Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
rossz hirem van husi 😉 tudok angolul meg heberul is

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
leszedtek a bannomat steamgiftsen, es nemtudtak megokolni az eredetet 😉

es okoskodott itt valaki hogy honnan tudnak a mailcimemet .. nos az oldal tarolja ugyanis ... 😉 orulok hogy olyan okoskodott bele a kerdesembe aki meg a faradtsagot se vette hogy megnezze mirol is van szo 😉

es arrol is trollkodott valaki hogy mit lehet elajandekozni , nos neki uzenem :

"All gifts should be Steam redeemable CD keys or gifts"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RoboKutya78

Skacok a steamgiftet nem vágom.
Az elõbb láttam a listában egy blac ops codot hirdetni, szavaztam is rá a lejárata elõtt egy 3 órával
Most nézem hogy a lejárat elõtt teljesen eltûnt a listámról se az open se a closed listán nincs.
Egyesek azzal szórakoznak hogy behülyítik a népet és a lejárat elõtt visszavonják az ajánlatot?Lehet ilyet csinálni egyáltalán?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Megírom ide is, eladnám az összes kuponom gyakorta. Úgyse tudom már felhasználni õket. Gyakorta ingyen adom, pár TF2 fegyver és ilyenek -ami nem kell, amibõl több van, stb. PM-be írjon, akit érdekel:

50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve
50% OFF Valve
33% OFF Valve
33% OFF Valve
25% OFF Valve
10% OFF Valve

25% OFF 1C

25% OFF City Interactive

10% OFF GSC Games

50% OFF Alien Breed 3: Descent
50% OFF Droplitz
50% OFF Max Payne 2
50% OFF Oddworld: Stranger's Wrath
66% OFF Singularity
50% OFF Supreme Commander 2
50% OFF The Ball

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RoboKutya78
Skacok akinek van steames mw2 je az meg tudná nekem mondani hogyan tudok új lvl 1 es szintû karaktert csinálni?
Kicsit zavar hogy a játékot alapból lvl 70 es szinten kezdtem ahogy feltelepítettem a játékot.
Valószínûleg talán azért mert anno játszottam amikor ingyenes nap volt. Vagy maga a szteames csomag volt olyan hogy 70 es karit adott ajándékba. Zavar a dolog mert a tudásom nem 70 es a játékban.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Azaz igaz a régi szólás " a szabályzat/törvény nem ismeret nem mentesít a vádak alól".
Én anno Steam fiókot is úgy hoztam létre vagy vettem meg valamit, hogy elõtte átnyálaztam az egész FAQ-t, de lehet még az EULA-ba is bepillantottam. Azt is megtudtam mi a teendõ, ha feltörik a fiókom és hogyan szerzem vissza.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

FZoleee
nem az õ hibájuk, hogy nem tudsz angolul
beállítottad, hogy mikor jár le a giveaway, vagyis a vége után rövid idõn belül el kell küldened a cuccot, különben ban, nem az õ hibájuk, hogy nem tudod mire való az oldal...
RoboKutya78
hát... akkor tévedtem😊 ezek szerint levelet a feladótól kaptam automatikussan😊

Optimus Prime
Sajnos nem. itt találgatnak, de valahogy nincs pontos infó még. Esetleg érdemes a Facebookos lapuk kommenteit nézni.

ollie
Hát még lehet, mert feketén árulják a kulcsokat, ami nen tetszik se a kiadóknak, se a Steam-nek.

ollie
Hát nem igaz. Semmit sem küld automatikusan a steamgifts, ugyanis nem az oldal adja az ajándékot, hanem az, aki felajánlja.

Felejtsétek már el azt, hogy az oldal ezt meg azt csinálja. Mindent a rajta levõ, regisztrált tagok csinálnak, az ajándékozástól kezdve, a levelezésig bezárólag, mindent.

Fabio Capello
intkeyssel nekem sose volt gondom 😊

RoboKutya78
Elvileg ha jól emlékszem A stemgiftes ajándékozást akkor amikor lejár a kitûzött idõpont és az oldal automatikusan kisorsolja a nyertest küld egy giftes felajánló levelet a nyertesnek
A nyertes igazolja hogy megkapta a levelet, a levél segítségével felveszi az ajándékozót a freind listájába és megkapja a jutalmát.
Visszafelé nem tudom hogy megy a dolog mert még nem ajándékoztam rajta, de a nyertesek lehet bekerültek a freind listádba.

royalt nem tudni mi lesz?

a be minera meg csak 14 után lehet?
ollie
A supportos email címedet honnan tudnák? Az meg miért lenne jó neked, ha kiírnák a Steam-es üzenõfaladra, hogy szia, bannoltunk!

Az intkeys-t meg használd bátran, de ne csodálkozz, ha egyszer majd bannolják a teljes Steam accountodat.

tudod az ilyen problémák elkerülése miatt szokott lenni FAQ az oldalakon, ha meg nem vagy képes rá hogy elolvasd, nem más hibája ha nem tudod a szabályokat

AnarchoiD
nezem az intkeyst nincs a steam rohadtul tularazva itthon/europaba ? 😊 stronghold3 20usd es steamos key-t adnak .. erdekes...

AnarchoiD
es mivel steam accountal kell beloglni az oldalra akkor

1. uzenjenek a stem accomra
2. nemvagyok biztos hogy nemlatjak a steam supportos emailcimemet

de valami minimalis jelzes johetett volna 😉 dehat nemvarhatunk el profizmust mindenkitol 😉

AnarchoiD
amugy ajanlom mindekinek : itt szoktam utobbi idoben pcs jatekokat venni amikor 50euro ovlt a anno2070 steamon akkor vettem naluk 25dolcsiert klienst es ahogy nezem azota is olcsobbak a sima steamnel

reckoningon filozok, kb felaron adjak a steamoshoz kepest

ollie
És áruld el nekem, honnan tudnák az email címedet? Mert hogy regisztrálásnál nem adod meg, hiszen a Steam azonosítóddal lépsz be. A steam-es oldaladon sincs feltüntetve az email cím.

AnarchoiD
Egy normalis weboldal ahol 1nel tobb user van illik hogy notify -oljon deolgokrol..elvegre az emberek nem 24/7 figyelik a nyomi weboldalakat / rendszereket .. most tenleg olyan nagy csoda varni hogy ertesitsenek valamirol ? 😊 sebaj nemrokkanok bele 😉 (azert supportra meg kivancsi leszek, vajon okse ertesitenek ? 😊

ollie
Minek kellett volna notification? Felajánlottál játékokat ajándékba, majd nem küldted el azokat a nyerteseknek. Ezt barátok között is átverésnek hívják. Az más kérdés, hogy nem voltál tisztában az oldal mûködésével, viszont én nem értem, hogy hogyan regisztrálhatsz egy olyan oldalon, amelyrõl fogalmad sincs, hogyan mûködik.

AnarchoiD
Es nem ilett volna valami notification -t kapnom a dologrol ? csak ugy siman banned ? (levemet most nezem spamban sincs semmi a dologrol) de inkabb irok a supportuknak es megerdeklodom hogyisvan ez

ollie
Nem!

Az accountodon levõ játékokat nem lehet cserélni, azok végleg az accountodon maradnak.

Nem is értem hogy jött neked a csere, amikor már az oldal nevében is benne van, hogy gifts, vagyis ajándékok.

Ha felteszel az oldalra egy játékot, akkor el kell küldened egy példányt a nyertesnek (mert hogy sorsolásról van szó). De mint írtam az accountodról nem tudsz, tehát meg kell venned és azt elküldened.

Na ezért bannoltak, mert nem küldted el az általad sorsolásra felkínált játékokat.

AnarchoiD
steam giften mar az accounton levo gammak ajandekozhatoak el nem ? mert enis igy gondoltam, ha van ertelme, beirom a kodot es elcserelem, ha nincs elajandekozom a kodokat valami havernak, ez volt a mozgatorugo

AnarchoiD
De senki nem szolt nekem semmit, igy nehez 😉 (nyilvan ilyen lehetett de nemkaptam rola ertesitest)

amugy nem innen kaptam az ajandekaimat 😉 , nemkellene valami modon jelezniuk nekem hogy "tedd vagy ne tedd? " 😊

Szerintem egyáltalán nincsen tisztában a Steamgifts oldal lényegével. Már az is furcsa, hogy ott akarna 2 játék kódját elcserélni másra.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ollie
Kiraktad ajándékba a játékokat az egy dolog, de el is küldted az ajándékokat a nyerteseknek? Mert ha nem, azért bannoltak, mert nem tartottad be az ígéreted.

AnarchoiD
steamgiftsre logolnek be ilyet ir :

Oops, it looks like your account has been banned.

Ez mennyire normalis ? , valamikor regen beleptem ide es kiraktam par gammat ajandekba de azota semmi nemtortent , mosrt logoltam volna be ...

most csak azert neztem volna be mert kaptam 2 uj gammanak a kodjat es kivancsi voltam elcserelhetok e valamire

grebber
Több site értékeléséinek alapján nézett átlagpont!

Next PC upgrade: 2022

RoboKutya78
Srácok mit jelentenek a Metascore számok a játékok mellett?

grebber
Be mine Bundle elvileg ezek lesznek benne:

1 . Wasteland Angle 9,99 €
2 . Sideway New York 8,99€
3 . Xotic 6,99 €
4 . BEEP 9,99€
5 . The Ball 17,99€

Mindezt min . 1 dollárért nem semmi.

grebber
Azért azt leírhatnák mik lesznek benne!

Bár mondjuk az a Be Mine Bundle 1 dollárért 5 akármilyen fos game is megéri!

Optimus Prime
Azt hiszem itt még nem volt. Új Indie bundle-ök:

Valentine's Bundle
Be Mine Bundle

Optimus Prime
Be se tölti vagy a szokásos crash üzenet? Próbáld újra indítani a Windowst, Steamet.

Fpocok
Nem indul a binding of isaacem... mindjárt szétbaszom a steamet...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen ott kell megnézni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

grebber
Ezt írták nekem máshol:

"Steam jobb felso sarok, a fiok nevedre menj. Es ott meg nezheted mit vettel, kulon listazva a sajat es a baratoknak vett jatekokat."

Ez azt az árat írja amit ténylegesen fizettem érte!

RoboKutya78
nekem is feltûnt, igaz.
tényleg van amúgy ilyen oldala a steamnek?

grebber
Azóta már máshol megírták de nem ezt!

Fabio Capello
SC nem a vásárlási árat, hanem a listaárat írja ki.

RoboKutya78
http://www.steamcalculator.com

grebber
Steam-en belül megtudom valahol nézni miket vásároltam és mennyiért?

X3 Goldbox és Alien Breed2 cserélhetõ.
olyan van, hogy egy játékon belül 2 profilt lehet létrehozni, de az játék függõ, egyszerre viszont csak egy tud játszani az accal, vagy másik accountra is meg kell venni, ha egymással akartok játszani
Optimus Prime
Két fiókhoz két kulcs kell. De a nicknevet korlátlanul lehet változtatni, bármennyit, bármikor.

sevendoor
helló, van egy steam fiokom 😊, vettem játékokat és fel is telepítettem. Szeretném ha a fiam is játszana, de a saját neve alatt. Milyen lehetõségeim vannak? fel tudok venni ehhez a fiókhoz másik nicknevet, vagy mindenképp regisztrálnom kell egy másik fiókot és akkor ahhoz hogy rendelem hozzá a meglévõ játékaim?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Optimus Prime
A GOG-on tesznek róla és van support modern OS-hez, Steamen max pár tipp stickyzve a fórumon meg narancs szöveg a játék honlapján, hogy hát vazze ez ezen nem fog futni. A DFII fut, de emlékszik még valaki a Jedi Knight I és expansion esetre?

ollie
És mi az ellentmondás?

mooo
Mert nem én szedtem le hozzá a dosbox-t,hanem a steam szedte le automatikusan és rakta be a játék mappájába.Erre írtam:"A gog-on minden játékot módosítanak úgy, hogy win7 alatt is fusson, Steam-en ezt soha nem teszik meg"