Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nyilván így is van, de minél kisebb a támadási felület, minél "fáradtságosabb" a megszerzési mód, annál nagyobb az esélye annak, hogy a próbálkozó ráébred: teljesen felesleges erõlködnie az esetleges, megszerzett értékek miatt...
Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Az elég bizonyíték, ha csinálok printsreen-t a számla levelekrõl?
A Steam SteamGuard-ot hogyan lehet beállítani?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Hú, ez rémisztõ - mármint a 80%...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Alap, de ne felejtsd el, hogy az átlagfelhasználók 10%-a tudja, hogy mi a különbség a böngészõ és azt internet között 😊

[merlinw.org]

MerlinW
A kettõ általában együtt jár. Én felhasználói adatbázisokkal foglalkozom nap mint nap, az emberek 80% (!) használja mindenhol ugyanazt a jelszót (ki is próbáltam párszor kíváncsiságból, természetesen azonnal ki is jelentkeztem a mail fiókból).

Ha megvan a mail pass, akkor megvan a Steam is (elfelejtett jelszó, oszt annyi).

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Gmail esetében alap, hogy az emberke beállítja a mobiltelefon számot... 😊

Optimus Prime
Elvileg, ha mailt feltörik mindent visznek. 😄 Nekem ezért van még secret question meg minden, fõleg mert egy a Hotmail és GFWL fiókom. Steam SteamGuard van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Azért mennyire kicsi az esélye, hogy az e-mailt és a steam acc-ot is feltörik egyszerre?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ezt mégis, hogy csinálják? És fõleg minek, mikor a tulaj úgyis visszaszerzi, mert van rá mód.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
"Visszaszerzik... " ez annyi nekik, hogy átírják az email címet és a jelszót.

[merlinw.org]

Én 4-5 jelszó kombináicóját használom mindenhol. De az e-mail és steam fiókomé különbözik. GMG-n is másik van, GOG-on meg az azonosítóm más, Originen is mások a dolgaim.

Optimus Prime
Teljes fiók, hisz egybe van minden. Max azt nem kapod meg, ami az invertoryba volt vagy a Walletbe rakott pénzt. Egy barátomnak már 2x lopták el. Persze sok játéka nem volt, õ se értette.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ilyenkor csak azt kapod vissza, amirõl megvan az e-mail értesítõd vagy visszaszerzik a teljes fiókodat?

IMYke2.0.0.0
Huh, megnéztem a kisokosomat, és megnyugodtam - az 1. pont nálam megvan 😊

MerlinW
1. Az email fiokód jelszavát sehol máshol ne használd.
2. Változtad meg a mail fiókod jelszavát
3. Regisztrálj a Steam support oldalára, nyiss egy ticket-et, írd meg a problémádat, kotord össze az összes Steam számládat és küldd el nekik, és/vagy fotózd le egy steam-re regisztrált dobozos játék kulcsát.

[merlinw.org]

Alap kiadás 1800 Ft.

Prince23
Szerintem biztos feltörték. Nem vagy a barátlistámon sem. Gondolom nem te töröltél.

zzeN
Gyerekek úgy néz ki ellopták az accountomat. Ma reggel lépnék be, erre nem enged be. Tudom a jelszómat szóval azzal nincs gond. Kérnék jelszó emlékeztetõt, de nem jön mail az email címemre.

Valaki turkált az email-emben is,mert jött 2 mail és azok ha nincsenek megnyitva akkor ki vannak emelve feketén, de nem voltak.

Szóval Steam-nek írni kellene, képet kell küldeni nekik egy cd-key-rõl? Vagy elég egy pár napos vásárlásos emailt lefotóznom?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom - a "csúnya" verzió abból meg is van -, de STEAM-en kényelmes volt megvenni mindkettõt, egyszerre 😊

nah szuper akkor felveszlek 😄

ratgab cimbora egy árat mondassz nekem krater-re? 😄

na megjött a witcher 2 😊 csak kár, hogy intkeys-en így is olcsóbb, mint itt -60%-al. Azt hittem rádobnak egy -75%-ot.

Optimus Prime
Én meg élvezzem. Akárcsak a Broken Sword-ben, gyakran nagyon jól megírt humoros szövegek vannak benne és jó szinkron színészek. Számomra az ilyen kalandjátékok az abszolút kedvencek. Jobban kikapcsol, mint bármi más.

Ez igaz. Azonban a legtöbb kalandjátékban a dumálós részeket elég gyakran megszakítják feladványok, stb. Ugyanakkor ebben a játékban sokszor már bosszantóan sokáig csak duma van és ez egy idõ után (számomra) már unalmas tud lenni.
Optimus Prime
Mindkettõ van GOG-on is, extrákkal meg DRM nélkül. Nekem az 1 megvan onnan, így kivárom a Dreamfallt is akcióba.

MerlinW
"Ráadásul tele van hosszú-hosszú részekkel, ahol csak beszélgetések követik egymást"
Ez a kalandjátékok lényege. A történetmesélés😊 Dreamfall pedig jeleskedik ebben, ahogy elõdje is.

[merlinw.org]

Persze, h nem bûn. Valamint nem is gondolom rossz játéknak a Dreamfall-t. Lehet, h elég kritikusnak hangzott a hozzászólásom és ez szûrõdött le belõle. Azonban a kedvenc játékaim közé tartozik annak ellenére, h nem tökéletes (ahogy egyik játék se az).
IMYke2.0.0.0
Ez mind igaz, tény, de a kettõt egy csomagban megvenni nem bûn. Szerintem, azért egyszer végig kell(ene) játszania mindenkinek mindkettõt.

Most jöttem rá, h mekkora hülyeséget írtam. Harc is van a Dreamfall-ban és a harcrendszer az elég katasztrófa.
A Dreamfall azért már nem annyira klasszikus kalandjáték, mint az elõdje. Rém egyszerû feladványok vannak benne, "nézd a hátam" kameranézet és némi akcióval is találkozunk (még ha csak lopakodás szempontjából is). Ráadásul tele van hosszú-hosszú részekkel, ahol csak beszélgetések követik egymást. Egy idõ után egy kicsit unalmas tud lenni, de a története nagyszerû.
IMYke2.0.0.0
Nézd meg a 7 órányi videó elejét... és el tudod dönteni, mennyire kell a játék vagy sem.
Súgok: érdemes megvenni és végigjátszani!

IMYke2.0.0.0
Míg a Fahrenheit a Quick Time Eventekre épít erõsen, a The Longest Journey és a folytatása a Dreamfall: The Longest Journey a klasszikus point 'n' click elven mûködik = igazi kalandjátékok.

Natívan nem támogatják a FullHD-t - koruktól fogva.

Prince23
The Longest Journey támogatja a FULL HD-t?

meg mien ez a game? olyan mint a Fahrenheit?

IMYke2.0.0.0
Bocsánat - én "ki-ki" alapon éppen rászavaztam 😞

Nem hiszem el, hogy már megint a shogun 2 lesz, vagy ötödjére. Witcher 2 igazán beleférne már...

Laza
Ma 2x annyiba kerülnek a GTA akciók, mint tegnap (14,99 eur).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az nagyobb lol volt mikor GTA complete olcsóbb volt, mint Gta 4 complete...XD.

Igen! Ugyanannyi!

Hát az se rossz! El leszel egy darabig! <#eljen>

A Dragon Age-t én most kihagyom, majd talán a karácsonyi sale-nél. Most elég a két Bioshock és a Batman AC 😊

Te is fiam, Bluetooth?

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>

Dragon Age Origins Ultimate Edition 7.5 euróért: pipa <#vigyor>
DarkSector
Jah vicces kicsit hogy ugyanannyi az Ultimate, ami egy árban van a simával, de tartalmazza az 5 euro-s kiegészítõt is...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Igen azt vettem. Az érdekes az volt hogy a sima is ugyanannyiba került mint az ultimate, így nem sokat gondolkoztam rajta. 😊
Optimus Prime
A DA😮 az elsõ játék? Ha aktiválom Originen ez után kapok az ME2-ben Dragon Armort?
Igen, jóra gondoltak, de sajnos nincs rá pénzem.<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#nyes>

Nagyon remélem, hogy Ultimate Edition-t vettél... Mert a sima szimpla pénzkidobás.

Lunki88
Legalábbis steamen nem.
Lunki88
Azt én is, de még egyszer sem volt leárazva ha jól emlékszem. Reménykedjünk! 😊