Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
steam-re biztos nincs, mert nem létezik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zotya10002
Uhh de kár :-((

Pedig adnám érte karkand dlc-vel! COD MW2 is jó lenne reggeletlen!

Azért köszönöm a válaszokat!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ollie
Nem, nekem COD MW2 kulcsom volt, az meg regisztrálható Steam-re.

olyan nincs, csak ha ott veszed meg.

ollie
Kulcsot nem fogsz tudni, csak ha eleve Steam-en lett vásárolva, akkor lesz Steam-es.

zotya10002
De asszem neked is volt cod 4 steam kulcsod steamra!?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Tuti!!

De mondom csak olyan kell amit be tudnék reggelni a steam gaméim közé!!

DarkSector
cod4-ért bf3?
ez tuti mert én adok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
A COD4 nem regisztrálható Steam-en.

zotya10002
Sziasztok!!

Van itt valakinek esetleg cod 4 aktiválatlan steam kulcsa??

Adnék érte Bf3-at!

Üdv

ha már elkezdte tölteni akkor nem, elõtte lehetett volna offline modeba rakni a steamet.

Szevasztok.
lenne egy kérdésem a steam-hez..
A SHOGUN 2 TOTAL WAR-t vettem meg eredetiben de vagy 10 GB-ot akar letolteni autómatikusan..
ezek megjelent patch-ok a játékhoz, de ezeket nem akarom letölteni mert korlátozott netem van....
ezt nem lehet kikapcsolni valahogyan???
köszi a segítséget elõre-is...
A 2 volt a legjobb szerintem,de ez pedig gyönyörû,Konstantinápoly ahogy grafikailag meg van valósítva....gondolkozom rajta,hogy nyáron törökbe kéne menni nyaralni😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Optimus Prime
Igen, úgy látom frissítve van. Ahogy a Section 8-ek is. Kösz az infót azért.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

jackoneill90
portal 2 jó lenne már ha ingyenes lenne pár napra.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

ollie
Úgy tudom, hogy a Bulletstorm semelyik digitális verzióját sem lehet Originen regelni. A Steam elvileg a legutolsó verziót tölti le, így nem hiszem, hogy fogja magát patchelni, de ebben persze tévedhetek.

zsakosfrodo2
Ajánlatom már tárgytalan.

Optimus Prime
A Steames Bulletstorm-ról tud valaki részleteket? Példakép lehet Originen regelni? A GFWL patcheli és ha igen mekkora méretû patchel? Mert a hotfix véget egy bizonyos méret felet nem mûködik nálam a GFWL download-install.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Empire: Total War - 2.49 GBP (Steam-en kell regelni)

Botond
AC sorozatnak ez a csúcsa. 😊
Hohhhooooo hoooo sztímgifcccccc,kaptam egy ac revelations 50%-os kupont😊
Kinek kell,ócsóér adom😊
6000 Ft ennyiért a boltokban sem lehet megvenni itthon😊
Küldjön privátot akit érdekel.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

zsakosfrodo2
Kicsit ide is tartozik, hátha más közönséget is elérek ezzel a kéréssel, de ha off lenne, akkor bocs. 😄

A következõ játékokat tudom felajánlani Trine 2 és Gotham City Impostors játékokért (Steamen) cserébe:
- Renegade Ops
- Achron
- Super Monday Night Combat béta meghívó
- Alien Breed 2: Assault

Nem feltétlenül kell mindkét játék, elég, ha csak az egyiket szeretnéd trade-elni.

Ezenkívül TF2 itemeket is fel tudok ajánlani, amit itt tudtok megtekinteni:
http://steamcommunity.com/id/Frodo_HuN/inventory/

(Figyelj oda, nehogy nem trade-elhetõ sapkát/tárgyat válassz ki!)

A két említett játék akciós Steamen jelenleg. Ha érdekel, írj privátot. 😊

nincs semmi közük egymáshoz

Tom3
Üdv!

Sanctum steam key érdekel valakit? Cserélném valami hasonló értékû tradelhetõ játékra. 😊
Prince23
Na akkor így mondom:

utálom a TF 2-t, a Gotham City Impostors ezek ellenére be fog nekem jönni? 😊

kissé gondolkodom rajta, sõt már több hónapja wishlistes.

Fabio Capello
nagyon jó játék, ajánlom 😊

Optimus Prime
Impostors, de sebaj Marketplace Imposters van írva.<#buck>
Egyébként én szerintem a régi monolith címekre hasonlít. Mint a NOLF vagí a TRON 2.0, Shogo. Vicces, komikus, kicsit karikaturistára hajazó grafika.

Prince23
GC Inpostors valóban olyan mint a TF 2?

fery02
Ehh bezártam Chrome-ot, abban a pillanatban bejött Steam. Mi köze volt hozzá vajon, nem értem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Botond
bocs, hétvégi+hétközi
Botond
Na hetek óta ez elsõ hétvégi akció, ami nincs wishlisten. 😊
fery02
Nagyon nem akar csatlakozni kliens a fiókomhoz, már fél órája csak csatlakozás ablak.
Azt látom, hogy -50% Trine 2, de ennyire azért gondolom nem terheli le Steam-et.

Már feladatkezelõbõl is kilõttem és próbáltam volna újra csatlakozni. Még az offline lehetõséget se kínálja fel, gyakorlatilag nem tudok játszani a megvásárolt játékaimmal.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

játékon belül mûködik a live accom, amikor kitesz get a key-re már nem megy a marketplacen, részemrõl még egy negatív pont a livenak a kuvrasok mellé és kapja be a faszomat, nem ér annyit
Optimus Prime
Akkor nézd meg a GFWL kliensbe, elvileg kell ott legyen egy key. Próbáld azzal. Ha úgyse, lépj be xbox.com-on és "vedd meg" a játékot.

kurvára de nem enged 😄 se, ha üresen hagyon se ha kitöltöm 1esekkel pl
Optimus Prime
Nem kell, csak lépj tovább.

hogy lehet elindítani? köcsög winlive kér valami kódot, azt hol?
Optimus Prime
Heh, végre. Nah, jöhetne a többi DLC és egyéb cucc is Steamre, és akkor nem szarakodnék most annyit a GFWL DLC-ivel. Lásd GFWL topic. :/

artschi
így van. Mondjuk ezt véletlenül láttam meg, utána ha rákerestem az oldalukon, nem dobta be találatnak...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sheltem
Jahogy van all in wonder pack is....4000Ft ha jól számolom és megkapsz mindent...

Akkor ezt ma megveszem énis.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

artschi
nem tudom, de ma letöltöm én is +megveszem a DLC-ket.

All In Wonder Bundle összes DLC 14 euróért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
én 1 dollárért vettem a elsõ 3-at. 😊

az 5 játék meg 4.6 dollár...akkor most melyik a jobb? 😊

Sheltem
Szia!

Lehet tudni meddig lesz féláron?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ollie
Miért, a fejlesztõknek nem kell élnie valamibõl?

Fabio Capello
a játék f2p de a dlc-knek 5 ojró darabja, trolol

artschi
Most már Steam-en is az Age of Empires Online! A DLC-k most féláron - 4.99 euro/db.

lostprophet
Indie Gala
Öt nem rossz játék egy nem rossz árért!

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ollie
Kane & Lynch 2: Dog Days - 2.99 GBP (Steam-en kell aktiválni)

Optimus Prime
Steambe jó, de böngészõbe szétesik. A trade meg amiatt vacakolhat, mert most már a CrimeCraft-is SteamTrades-es lett.

Prince23
Yup