Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pedig adnám érte karkand dlc-vel! COD MW2 is jó lenne reggeletlen!
Azért köszönöm a válaszokat!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De mondom csak olyan kell amit be tudnék reggelni a steam gaméim közé!!
ez tuti mert én adok
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van itt valakinek esetleg cod 4 aktiválatlan steam kulcsa??
Adnék érte Bf3-at!
Üdv
lenne egy kérdésem a steam-hez..
A SHOGUN 2 TOTAL WAR-t vettem meg eredetiben de vagy 10 GB-ot akar letolteni autómatikusan..
ezek megjelent patch-ok a játékhoz, de ezeket nem akarom letölteni mert korlátozott netem van....
ezt nem lehet kikapcsolni valahogyan???
köszi a segítséget elõre-is...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kinek kell,ócsóér adom😊
6000 Ft ennyiért a boltokban sem lehet megvenni itthon😊
Küldjön privátot akit érdekel.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A következõ játékokat tudom felajánlani Trine 2 és Gotham City Impostors játékokért (Steamen) cserébe:
- Renegade Ops
- Achron
- Super Monday Night Combat béta meghívó
- Alien Breed 2: Assault
Nem feltétlenül kell mindkét játék, elég, ha csak az egyiket szeretnéd trade-elni.
Ezenkívül TF2 itemeket is fel tudok ajánlani, amit itt tudtok megtekinteni:
http://steamcommunity.com/id/Frodo_HuN/inventory/
(Figyelj oda, nehogy nem trade-elhetõ sapkát/tárgyat válassz ki!)
A két említett játék akciós Steamen jelenleg. Ha érdekel, írj privátot. 😊
utálom a TF 2-t, a Gotham City Impostors ezek ellenére be fog nekem jönni? 😊
kissé gondolkodom rajta, sõt már több hónapja wishlistes.
Egyébként én szerintem a régi monolith címekre hasonlít. Mint a NOLF vagí a TRON 2.0, Shogo. Vicces, komikus, kicsit karikaturistára hajazó grafika.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt látom, hogy -50% Trine 2, de ennyire azért gondolom nem terheli le Steam-et.
Már feladatkezelõbõl is kilõttem és próbáltam volna újra csatlakozni. Még az offline lehetõséget se kínálja fel, gyakorlatilag nem tudok játszani a megvásárolt játékaimmal.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Akkor ezt ma megveszem énis.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
az 5 játék meg 4.6 dollár...akkor most melyik a jobb? 😊
Lehet tudni meddig lesz féláron?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Öt nem rossz játék egy nem rossz árért!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta