... van amikor egyszerre kapom meg egy adagban egy tucatot, mikor már rég megcsináltam. Eddig egy játékkal sem fordult ilyen elõ, csak ezzel...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jól hangzik, de akkor hol van a Fallout New Vegas utolsó DLC-je steamrõl? Merthogy a mai napig nem lehet megvenni kis hazánkban!

Optimus Prime
Meg valami új törvény lévén - egy amcsi barátom mondta - csak úgy árulhat egy digitális bolt egy adott játékot, ha a hozzátartozó összes DLC is elérhetõ. Ezért került fel a Fable III és SWection 8: Prejudice DLC a Steam-re ,annak ellenére hogy GFWL címek. Az EA ebbe nem ment bele vagy a CryTek-nek más szerzõdése volt, ezért került le a Crysis 2 is.
Hogy ebbõl mi igaz, azt mi sose tudjuk meg. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Csak azokkal a játékokkal van probléma, ahol az EA (vagy más, trackmania 2 is ezért nincs pl) kizárólag a saját rendszerén akarja árulni a játékhot tartozó DLC-jét, a valve csak úgy megy bele ha náluk is lesz minden.

ollie
Valószínûleg csak részben az EA a forgalmazó, mert Steam-en is más van írva.

Botond
Gondolom azért kérte az ea loginom és miután megadtam azért dobta fel azonnal az üzenetet, hogy mass effect 3ban kapok spéci armort, ha megveszem... Ja és kurva nagy ea logók is vannak benne.
ollie
Az nem EA játék.

Botond
Én nem értem most ezt a steam vs origin dolgot. Kingdoms of Amalur pl ea játék, hogy került steamre? Nem kivonult onnan ea, vagy csak egyes játékokkal? Vagy most mi van?
ollie
Skyrim az más, az Steam-es. De Battlefield 3 nem létezik Steam-en sehol.

DarkSector
Ok
Csak nekem skyrim se volt és azt is feldobtak.

Nekem az sem baj ha origin-re adnak cd-kulcsot.
Gondoltam normális oldal és nem engednek fel ilyen hamis cuccokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Biztos, hogy nem Steam-es, mert nincs Steam-en.

RoboKutya78
Focus Home Interactive 50% os utalvány nincs véletlenül?
Ajánlom érte ezeket:
Valve 2*50%
Valve 33%
Capsized 50%
Worms Reloaded 50%
Focus Home Interactive 25%

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

rendesen elárasztották steamgiftset super mnc givöwéyekkel, dõl a pont rendesen 😊

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Jah, megesik😊 Persze lehet, csak nem volt gépközelben mostanában, elütötte a repülõ, rázuhant a villamos, stb😊

[merlinw.org]

FZoleee
Percent Received by Users: 0%
nem fogsz kapni semmit, ha nyersz, még akkor se 😄
DarkSector
Battlefield 3 Steam Gift 2 példányban!!

RoboKutya78
van
LIMBO
Ship Simulator Extremes

csere
Cities XL 2012
Tom Clancy's H.A.W.X 1
Tom Clancy's H.A.W.X 2
World In Conflict
Two Worlds II
Two Worlds Epic Edition

http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/#753_0
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition nem cseretárgy/eladó

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Nekem van két Super MNC béta meghívóm, giftem. Akit érdekel írjon.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Szerintem nincsenek kuponok EA játékokhoz.

létezik ea játékhoz kupon egyáltalán?

Renjike
EA vagy Medal Of Honor kuponja valakinek van? adnék érte : 50%-KAL OLCSÓBB E.Y.E.: Divine Cybermancy
50%-KAL OLCSÓBB LEGO Batman, 33%-KAL OLCSÓBB Valve 25%-KAL OLCSÓBB Deus Ex: Human Revolution 25%-KAL OLCSÓBB Atari kuponokat

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Nah még 1 The Darkness 2 😊

grebber
Miért ha õ semmi mást nem akar vásárolni csak Cod 4-et és már elege van hogy trade-ekért kuncsorogjon akkor legjobb!
Steamtrade-en ha kirakná nagyobb esélye lenne!

DarkSector
Miért? én is elcserélném az én kuponjaimat. 😊

Fpocok
Akkor jó hülye vagy. Már boccs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Optimus Prime
Nincs valakinek egy felesleges Alien Breed 3 kuponja?

RoboKutya78
na igen ettõl félek én is😊

DarkSector
csak vicceltem nem az a baj szerintem hogy senkinek nem kell hanem lehet most éppen nincs csere játékuk...:S

RoboKutya78
😊)
Na azé annyira nem gáz ez a játék 10 eu😊

DarkSector
Nemtudom. 😊

Van itthon kolbász meg hagyma...😊

RoboKutya78
max játék esne jól érte bocsi😊

grebber
30 db kupon?

RoboKutya78
Na vettem egy LIMBOT ki mit adna érte?

Optimus Prime
Aha, Steambõl nem jön be semmi. Se a store, se a community, se az achivementek, épp az Alien Breed 1-et tolom, vagy fél órája még volt egy achis pop-upom. Böngészõbõl meg dollár árakkal jött be a Steam fõoldal. :S

Prince23
a steam megint megbolondult :S

ollie
Figyelj, kérj meg valakit, hogy fordítsa le neked angolra, hogy mit akarsz írni, mert így fáj mindenkinek, aki elolvassa a hirdetésed. Vagyis semmi értelme a mondatoknak.

Optimus Prime
Nem egyszerûbb lenne, ha megírnád mely játékokat szeretnéd? 😊