Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
A laptop gyártói oldalán is fönt szoktak lenni a legfrissebb driverek, ha az AMD oldalán nem találod.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Én úgy tudtam, hogy hackelt Mobility driverek kellenek.
Ezek szerint: rosszul 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ezt az oldalt használd.

Jobb oszlop alján van a Mobility szekció:

AMD Mobility Radeon™ Notebook Drivers
Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista (32-bit)
Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista (64-bit)

[merlinw.org]

MerlinW
Már hogy a fenébe ne támogatná?😊 A mobil GPU-k a legerõsebb piaci szegmensük😊

[merlinw.org]

Akkor lehet ezzel a Steam-essel csak szerencsém van, hogy nagyjából jól megy vele... 😄

IMYke2.0.0.0
Laptophoz külön hackelt driverek kellenek - az AMD ugyanis nem támogatja ezeket már közvetlenül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pontosan hogy találtad meg? Kikerested a kártyát a választódobozokkal, mint én? Amúgy innen már szedtem le asszem valamikor drivert, de nem ment vele valami jól... ( Azért is kérdeztem, mert 64 bites kéne... 😊 ) Igazából mióta használom a Steam-et és az letöltötte a mostanit, azelõtt semelyikkel nem ment ilyen jól, nemtom miért... 😄 Jah elfelejtettem mondani laposban van, tehát mobility radeonról van szó... 😊 Amúgy tudtok valami ingyenes cumót, amivel jól lehet driver teljesítményt mérni? Eddig én ezzel csináltam, de igazából nem mutatott szinte semmi különbséget a driverek között: 3DMark06...

IMYke2.0.0.0
Akkor semmiképp se szedd le a legújabb drivercsomagot!
Az AMD ugyanis a legújabb WHQL-minõsítésû csomagokkal a 6xxx és az felettieket támogatja közvetlenül.
Neked manuálisan kell leszedned a csomagot: AMD honlapról

Ati Radeon HD 5470 1GB

Fpocok
Az már tényleg nem mai driver, de hát ha szerinted jól megy a VGAd ezzel, akkor ne cseréld le. Amúgy milyen kártyád van?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Nem régóta használom a Steam-et, de nem értem, hogy miért van az, hogy kb fél éve frissnek jelzi a videókártya illesztõprogramom? Ez normális?
12.4-es catalystom van fent, ami viszont jelzi, hogy van friss 13.1-es catalyst, csak azt egyenlõre nem akarom letölteni, mert eddig, amit a Steam letöltött driver ,azzal mûködött a legjobban a kártyám.

igen fent van.

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

IMYke2.0.0.0
.net keretrendszer fenn van?

Újra letöltés már 3x megvolt. Rendszergazdaként indítottam meg simán is és minden hogy ezt írta ki.. szerintem egy win7 újratelepítés lesz ebbõl..

SzirmosSzisza
Esetleg még a szokásos kompatibilitás cucc, rendszergazda mód meg újra letöltést tudjuk javasolni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Valami nagy baj lehet a gépeden akkor...

Próbáltam hogy E:\-n indítom a telepítõt de még úgy se ment.. mert ugye mikor indítom kapásból adja a hiba üzenetet, még egy next-et se tudok nyomni a telepítõbe.

IMYke2.0.0.0
Akkor nincs ötletem 😊 Marad a másik partícióra másolás és ott futtatás, valamint nem-C partíció megadás.
Amúgy is, erõsen ajánlott nem C-re tenni a STEAM-et, hiszen, bármikor bekövetkezhet egy Windows újratelepítés és akkor a STEAM-et életre lehet kelteni, a feltelepített játékokkal együtt.
Én is így csináltam, saját tapasztalat. E:\STEAM...

Abba sincsen..

Tudom. Nincs is benne ékezet mert nem szoktam a meghajtókat átnevezni...

IMYke2.0.0.0
Ja, és a felhasználói neved se tartalmazzon ékezeteket:

IMYke2.0.0.0
Az a lényeg, hogy ne használj ékezetes elnevezést itt:

Próbáltam már.. sajnos az se mûködik :S

SzirmosSzisza
Rakd át máshova a telepítõt, pl a C gyökerébe.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

De nem is engedi kiválasztani a meghajtót/mappát ahova telepíteném.. 2x kattintok a steaminstaller.msi -re és már jön is a hibaüzenet..

IMYke2.0.0.0
Mert gondolom, így nézhet ki nálad a dolog:
" <<<Ékezetes elnevezése a Windows partíciójának>>> (C😊"

SzirmosSzisza
Telepítsd D-re <#idiota>

Hali.

Nekem olyan problémám lenne hogy nem engedi a steam-et installálni.. ezt a hiba kódot kapom folyamatosan..
"Error 1324. The folder path 'C:' contains an invalid character."
Nincs valami ötletetek hogy hogy tudnám megcsinálni? :/

Laza
Én rámentem. SteamGifts-en is mindegyikre rá szoktam menni. Meg is vehetném, de akkor jelenleg elvenné az idõt a többi játéktól ... de ha egyszer megnyerem, akkor üsse kõ, hadd vegye, a szerencsére van bízva 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nagy ez az SG csoport, úgyhogy ebben sosem lehetsz biztos. Olyanok is nyernek, akik nem is használják a Steamet 😊 De hát ezt nem tudod kiszûrni, hiszen ennek a csoportnak nagyjából bárki tagja lehet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Köszönjük, jó játékok 😊

MerlinW
Cryostasis-ért nem jár pont mert bundle játék.

[merlinw.org]

Inv1sus
Dehogy nem kellene, csak nekem $39.97 a Contrib-om. Pont meg lehetne a 60$ ha nem változtatják meg a pontjaimat a két cryostasis felajánlásom után 40-rõl 19.98-ra <#csodalk>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

MerlinW
Megnyomod a vásárlás gombot és követed az utasításokat...😊 50 millió ember tud fizetni, neked is menni fog😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Gondoltam rá, de nem tudom, hogy kell Steam-en vásárolni. I am noob! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
És ezért tudnád jó áron akár meg is venni, nem kellene vadászni rá.

TBTPumpa
Akkor azért van belõle annyi felajánlást Steamgifts-en! <#idiota>

genndy
Ööö... ugye tudod hogy most Steamen hétvégi akcióban -75% van rá...?

Dj Tommy
Tudom én, nem is szándékoztam.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
Akkor a nevében ne jelentkezz, mert a nyereményt a nyertesnek a saját fiókján kell aktiválnia. Bár ezt valószínûleg tudod.

Evin
Nem is akartalak megcáfolni, csak mindig felmerül ez, hogy megnyeri és nem játszik vele dolog.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SenorGrande
Borderlands GotY-t 1000-1500 Ft-ért bármikor lehet szerezni hardveraprón. Akinek ennyiért nem kell egy olyan játék, amibe gond nélkül bele lehet ölni 150-200 órát, azt igazából nem is érdekli. <#worship>

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Dj Tommy
Én tudnék egy embert akinek kellene/vagyis nagyon szeretné, Õ az ismerõsöm, de nincs ide regelve sg-re.

Evin:
Ez rendben is van, ha(!) játszik vele valamikor.
Úgy gondolom, ezt én le is írtam.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

TBTPumpa
Dehogynem... Tudod mióta vadászom már egy Borderlands minden DLC-s kiadásra?

A Steamgifts-en a legtöbbször Borderlands szerepel, de egyet sem nyertem. Mivel nincs Contributor pontom, így erre sem tudok jelentkezni, de azért nem adom fel! <#idiota>

Van pár felajánlást Stemagifts-en, talán most nagyobb szerencsével járok. Illene már végigjátszani a játékot (minden DLC-vel) és Imyke fordításával! <#hehe>

jetblack
Ezt nagyon adom en is megnyertem pl a darksiderst de jelenlegi netemmel kb 1 ev mire lejon plusz a munka mellett sokszor inkabb pihenek de szerintem ezzel sokan vagyunk igy

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SzirmosSzisza
Igazából sokan csak ezért vesznek játékot 😄

Én is mindig megveszem ami ~5 EUR alatt van, de több, mint a felével sosem játszom.

lalakov
Ha ezt tudom, abból tettem volna fel kettõt. 😞 A Borderlands GOTY nem kell senkinek.
Evin
Biztos vannak olyanok, akik csak azért akarják megnyerni, hogy trófeaként ott díszelegjen, de aki pár hónapon belül nem kezd el vele játszani, még nem biztos, hogy pont ezért jelentkezett rá!
Nem feltétlen akkor van ideje játszani egy játékkal az embernek, mikor megnyeri.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Dj Tommy
Tudom és igazad van, ez csak egy egyszerû vélemény volt.<#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Csak szólok: senkit sem bûntetnek meg azért, ha kihasznál egy szolgáltatást - jelen esetben: Steamgifts.
Szóval, mindenki érti, hogy "jó szándék" vezérelt, de ne legyenek illúzióid.