Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de várj hátha a többieknek van más megoldása
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
amikor megszûnt a mailcímed mért nem adtál új címet a fiókodnak.
a support viszont nem tudom milyen kulcsfontosságú adatokat fog elkérni.
De lehet tévedek és másnak van ötlete a megoldásra.
de a mailcím a lelke a fiókodnak ezt ne feledd el.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha van egy Dota 2-t és newbie vagy nagyobb rangod van, már kapsz egyet, csak fusson a raptr kliens közben. (Én mondjuka kliensbõl tudtam megnézni a kódot, mert weblap azt írta hogy nem fut a kliens.)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szimplán azzal, hogy játszottam. De persze nem mindennap van ilyen akció.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
csak hát az óvatosság 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Viszont Domaaaa legalább szólt hogy reflink. Ez is valami. Viszont pont emiatt rákattintani sem érdemes.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Legutóbbi eredményem - Raptr által követve (kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ráadásul máshol (GG, GMG) sokszor nagyobb leárazást kapnak a játékok, mint Steamen.
na ezzel azért vitába szállnék hogy olcsó lenne. A kintieknek valószínû igen.
A bf 3 hülye példa volt😊mondhattam volna bf2-t.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
És itt jön elõ, hogy mekkora fos ez a rendszer. Mert tényleg nem látom ha csak parasztban elindítom a UPlayt ... menjenek már a fenébe. Akkor mi a szarért nem láthatom? Ugyanahhoz a felhasználóhoz van regelve. Baromság.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Far Cry 3 steamen megvehetõ de uplay DRM-es ami, annyit jelent hogy feltelepítés után felrakja az uplay klienst és ha steamben elindítod a játékot akkor elõhozza az uplayt amibõl tudod indítani.
Persze ez amolyan külön uplay, mert ha uplayen vannak már játékaid a steam-es uplay drm-eseket nem látod.
ismerõs adott egy far cray 3 at persze hogy uplay kell hozzá
Kérdés ha mondjuk a far cray 3 steamrõl származna kellene ez az alkalmazás?
vagy ami játék originen is megvan meg itt is kapható pl battlefiel 3 elég lenne a steam mint letöltõ. Vagy valahogy nagyon nem kedvelem a windows live cuccot forma1 el se játszok miatta nagyon.
uplay origin steam x-fire utóbbi hál istennek vagy nem még nem árul játékokat vagy be fejezte a próbálkozást ezzel kapcsolatban..kb ezeket vagyok kénytelen használni ha játékaimhoz akarok hozzáférni.
Kár hogy ezeket nem lehet egy kiszolgálóhoz átregisztrálni.
Raptr-t meg kukáztam mint a sicc, a fenének sem kell még egy semmirekellõ alkalmazás.
utolsó szám az a játék id-je, ha jól emlékszem.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Te is fiam, Bluetooth?
Per Aspera Ad Inferi.
Én már csak olyan sorsolásra jelentkezek, ahol a felajánlónak van legalább egy vagy több felajánlása és 100%-os az értékelése, így nem érhet meglepetés. Mindig meg kell nézni a felajánló adatlapját.
Nekem is volt hogy lejárt az egy hét, de aztán elküldte, mert irtam neki, hogy wtf. Nálad ez nem játszik.
Irj a supportnak és jelöld be nem megérkezettnek a játékot.
Bár szerintem segiteni nem fognak tudni.
Þór vígi þessi rúnar
Next PC upgrade: 2022