Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
es okoskodott itt valaki hogy honnan tudnak a mailcimemet .. nos az oldal tarolja ugyanis ... 😉 orulok hogy olyan okoskodott bele a kerdesembe aki meg a faradtsagot se vette hogy megnezze mirol is van szo 😉
es arrol is trollkodott valaki hogy mit lehet elajandekozni , nos neki uzenem :
"All gifts should be Steam redeemable CD keys or gifts"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Skacok a steamgiftet nem vágom.
Az elõbb láttam a listában egy blac ops codot hirdetni, szavaztam is rá a lejárata elõtt egy 3 órával
Most nézem hogy a lejárat elõtt teljesen eltûnt a listámról se az open se a closed listán nincs.
Egyesek azzal szórakoznak hogy behülyítik a népet és a lejárat elõtt visszavonják az ajánlatot?Lehet ilyet csinálni egyáltalán?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve
33% OFF Valve
33% OFF Valve
25% OFF Valve
10% OFF Valve
25% OFF 1C
25% OFF City Interactive
10% OFF GSC Games
50% OFF Alien Breed 3: Descent
50% OFF Droplitz
50% OFF Max Payne 2
50% OFF Oddworld: Stranger's Wrath
66% OFF Singularity
50% OFF Supreme Commander 2
50% OFF The Ball
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kicsit zavar hogy a játékot alapból lvl 70 es szinten kezdtem ahogy feltelepítettem a játékot.
Valószínûleg talán azért mert anno játszottam amikor ingyenes nap volt. Vagy maga a szteames csomag volt olyan hogy 70 es karit adott ajándékba. Zavar a dolog mert a tudásom nem 70 es a játékban.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én anno Steam fiókot is úgy hoztam létre vagy vettem meg valamit, hogy elõtte átnyálaztam az egész FAQ-t, de lehet még az EULA-ba is bepillantottam. Azt is megtudtam mi a teendõ, ha feltörik a fiókom és hogyan szerzem vissza.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
beállítottad, hogy mikor jár le a giveaway, vagyis a vége után rövid idõn belül el kell küldened a cuccot, különben ban, nem az õ hibájuk, hogy nem tudod mire való az oldal...
Felejtsétek már el azt, hogy az oldal ezt meg azt csinálja. Mindent a rajta levõ, regisztrált tagok csinálnak, az ajándékozástól kezdve, a levelezésig bezárólag, mindent.
A nyertes igazolja hogy megkapta a levelet, a levél segítségével felveszi az ajándékozót a freind listájába és megkapja a jutalmát.
Visszafelé nem tudom hogy megy a dolog mert még nem ajándékoztam rajta, de a nyertesek lehet bekerültek a freind listádba.
a be minera meg csak 14 után lehet?
Az intkeys-t meg használd bátran, de ne csodálkozz, ha egyszer majd bannolják a teljes Steam accountodat.
1. uzenjenek a stem accomra
2. nemvagyok biztos hogy nemlatjak a steam supportos emailcimemet
de valami minimalis jelzes johetett volna 😉 dehat nemvarhatunk el profizmust mindenkitol 😉
reckoningon filozok, kb felaron adjak a steamoshoz kepest
Az accountodon levõ játékokat nem lehet cserélni, azok végleg az accountodon maradnak.
Nem is értem hogy jött neked a csere, amikor már az oldal nevében is benne van, hogy gifts, vagyis ajándékok.
Ha felteszel az oldalra egy játékot, akkor el kell küldened egy példányt a nyertesnek (mert hogy sorsolásról van szó). De mint írtam az accountodról nem tudsz, tehát meg kell venned és azt elküldened.
Na ezért bannoltak, mert nem küldted el az általad sorsolásra felkínált játékokat.
amugy nem innen kaptam az ajandekaimat 😉 , nemkellene valami modon jelezniuk nekem hogy "tedd vagy ne tedd? " 😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Oops, it looks like your account has been banned.
Ez mennyire normalis ? , valamikor regen beleptem ide es kiraktam par gammat ajandekba de azota semmi nemtortent , mosrt logoltam volna be ...
most csak azert neztem volna be mert kaptam 2 uj gammanak a kodjat es kivancsi voltam elcserelhetok e valamire
1 . Wasteland Angle 9,99 €
2 . Sideway New York 8,99€
3 . Xotic 6,99 €
4 . BEEP 9,99€
5 . The Ball 17,99€
Mindezt min . 1 dollárért nem semmi.
Next PC upgrade: 2022
Bár mondjuk az a Be Mine Bundle 1 dollárért 5 akármilyen fos game is megéri!
Parasite Eve 2, best game EVER!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Steam jobb felso sarok, a fiok nevedre menj. Es ott meg nezheted mit vettel, kulon listazva a sajat es a baratoknak vett jatekokat."
Ez azt az árat írja amit ténylegesen fizettem érte!
tényleg van amúgy ilyen oldala a steamnek?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!