Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ügyesek vagytok akkor még jöhet 😄
FONTOS KÉRÉS: A SORSOLÁST UTÁN MAX EGY ÓRÁN BELÜL IGAZOLD VISSZA, HOGY MEGKAPTAD A GIFTET! ÉN HOLNAP FOGOM ELKÜLDENI! BIZALOM'JÁTÉK' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tedd fel most, 1 órásra, SG.hu-nak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bundlésnak vagy nem? 😊
A contributor számítását a napokban vezettem le PH-n.
(Remélem nem gond, hogy belinkelem, ha igen, töröljétek ezt a rész nyugodtan.)
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Ha nem kimondottan erre az esetre írtad, akkor Lazával értek egyet (meg amúgy is: ha már valaki felajánl valamit, akkor hadd dönthesse el, kinek).
Legközelebb - ha lesz lehetõségem - csak itt osztom meg.
Bocs.
Felajánlani meg ennek is a töredéke szokott.
Szóval ebbõl a szempontból van akinél nincs túl sok különbség a nyitott és a SG csoport felajánlás között 😊
Szóval aki feltesz valamit és az SG csoportnak ajánlja, annak köszönjük az önzetlenségét ... de egyébként meg azt csinál ami jólesik, számon kérni nem lehet és joga sincs senkinek.
Én is szoktam nyitottat feltenni, de leginkább bundlés, 'úgyis mindenkinek megvan' típusú játékokat 😊
Mondhatjátok, hogy irigy vagy kapzsi vagyok, de tényleg nem értem, hogy miért nem saját magunkat segítjük...
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Ha elküldted, jelöld be a 'Gift sent' gombot!
Megteheted, hogy e-mailben küldöd el a nyertesnek a kódo(ka)t - a STEAM profilján kell legyen e-mail cím.
Nem kötelezõ felvenni barátként a nyertest. Ha viszont, úgy döntesz, hogy "személyesen" akarod átadni, akkor ajándékozáshoz (gift), a STEAM hálózatán belül, barátok kell legyetek. Ráküldesz egy ajándékozási szándékot, elfogadja és meg is kapta a játékot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És akkor most a Steam-en belül - tehát nem a Steamgifts oldalán valahol - kell elküldeni neki a játékot? Fel kell hozzá vennem friends-be?
Per Aspera Ad Inferi.
Illetve ha azt akarod hogy csak olyan jelentkezhessen aki már maga is ajánlott föl, és emiatt van contributor pontja, akkor azt meg a
Contributor Only részen teheted meg. Maximálisan a saját pontjaid kétszeresét állíthatod be.
Egyébként próbálgasd nyugodtan a lehetõségeket a Create a Giveaway-nél, amíg az alsó zöld gombra nem kattintasz, addig bármit állítgathatsz (és még akkor is megkérdezi, hogy biztos vagy-e benne).
Köszi a felajánlást amúgy!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ok, figyelni fogok.
...
Ok, a signature is megvan 😊
Þór vígi þessi rúnar
Bocs Carlos, legközelebb figyelmesebb leszek.
Juleshun néven vagyok fenn, és holnap reggel 8-kor zárul a sorsolás.
Felraktam egy Torchlight 1-et giweaway-ra 😊. Valószínûleg sokatoknak megvan, de talán nem mindenkinek, ezért szólok.
Hajrá! 😊
Máshonnan is vehetsz Steames játékot (pl. GMG, HumbleBundle), ekkor majd a kulcsot tudod elküldeni a nyertesnek. Ez viszont nem jelenik meg az inventorydban, tehát ez a lehetõség kiesne ha ellenõrizné, mi is van meg neked Steamen.
Regelés után már nem tudod megnézni, de nem is kell. A regeléshez feltétel, hogy legyen 100$ értékû játékod az accodon.
Bocsánat, ha sokaknak ez triviális kérdés lesz...
Elég régóta vagyok Steam-en, de valahogy még nem került a látóterembe ezt az ajándékozási mizéria. Az rendben, hogy más számára veszek játékot, én is éltem vele (Gifts), de ez az elajándékozás ill. "feliratkozás sorsolásra" dolog ismeretlen. Röviden valaki elmagyarázná a mikéntjét, (akár privátban), vagy adna egy ismertetõhöz linket?
Elõre is köszönöm, és bocs a kérdésért (gugliztam is, már van némi fogalmam, de nem akarok "mellékvágányra" futni).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A videót meglestem de nem lettem okosabb
Ez valami zenefüggõ dolog?
A hasonló zenei játékok közül eddig az audiosurf jött be nagyon
ha hasonló lehet rálesnék addig nem böknék rá míg nem vágom mi ez egyáltalán de am tetszik.
Kösz a felajánlást
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming