Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a következõkre kell figyelned:
- elsõsorban nem szabad vásárolni max olyantól akiben végletekig megbízol és HAVEROD.
- valamint ha mégis vásárolsz a pénzt csak azután küld el, miután a te e-mail címedre ráírattad a profilt!!!!!!
Ha nem irod át e-mail-t, akkor tökmindegy mit teszel magadévá a password-ot vagy bármit visszaszerezheti a profilt az e-mail-je segítségével.
Ezt nem gyõztem hangsúlyozni hogy ne áruljanak és ne vegyenek profilt!
MW3 topikban ezért már leszóltak de törlöm az ilyen hirdetéseket!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pénzért vettél accountot?
Accountot cseréltél accountra?
Tade-eltél?
Gift-eltél?
Bocs nem szivatásból de akkor konkrétabban tudnék segíteni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyszerûen visszalopta az accát!
Sajna így jártam!
Tanulság több ilyen biznisz nem lesz:-))
Bocs hogy zavarosan írtam de ideges voltam!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Kivel és mit cseréltél,,???
Egy accountot a tiedét adtad egy másikért?
Vagy Tade, vagy gift.
Mert a leírtak alapján nekem nem világos.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Azt is megváltoztatta!
Hát igen ezért nem jó cserélgetni!
Ha nincs vásárlói igény accountokra, akkor lopni sem érdemes.
Egyébként meg ja, szerzõdést szegsz, amikor egy accountot eladsz vagy veszel, azzal meg már polgári pert lehet indítani ellened.
Tudnátok segíteni nekem!!
Cseréltem ezeket a játékokat ,és ma belépve ezt tapasztaltam!
Be tudtam lépni mert automatára belépésre volt állítva!
Nem tudom visszaállítani az emil címemre:-(((Akivel cseréltem visszalopta??
menj be a tippmix topicba is elmagyarázni hogy 50% hogy el fogják veszteni a pénzüket, és te ezt nem szeretnéd és töröltesd a kommenteket.. esetleg a pokereseket is oktasd ki 😊
van ami kockázattal jár. nem kevesebbel, mint egy használt hardvert megvenni valakitõl, ki tudja hogy nyúzta addig és milyen állapotban van, és ott sokszor nem pár ezer forintok forognak csak. ezekért a vevõnek kell felelõs döntést hozni, nem egy teljesen random embernek tiszte a neten eldönteni hogy mire költhet és mire nem.
persze a saját oldalán azt csinál mindenki amit akar, azt töröl amit akar, de ez egyszerûen rosszindulatûság az ÖSSZES eladóval szemben, nyilván van pár tízezer magyar steam felhasználó akik egy része ugyanúgy el szeretné idõnként adni a játékait mint a régimódi dobozosokkal tették, és végképp nyilvánvaló hogy elég sokan nem tudnak újonnan játékokat venni, ha megnézed a letöltések számát a magyar warez oldalakon. sokaknak igen is jól jön, ha szerez féláron valamit és tud vele multizni ahelyett hogy valami tört szarral bohóckodik hamacsin meg ilyenek. ki vagy te, hogy elvedd a lehetõségét, hogy megpróbálja? ha visszalopják akkor majd tanul belõle hogy mennyire megbízható emberektõl vásároljon, ne random 3 napos regisztrációktól. õ pénze, õ baja.
vagy ez ilyen törölhetnék inger, egy biztos pont a jó kis steam cserebere post a moderátor mindennapi életében?
Arról nem is beszélve, hogy a CS pont azon játékok egyike, ami évente többször is le van árazva szinte fillérekre, így nagyon olcsón be lehet szerezni.
de te sem gondolod komolyan, hogy ha 1 magyar fórumon ha vki eladja a CS vagy cod accját azzal bármi is fog történni 😄
az egész lényege hogy újra meg újra teljes áron vetessék meg az emberekkel a játékot, hogy Gabe még több fánkot ehessen.
nem értem hogy a prohardveres önkéntes kommandónak meg a többi hozzád hasonló vaskalapos arcnak mi öröme van abban hogy szopatják a csóró magyar gamereket és törlik a bejegyzéseiket.. ha komolyan gondolod hogy VELED szemben bármi következménye van ennek, akkor irj egy privát üzenetet és ott kifejtem mennyire vagy buta.
[merlinw.org]
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
És még csak nem is ez a legnagyobb veszély, hanem az, hogy atz eredeti tulajdonosnak 1 emailjébe kerül visszaszereznie a Valvétól az accountját, ha azt mondja, hogy feltörték, és prezentálja a scanneket, hogy az övé volt az account.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ha törlik azt tulbuzgóságból teszik, vagy nem akarnak rinyálást a visszalopott accountokkal.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Akkor lehet itt is vették!
Oké
köszi
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Medal Of Honor 2010 aktiválatlan steam kulcsa van valakinek?
Cserébe más !!!játékokat!!! adnék!!
Választ elõre is köszönöm!!
az elõzõ kérdésemre visszatekintve, hogy az autómatikus frissítéseket hogy lehet kikapcsolni.....
miután kikapcsoltam Offline módban el lehet indítani a játékot és lehet e vele játszani online???
A Portal volt az elsõ bár 12 $-ért mondhatni sok volt, bár nem 2008-ban. Viszont a Half-Life 1-et még 1.20 $-ért vettem, a BioShockot 5 euróért! 5 euró, mindkét rész 10 euró, nálunk 4-5 ezer a 2, ha ugyan még kapni. FEAR 1-2 + kiegészítõk 9 euróért. Crysis ME 5 euróért.
Alap áron nem érdemes vásárolgatni, de ha akció van, mint karácsony, õszt, tavasz vagy nyár idején vagy akár mindennap. De ha zavar a kliens használata ajánlom inkább a GOG.com-ot. Jobb árak és extra tartalmak a játékhoz, valamint ha a régi nem egy figyelmeztetõ üzenet van hogy "hé, ez Vista alatt nem fut!", hanem meg van szerelve, hogy fusson is. Õszintén, ha ott van egy játék és Steamen is én tuti a GOG-tól veszem meg.
Kicsit tisztul a kép. Bár vonzóbb egyelõre nem lett.
De igazából csak az akciós idõszakban, érdemes vásárolni, de akkor durván olcsó tud lenni.
Az elõnye, hogy bárhol elindítom a steamet, látom a játékok listáját, leszedi oda, (némelyiknél mentéseket is szerveren tárolja) és máris játszhatok.
Nem kell fosni, hogy az állásba 5 éves dvd lemez használhatatlan 1 karc nélkül is. És fel is patch-eli a steam a legtöbb játékot.
Nemkülönben olyan mint egy msn, látom ki mivel játszik a haverok közül, és mehetünk is vele sokszor multiba, csatlakozhatok is hozzá pl egy cs szerverre 😊
Ezért sem fog soha eljönni a full digitális árusitás világa ilyen körülmények közt.
Valójában mi értelme van ennek a steam-nek? Nézegettem, de szinte minden játék 2-3x annyiba kerül, mint egy normál dobozos verzió egy magyar online shopban, pedig -talán naívan-, én azt gondoltam, hogy mivel ez digitális tartalom, nem kell a terméket csomagolni, szállítani, nincs közben 5 kereskedõ, stb., tehát olcsóbbnak kéne lennie.
Lehet, hogy én nem értek valamit?
Gyanítom a tower-defense a Defense Grid lesz.
Serious Sam Complete Pack - £25.20 Steamworks
Serious Sam: The Random Encounter - €1.60 Steamworks
Serious Sam 3: BFE - £11.98 Steamworks
Serious Sam 2 - £2.80 Steamworks
Sikerült elcserélnem!
Üdv