Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen a választ de nekem nincsen másik profilom de másik e-mail címem és akkor így meg probálom a másik e-mail címrõl írni a supprot-nak ,hogy el mondani mi a helyzet.
Nekem van 2 profilom. Mindkettõnek kb. ugyanaz a felhasználóneve. Egyiknél ugyanez volt a gondom. Írtam a másikról a support-nak, elmagyaráztam, hogy mi a problémám és megváltoztatták az email címet ugyanarra, mint a másiknál, ami van. Szerintem nálad se kéne, hogy gond legyen ezzel.
RoboKutya78
nm😊 reméljük megoldják a gondod.
de várj hátha a többieknek van más megoldása

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Köszönöm szépen ,hogy legalább segítesz
RoboKutya78
háát akkor nagyon megszívtad support lesz a vége.
amikor megszûnt a mailcímed mért nem adtál új címet a fiókodnak.
a support viszont nem tudom milyen kulcsfontosságú adatokat fog elkérni.
De lehet tévedek és másnak van ötlete a megoldásra.
de a mailcím a lelke a fiókodnak ezt ne feledd el.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem az lenne a problémám ,hogy van egy új gépem és szeretnék bejelentkezi a steam-re és tudom a nevem meg a jelszót de ki írja azt ,hogy ennek az accuntnak az e-mail címére küldenek egy codot amit be kell írnom majd ,hogy be tudjak jelentkezni na már most az a baj ,hogy az e-mail címet nem tudom használni mert be lett szüntetve és nem tudok rá bejelentkeni.Segitségeteket kérem elõre is köszönöm.
SzirmosSzisza
Meh, 13 órával már Elite vagyok 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Most pl -75%-os kupont lehet kapni a Forge játékra. link
Ha van egy Dota 2-t és newbie vagy nagyobb rangod van, már kapsz egyet, csak fusson a raptr kliens közben. (Én mondjuka kliensbõl tudtam megnézni a kódot, mert weblap azt írta hogy nem fut a kliens.)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

követned kell a steam lotteryt a twitteren az egyikhez,a másikhoz meg ki kell írnod a twitterede vmi olyasmit hogy @FreeBioshockInfinitie,ha ez megvan akkor be kell irnod a twitterbeli felhasználónevedet és megkapod a jegyet
RoboKutya78
valaki nem tudja véletlenül tweeten mit kell csinálni hogy megkapjam a tikettet?

genndy
Én pl. Raptr-on nyertem DI GOTY-t 😊
Szimplán azzal, hogy játszottam. De persze nem mindennap van ilyen akció.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
És ez mitõl jó? e-peen méregetésre max, semmi egyébre. Játékidõ és öcsi általi 'rangsorolás' az aztán nagyon értelmes 😊 haszontalanság az egész.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RoboKutya78
redit tikett megvan.csak kettõ kell

RoboKutya78
hülye tweetes baromság kellene csak de fog sincs mit kell csinálni rajta .

tutituti
Megnéztem,redditen írják hogy nincs vele probléma.Én is megpróbáltam.
csak hát az óvatosság 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RoboKutya78
ha feltöri a 64 bites jelszavam gratulálok neki😊

genndy
Az összes ilyen átverés. Jó esetben csak az. Rosszabb esetben viszik az accountot.
Viszont Domaaaa legalább szólt hogy reflink. Ez is valami. Viszont pont emiatt rákattintani sem érdemes.

tutituti
Ez a steamlottery nem tûnik biztonságosnak.Csak azért kérdem mert volt már ilyen és account lopás lett a vége.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Pedig a Raptr nem ördögtõl való. Én megkedveltem. S ráadásul, pontosabban is méri a játékidõt, figyeli az achievementeket, rangsorol téged a barátaiddal és a Raptr közösséggel szemben stb.
Legutóbbi eredményem - Raptr által követve (kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
http://steamlottery.com/76561198009147384

RoboKutya78
a facebokos tikettig eljutottam a többit nem vágom😊

hello,ezen az oldalon lehet nyerni ingyenes bioshock infinite-t: http://steamlottery.com/76561198053882120 ez egy referallos link,ha valakit zavar nem muszály rákattintani,de megköszönném
SzirmosSzisza
Naja, mondjuk én játékot se veszek 10$ felett 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Steam akkor olcsó, ha éppen akció van. Egyébként egyáltalán nem mondható annak.
Ráadásul máshol (GG, GMG) sokszor nagyobb leárazást kapnak a játékok, mint Steamen.

RoboKutya78
oké. rendben elismerem néha vannak alkalmak amikor összehasonlításként jobban jön ki az ember ha itt vesz játékot mintha kimenne valahová de ez szerintem igen ritka eset. Én cd galaksis vagy 576 árakat egyeztetek és ha a steam olcsóbb és meg tudom engedni magamnak akkor lecsapok a steames verzióra.Pl codot eszem ágába nem lenne itt venni hacsak nem közelíti meg a bolti árát valamely csoda folytán.

SzirmosSzisza
Nem tudom ki hogy van vele, de én szerintem 10$ felett nem vásároltam Steamen 😊

RoboKutya78
na ezzel azért vitába szállnék hogy olcsó lenne. A kintieknek valószínû igen.
A bf 3 hülye példa volt😊mondhattam volna bf2-t.

Ryder62
Köszi, közben megtaláltam a show on disc opciót 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Laza
"Persze ez amolyan külön uplay, mert ha uplayen vannak már játékaid a steam-es uplay drm-eseket nem látod."

És itt jön elõ, hogy mekkora fos ez a rendszer. Mert tényleg nem látom ha csak parasztban elindítom a UPlayt ... menjenek már a fenébe. Akkor mi a szarért nem láthatom? Ugyanahhoz a felhasználóhoz van regelve. Baromság.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mardel
Battlefield 3 steamen meg sem vehetõ, csak origin vagy dobozosan, dead space 3 ugyanez.
Far Cry 3 steamen megvehetõ de uplay DRM-es ami, annyit jelent hogy feltelepítés után felrakja az uplay klienst és ha steamben elindítod a játékot akkor elõhozza az uplayt amibõl tudod indítani.
Persze ez amolyan külön uplay, mert ha uplayen vannak már játékaid a steam-es uplay drm-eseket nem látod.

SzirmosSzisza
Steam is ugyan olyan alkalmazás, mint a többi, csak olcsók rajta a játékok.

RoboKutya78
Tényleg ezek az alkalmazások szörnyûek
ismerõs adott egy far cray 3 at persze hogy uplay kell hozzá
Kérdés ha mondjuk a far cray 3 steamrõl származna kellene ez az alkalmazás?
vagy ami játék originen is megvan meg itt is kapható pl battlefiel 3 elég lenne a steam mint letöltõ. Vagy valahogy nagyon nem kedvelem a windows live cuccot forma1 el se játszok miatta nagyon.
uplay origin steam x-fire utóbbi hál istennek vagy nem még nem árul játékokat vagy be fejezte a próbálkozást ezzel kapcsolatban..kb ezeket vagyok kénytelen használni ha játékaimhoz akarok hozzáférni.
Kár hogy ezeket nem lehet egy kiszolgálóhoz átregisztrálni.

Laza
Én azért teszem alá, hogy a 'barátok' lássák mivel játszom 😊
Raptr-t meg kukáztam mint a sicc, a fenének sem kell még egy semmirekellõ alkalmazás.

RoboKutya78
de van egy külön fül ahol el tudod érni a steamen a feltöltött képeket.Lemezen levõ képek fül.

SzirmosSzisza
Google: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<your user id>\760\remote\42170\screenshots

utolsó szám az a játék id-je, ha jól emlékszem.

Ryder62
A Steam hova menti a készített screenshotokat?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Egyiket sikerült megnyernem. Köszönöm a lehetõséget. Még annyit hozzá tennék hogy ez volt az elsõ dolog amit igazán nyertem valaha is, szóval tényleg hálás vagyok.

Bocs a dupláért, de itt egy új giveaway:

Te is fiam, Bluetooth?

Én egy Skyrim-mel jártam így. Több, mint 6000 jelentkezõbõl választott ki a rendszer. Elég rosszul esett, úgyhogy azóta én is megnézem, hogy mire jelentkezek.

Te is fiam, Bluetooth?

RoboKutya78
hál istennek én eddig mindent megkaptam sgiften. bár az értékesebb liciteket tényleg 3xor jobban meglesem. Most pl a merto legújabb részét furcsálom a felajánlások között.

RatBaG
mindig röhögök, 10-bõl 9-szer tuti, hogy valamelyik CoD-al játssza el ezt a jó képességû "felajánló" 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Mardel
Csak igy beleesel ugyanebbe a hibaba. Egyebkent rengeteg a fake felajanlss, jellemzoen nagyobb cimeknel. Sok frissen regisztralt azz hiszi hogy o nyeti a jatekot es a kisorsolttol kapja meg pl. Tehat lehet ami erdekelne is azoknak a 90%-a fake felajanlas.

zorrobomber
értéktelenek az elszórandó pontok, az idõm viszont nem, így én maradok a gyors random bekattintgatásnál

wantonly
Adj neki negatív értékelést, azt majd megérzi.

Én már csak olyan sorsolásra jelentkezek, ahol a felajánlónak van legalább egy vagy több felajánlása és 100%-os az értékelése, így nem érhet meglepetés. Mindig meg kell nézni a felajánló adatlapját.
RatBaG
mit buktál? <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
úúhh...az igen.
Nekem is volt hogy lejárt az egy hét, de aztán elküldte, mert irtam neki, hogy wtf. Nálad ez nem játszik.
Irj a supportnak és jelöld be nem megérkezettnek a játékot.
Bár szerintem segiteni nem fognak tudni.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Letelt az 1 hét! Barátkénti felvételre úgy reagált hogy letiltott így fel sem tudom venni már!Az üzenõfalára írt kommentre meg semmi reakció!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
mennyi idõ telt el?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Steamgift-es ha nem kapom meg a nyereményt azt kinek kell jelenteni?

Next PC upgrade: 2022

lostprophet
Nekem van egy fölös kuponom, ha kell.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta