Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Szerintetek ha szépen kérem õket, akkor átrakják az egyetlen játékot az egyik steam accountról, amin csak az a játék van... erre, amin van 100 játék? Azért megpróbálom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
Ha veszek egy csomagot, amelynek egyes tételei megvannak, akkor azok a tárgytárolóba kerülnek?
Közérdekû közlemény: Elmaradt a programom!! Egész hétvégén állok mindenki rendelkezésére, ha kell valami steam akcióban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Jah télleg az Origin. bocs. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Annyiért már megvenném ha steames lenne. 😊
DarkSector
GMG-nél olcsóbb nem hiszem hogy lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Kezdem elveszíteni a reményt hogy lesz még akció a kingdoms of amalur-ra. 😞
Steam túlterhelés produkál érdekességeket! Nem kell megijedni, próbálkozni kell tovább.

Végre lassan lejár a summer sale és akkor normalizálódnak a dolgok

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
Hali ! Kaptam Portal 2-t de amikor rányomok az Add to my game library... re azt írja:
Unable to add the gift to your game library. The gift may have already redeemed. Please try again later.

Hát ez meg hogy történhetett? :o

szerk: steam resi megoldotta.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
deluxe edition elérhetõ csak nálunk, az most -33%al 20,09 euró
Nekem a Settlers 7 "This item is currently unavailable in your region". Most akkor én szúrtam el valamit, és nálunk mégis elérhetõ? oO

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Szólj, ha kérsz rá árat! Lehet tudok olcsóbban.

Botond
Risen meg two world 2 már megvan. Amire még nagyon fáj a fogam a nyári akcióban az divinity 2, settlers 7 és port royal 3. Ha nem lesznek -75%-al akkor megveszem -33,40,50%okkal.
Tudja valaki, h a Far Cry 2-ben mennyire jó a multi és játszanak még egyáltalán az emberek? 2.5 euró csak, ami nem pénz, de single annyira nem jött be, sõt kifejezetten repetitív volt. Olyan játékért meg fél eurót se adnék, ami nem tetszik csak azért, h meglegyen. Azonban ha a multi jó, akkor 2.5 eurót megér.
akkor én segítek calgene-nek 1 szavazattal 😉

Te is fiam, Bluetooth?

lostprophet
Szintén Risen 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Nálam Risen.

Tul szep lenne a Divinity 2, attol felek hogy az emeberek csak annyit fgonak nezni hogy Risen lenne a legolcsobb szoval arra szavaznak akkor.
Nekem minden eszköznél (laptop, teló, iPod, stb) meg kellett adnom egy kódot, így nem értem, neked miért fogadta csak el azt, hogy már máshonnan bejelentkeztél.

Sorry Botond, már leadtam a szavazatomat a Two Worlds 2-re. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Prince23
Ment a szavazat. én is várom

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy nem elõbb néztem át ide - én ugyanis a Two Worlds 2-re szavaztam, a Divinity 2 TKS megvan dobozosban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Na végre divinity2 -75%-ra van esély. Kérlek szavazzatok erre, kb egész sale alatt ezt vártam. Köszi mindenkinek!
IMYke2.0.0.0
Én véletlenszerûen lenyomott kis-NAGY-szám-speckókarakter kombinációval, vagy 16 karakternél is hosszabb, egyedi jelszóval.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Vagy arról vagy a PC-rõl. De méh soha nem kaptam. 😞
Pici OFF, remélem nem baj.
Ti még hogyan védekeztek az adatlopás ellen?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Mindig arról jelentkezel be? Mert akkor csak a véletlenszerû küldés marad - ha más IP-rõl lépsz be, akkor biztosan küld.

Papa01
Érdekes, nekem be van állítva a telefon, mégsem küld sms-t ha tablet-rõl jelentkezem be.. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én LastPass-t használok, 1-2 oldal kivételével még én sem tudom a jelszavaimat. 😊

Te is fiam, Bluetooth?

Jah, G-Mailnél pedig ha új géprõl jelentkezek be, SMS-ben jön egy kód, amit be kell üssek. Ez is valamelyest véd. Nem tudom, hogy más e-mail szolgáltatóknál is van-e hasonló védelem,d e érdemes ezeket használni, még ha kicsit körülményessé is teszik az életet..

Nekem be van kapcsolva a Steam Guard, azaz ha új géprõl jelentkezek be, a mail címemre megy egy kód. Mindkettõhöz más és más a jelszó, és igyekszek bonyolult jelszavakat használni (betû-szám-kül. karakter kombináció). Ezzel talán lassíthatom a folyamatot, ha valaki ezzel akar szórakozni. 😊

IMYke2.0.0.0
Valamikor pótolom, ígérem - a Portal 1-el egyetemben . 😊

MerlinW
Melegen ajánlom a P2-t.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak - a Portal 2 nekem kimaradt, így egyértelmûen a Fallout 3 GOTY. 😊

IMYke2.0.0.0
A Bioshock 1-2 behatárolt területen igyekszik akció orientáltan szórakoztatni, 60-as évekbeli, nem kicsit "elborult" környezettel, de igazából, bármilyen "idõsíkban" megállhatná a helyét.

A Fallout 3 poszt-apokaliptikus környezetben játszódó akció-FPS-RPG (kevesebb RPG-elemekkel). A zene, és más, korhoz kapcsolódó anyagok szerves részét képezik a világnak, és nélkülük nem igazán jönne át a hangulat.

A két játék nem igazán hasonlítható össze, és szívem szerint mindkettõt ajánlanám végigjátszásra!
Ha mindenképp választani kellene: Fallout 3 GOTY.

MerlinW
Mindkettõ. Portal 2 egy fantörpikus történet, hangulatos, nagyszerû karakterekkel és szinkronnal, Fallout pedig hosszabb, komolyabb játékélményt ad (lévén hogy sandbox szerepjáték) Mindkettõ nagyon jó játék.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Én többnyire egy jelszót, de ha tehetem más use nevet használok, már ahol fontos. Úgy értem ahol fizetni is kellhet vagy fontosabb fiók. A jelszó többnyire egy szám-betû mix, megjegyezhetõ formában, de ugyanaz a legtöbb helyen. De mindegyik más egy toldalékkal, hogy megtudjam jegyezni az adott fiókhoz. Ez így veszélyes?

De más. Fallout 3 GOTY vagy a Portal 2 éri meg jobban? Már venni úgyse tudok mit, de van tradelhetõ cuccom. A Fallout feelingje hasonlít a BioShock-éra? Értsd '50-es évekbeli muzsika, reklámok mindez egy kihalt nukleáris tarlón.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Persze nekem sincs meg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

igen vannak nagyon kedves felhasználók tudnak érdekes helyzeteket produkálni.. találkoztam már olyannal aki kitiltotta a rendszergazdát és minden profilt 😄 (igen magam is informatikusként keresem a kenyerem) 😄

Most már ennyivel okosabb vagyok! Kösz a választ!

zzeN
Elküldtem nekik amit kellett, meg is változtattam mail címem jelszavát. F*szé nem gondoltam arra, hogy a mail és a Steam account jelszava más legyen... most már jobban oda fogok figyelni.

Amúgy ezt egy jelszó ellopó bot csinálta vagy egy személy? Mert amikor megváltoztattam a mail-em jelszavát kijelentkezett a fiók magától, mert állítólag valaki éppen belépett.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Én is köszönöm a lehetõséget. Én a nagyon/direkt ijesztgetõs játékokat kerülöm, ha lehet.

MerlinW
Jelszóváltáskor, böngészõnként, gépenként és néha véletlenszerûen küld egy 5 karakteres kódot, amit e kell gépelned a bejelentkezéshez/adatmódosításhoz.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem még - szerencsére - nem került aktívan használatra, de igen, jóváhagyás kell hozzá.

Nekem megvan, de kösz az érdeklõdést.

justin
Sziasztok! Van igény Amnesia giveaway-re SG.hu csoporton belül? (értsd: vannak még olyanok, akiknek nincs meg és beszállnának?)

Ha visszaszerezhetõ az akk, akkor amúgy is totál felesleges.

Nekem is be van lõve! Az jelszóváltáskor egyébként értesítene és jóvá kell hagyni vagy mire jó?

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

MerlinW
Úgy kell elképzelni a népet, hogy egy mostani rendszerembe regisztráltak ~150-en. Ennek legalább a fele: nem írta be amit be kellett az utalási közleménybe (emi trerm. ki van emelve, stb), többet(!) vagy kevesebbet utalt (brutto/netto fogalomismereti problémák), felahsználónevet ír a számlázási névhez, nem tudja mi az irányítószáma, stb. Mesélhetnék õrült sztorikat😊

Az hogy az SG-n PH-n, stb kockák laknak, az egy dolog, mi vagyunk az internetfelhasználók 2%-a😊

[merlinw.org]

Papa01
Nem, nálam nem történt baj, csak jobb félni alapon kérdeztem meg! 😊 Remélem, akivel ez történt visszakapja a Steam-es programjait...

MerlinW
Elvileg,elég, de majd megmondják mit kérnek.
Guardot most már sehogy, majd akkor állítsd be, ha visszakaptad a account-odat. Egyébként steam, beállítások elsõ fül teteje.

[merlinw.org]