Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Na, tessék, egyet feldobok tesztbõl 😊
Ha ügyesek vagytok akkor még jöhet 😄

FONTOS KÉRÉS: A SORSOLÁST UTÁN MAX EGY ÓRÁN BELÜL IGAZOLD VISSZA, HOGY MEGKAPTAD A GIFTET! ÉN HOLNAP FOGOM ELKÜLDENI! BIZALOM'JÁTÉK' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
20 percesre, és ígérem, visszaigazolom, még ma 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Akkor már 2 jelentkezõd van.
Tedd fel most, 1 órásra, SG.hu-nak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Én speciel fenn leszek éjfélig, és a bizalom megvan 😊.

Laza
Na, akár fel is tenném õket most, de csak úgy ha a nyertes még ma visszaigazolja, hogy megkapta ... aztán holnap elküldöm a kulcsokat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
Próbáld ki, és írd meg a megfejtést! 😄
Laza
Azt mond meg nekem, hogy ha ma felteszek egy Two Worlds 2-t, és még ma le is záródik a sorsolás, és Én holnap, mikor bundlés lesz (és valszeg csillagozott) veszem meg és adom oda (és jelölnek vissza), akkor melyiknek fogja elszámolni?
Bundlésnak vagy nem? 😊

SenorGrande
Így igaz, teljesen mindegy hányan jelentkeznek, ha megvan a minimum kettõ, kapsz rá pontot, ill. a képlet alapján nõ a contributor értéked is.
A contributor számítását a napokban vezettem le PH-n.
(Remélem nem gond, hogy belinkelem, ha igen, töröljétek ezt a rész nyugodtan.)

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

genndy
Ha pont natalyel-re gondolsz, akkor ez volt az elsõ felajánlása, nem figyelt rá, nem állította, be na bumm.
Ha nem kimondottan erre az esetre írtad, akkor Lazával értek egyet (meg amúgy is: ha már valaki felajánl valamit, akkor hadd dönthesse el, kinek).

Vettem. 😊
Legközelebb - ha lesz lehetõségem - csak itt osztom meg.
Bocs.

genndy
Szerintem nincs ilyen. Én úgy tudom hogy ha minimum ketten jelentkeznek, és így sikeres a sorsolás akkor megkapod a játék árát. De amúgy nem függ a jelentkezõk számától.

Laza
Mindenki maga dönti el, hogy kinek és hogyan ajánlja fel. Sokaknak (köztük Nekem is) az SG csoport 80-90%-a ismeretlen, max annyi a kötõdés, hogy magyar és SG-re jár (talán) fórumozni 😊
Felajánlani meg ennek is a töredéke szokott.

Szóval ebbõl a szempontból van akinél nincs túl sok különbség a nyitott és a SG csoport felajánlás között 😊

Szóval aki feltesz valamit és az SG csoportnak ajánlja, annak köszönjük az önzetlenségét ... de egyébként meg azt csinál ami jólesik, számon kérni nem lehet és joga sincs senkinek.

Én is szoktam nyitottat feltenni, de leginkább bundlés, 'úgyis mindenkinek megvan' típusú játékokat 😊

wantonly
Egy elõnye van, ha sokan jelentkeznek több pontot kapsz a jelentkezések után. De amúgy is elég sok van szerintem és mivel magától termelõdik ez nem olyan nagy elõny, amúgy én is a csoport megosztást támogatom.,
Inv1sus
Mondjuk azt nem vágom, hogy a csoportból egyesek feltesznek idõnként játékokat, akkor miért nem a csoporttal osszák meg? Van valami különbség, hogy globálisan van megosztva vagy a csoporttal?
Mondhatjátok, hogy irigy vagy kapzsi vagyok, de tényleg nem értem, hogy miért nem saját magunkat segítjük...

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

genndy
AzSG oldalán is ahol látod hogy ki nyerte, ott is ott van minden szükséges adat (Steam profil, e-mail cím).
Ha elküldted, jelöld be a 'Gift sent' gombot!

Köszönöm IMYke 😊

IMYke2.0.0.0
Steamgifts-en belül nem lehet küldeni.
Megteheted, hogy e-mailben küldöd el a nyertesnek a kódo(ka)t - a STEAM profilján kell legyen e-mail cím.
Nem kötelezõ felvenni barátként a nyertest. Ha viszont, úgy döntesz, hogy "személyesen" akarod átadni, akkor ajándékozáshoz (gift), a STEAM hálózatán belül, barátok kell legyetek. Ráküldesz egy ajándékozási szándékot, elfogadja és meg is kapta a játékot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még kis segítség kéne 😊.
És akkor most a Steam-en belül - tehát nem a Steamgifts oldalán valahol - kell elküldeni neki a játékot? Fel kell hozzá vennem friends-be?

genndy
Úgy tudom egyébként hogy igen (sose kellett kipróbálnom).

Carlos
Hülye. 😊
Megvan már... tóslájt kettõvel adták ajeszba.

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
végsõ esetben még utána is megszüntetheti a giveawayt, szankció nélkül, nem?

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Ha a csoportnak akarsz jót, akkor a felajánlás készítésekor válaszd ki hogy csoportnak menjen (a Who Can Enter? résznél: Steam Group, és azok közül választhatsz amelyiknek te is tagja vagy).
Illetve ha azt akarod hogy csak olyan jelentkezhessen aki már maga is ajánlott föl, és emiatt van contributor pontja, akkor azt meg a
Contributor Only részen teheted meg. Maximálisan a saját pontjaid kétszeresét állíthatod be.
Egyébként próbálgasd nyugodtan a lehetõségeket a Create a Giveaway-nél, amíg az alsó zöld gombra nem kattintasz, addig bármit állítgathatsz (és még akkor is megkérdezi, hogy biztos vagy-e benne).

TBTPumpa
Áhh hagyjad! Carlos csak irigykedik, mert így kisebb az esélye, hogy megnyeri! <#idiota>

Köszi a felajánlást amúgy!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lalakov
Köszi a játékot! :-D Majd belejössz. ;-)
Carlos 😊... Most oltsatok le, hogy feltettem egy játékot 😊 😊
Ok, figyelni fogok.
...
Ok, a signature is megvan 😊

Carlos
a nagyobb gáz az, hogy nem csoportnak attad meg, hanem mindenkinek a világon! kicsi az esély, hogy innen nyer valaki.

Þór vígi þessi rúnar

Ööö... mint az elõzõ pár hozzászólásomból kiderül, még "tanulom" a r3endszert... Köszi a linket... de nem találok sehol Signature fület... 😊
Bocs Carlos, legközelebb figyelmesebb leszek.

genndy
Megtörtént, ott van alattad 😊

A kész giveaway-nél menj a signature fülre és másold be ide. 😊
genndy
natalyel sorsolása:

Nyitott, úgyhogy sokan lesznek.

Köszönet!

Carlos
bakter. azért linket adhatnál... LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, ami lemaradt:
Juleshun néven vagyok fenn, és holnap reggel 8-kor zárul a sorsolás.

Na 😊.
Felraktam egy Torchlight 1-et giweaway-ra 😊. Valószínûleg sokatoknak megvan, de talán nem mindenkinek, ezért szólok.
Hajrá! 😊

wantonly
A steamcalculator megmondaná, ha nem lehelte volna ki a lelkét az ünnepekben.
Értem, és így világos. Köszönöm.

genndy
Megvett játék csak olyan lehet, amit nem aktiváltál, hanem ajándékba vetted, tehát a tárgytárolódban van.
Máshonnan is vehetsz Steames játékot (pl. GMG, HumbleBundle), ekkor majd a kulcsot tudod elküldeni a nyertesnek. Ez viszont nem jelenik meg az inventorydban, tehát ez a lehetõség kiesne ha ellenõrizné, mi is van meg neked Steamen.
Regelés után már nem tudod megnézni, de nem is kell. A regeléshez feltétel, hogy legyen 100$ értékû játékod az accodon.

Elnézést, még valami: a beregeléskor kiírta az accountomon lévõ programok értékét, de hol tudom ismét megnézni? A Steamgifts Account menüpontja alatt sehol sincs...

Következõ kérdésem: Ha csak a saját megvett játékaim közül lehet felajánlani ajándékot, miért lehet kiválasztani _bármelyik_ Steam-es játékot felajánlásra? Miért nem csak azokat adja be, amik az accountomon vannak? Vagy valamit rosszul tudok?

Köszönöm 😊. Informálódok. 😊

wantonly
Én is csak azt tudom javasolni, hogy próbáld ki a demót, de ez más mint az audiosurf. Ám, ha tetszik jelentkezz nyugodtan.
IMYke2.0.0.0
Szia. A válaszok: #14353 és #14360

Sziaztok.
Bocsánat, ha sokaknak ez triviális kérdés lesz...
Elég régóta vagyok Steam-en, de valahogy még nem került a látóterembe ezt az ajándékozási mizéria. Az rendben, hogy más számára veszek játékot, én is éltem vele (Gifts), de ez az elajándékozás ill. "feliratkozás sorsolásra" dolog ismeretlen. Röviden valaki elmagyarázná a mikéntjét, (akár privátban), vagy adna egy ismertetõhöz linket?
Elõre is köszönöm, és bocs a kérdésért (gugliztam is, már van némi fogalmam, de nem akarok "mellékvágányra" futni).

MerlinW
Dehogy jobbak, ugyanazt a WHQL-t tölti le, ami az ADM oldalán van.

[merlinw.org]

Van demója. Ennek fényében te magad is meg tudod tapasztalni, hogy milyen játék lehet.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

RoboKutya78
Milyen játék ez ?
A videót meglestem de nem lettem okosabb
Ez valami zenefüggõ dolog?
A hasonló zenei játékok közül eddig az audiosurf jött be nagyon
ha hasonló lehet rálesnék addig nem böknék rá míg nem vágom mi ez egyáltalán de am tetszik.
Kösz a felajánlást

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
<#eljen>

"gyárik" = amik az amd oldalán vannak

Nekem meg azt mondták, hogy a Steam-es driverek jobbak, mint a gyárik, nem vágom miért... 😄

Amit onnan töltöttem le egyszer, azzal ment eddig a legrosszabbul az összes közül, de azért megnézem majd megint, mert azóta már frissítve lett... 😄

wantonly