Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Add meg privátba a steam nevedet és küldök neked "kulcsot".

hello,milyen játék ez a dota 2? nem értem.... letölthetem de nem játszhatok vele? venni kell cd kulcsot vagy szerezni?
Gubberx
Szerintem várd meg a júniusi komplett kiadást amiben az összes dlc is benne lesz.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SzirmosSzisza
Póló elsõ nap elfogyott 😞

Nem tudom milyen a vastag dobozos, de én nem érzetem annak 😄 (csak volt hozzá ilyen papír külsõ tok(

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
Na meg jóféle vastag dobozos (ha még abban adják) ... már a megjelenéskor is csak a dobozos jöhetett szóba ennél a játéknál ... + akkor még póló is járt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
+ kapsz térképet :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
Dobozosan 4.990 Ft ... ami szintén Steam DRM-es ... majdnem a fele a Steames árnak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
Nekem Skyrim kulcs kellene ha valaki tud....😊
RoboKutya78
skacok tudtok valami megbízható helyet cod waw vásárlására ami olcsó ? kéne 2 db.😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Lehet hogy fél 11kor már aludnom kéne munka után és nem fórumoznom 😄 köszönöm

Maak
Egyik steames lesz masik Desuras, ott az ikon rajtuk. 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Akkor majd megpróbálok lecsapni az ilyenekre mint ami most volt 😄 Már a Mass Effect 2 is megérte szinte azt a pénzt + volt hozzá Zombie driver HD is dlckkel soundtrackal. A többi meg csak jött 😄 + még 2 játék vár megjelenésre. Ha szerencsés vagyok akkor az is valami steames okosság lesz. Ha meg már megvan, akkor tudom mi lesz a következõ felajánlásom a csoportnak 😄

Mardel
Általában az ilyen 1$-os bundleban az van. Ezért indie játékok (independent (független) szó rövidült kicsit szelnges alakja). Tehát fõként független fejlesztõ(k) játékai. Persze van köztük nagyon jó is. De a nagytöbbség valami 2D-s oldschool remake vagy valami platform.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ohh értem. Desura-n mindig ilyen kis költségvetésû játékok vannak? Annyira engem nem kötött le ami benne volt a bundle-ban.

Mardel
Arra próbált utalni, hogy nem mindig indie játékok kerülnek a bundle-ba (most pl Mass Effect 2).
(nem kisköltségvetésü és (vagy) garázsfejlesztõk által készített játék)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Három oldala van. Van a giveawayos, a bundle-s és a store

SzirmosSzisza
Ismerem az oldalt, csak Indie Gala a neve és emiatt csodálkoztam a Mass Effecten 😄

Laza
6$-ért ajándék ez a csomag 😊

Ez egy nagyon szuper kis oldal. Néha vannak ilyen csomagok. Ez tartalmaz steam kulcsokat, Origint ebben az esetben, androidot és valami Desura-t. Hasonlít a steam-re csak kicsit alsóbb kategóriás játékok vannak benne alapból.

A 4 fenti játék közül bármelyiket megveheted annyiért amennyiért akarod. Ez lehet akár 2 cent is db-onként. De ha elköltöd azt az árat minimum amit oda írnak, akkor megkapod az alatta lévõ 4 játékot is ajándékba. Választhatsz hogy mennyit szeretnél fizetni a csomagért. Sõt azt is beállíthatod hogy mennyi része mennyen ebbõl a fejlesztõknek, mennyi mennyen jótékony célra és így tovább. Paypal szükséges hozzá, megbízható én be tudtam váltani az összes kódot.

Remélem tudtam segíteni.

grebber
Steam-> Group Buys csoporthoz csatalkaozzatok és 1,2-2 + fee dolcsiért megkapjuk a fullos pakkot!
100%-ig megbízható már 3 pakkot vettem így!

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Indie Gala + Mass Effect 2, wtf 😄

http://www.indiegala.com/

Papa01
Köszi a javaslatod, megoldotta a problémát, de a honosítást újra kell rakni, mert "eltûnt". 😊
Korábban és sem tapasztaltam ilyet ezt más játékoknál.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
Passz 😊
De a Borderlands 1-nél mostanában valamiért meghülyül (arra is gondoltam, hogy van ez a 'játéktartalom konvertálása újabb formátumra dolog', de ez sem igaz, mert olyan is panaszkodott akinél ezt már megcsinálta).
Na tessék. Nekem most a Border 2-t ellenõrzi valamiért, pedig nem kértem. Szuper, megint törölhetem a már kigyilkolt felesleges videókat <#rolleyes>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Papa01
Értem, köszi a választ! 😊 Ezt egyébként miért csinálja a Steam?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
Többször láttam már ezt a panaszt, nem kell pánikba esni. Telepítsd nyugodtan a játékot. Ellenõrzi, hogy mi van meg, tehát ha a teljes játék ott van, akkor csak végigellenõrzi, de nem tölt le semmit.
Mentésed marad, az nem ott van, illetve van ugye a felhõ is.

IMYke2.0.0.0
Nekem is eltûnt - de én azt hittem, nálam van gond, így töröltem a helyi tartalmat.
Hiba volt 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Sziasztok!

A következõ kérdésben szeretném a segítségeteket kérni.
Mostanában a Borderlands-al szoktam játszani, kb 40 órát raktam bele. Legutóbb tegnap nyomtam vagy egy félórát. Ma is akartam egy picit pihenésképp, de azt vettem észre, hogy a játék eltûnt a telepített játékok közül... Csak telepíteni tudom...
Természetesen nem töröltem le, a helyi tartalom ott is van a a gépemen.
Ti találkoztatok már ilyennel? Elég durva szerintem..

Köszi a válaszokat! 😊

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutituti
ez egy szép felajánlás!
köszönet érte

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Én csak megköszönöm: <#worship>
Elsõ részt nem ismerem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
<#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
<#worship>

Laza
Még ennyiért is borzalmasan drága az a játék 😊

mooo

GL
lalakov
Ha mindenki kapott ilyen kupont akkor elnézést, egyébként meg szóljon ha kell valakinek:
50%-KAL OLCSÓBB Duke Nukem 3D 50% Off
Köszönöm elõre.
Inkább küldd el nekem priviben magyarul, én meg lefordítom neked.
Akkor küld el azt hát ha értik a magyart vagy a magyar szöveget amit írok ctrl+c ctrl+v-zem a google fordítóba.
RoboKutya78
én úgy tudom csak angol nyelvû support van, bár fene tudja még nem volt dolgom velük.

Mondjátok van a magyar steam supprot-nak e-mail címe ? Ha igen akkor írjátok le mert akkor írok nekik a problémámról.
RoboKutya78
Lineage2 is free lett vajon vagy eltûnt? el is felejtettem hogy kell azt játszani😊 pedig törpe karim volt😊

MMO-ban én maradtam a Lineage2-nél. Ott a mezei játékostól a GM-en keresztül szerver adminig minden voltam már. Én azzal a pár évvel be is fejeztem az MMO-t szerintem 😊

RoboKutya78
furcsa egy mmo stílus legutoljára aionoztam minimális hasonlóság van köztük.

RoboKutya78
ha jól látom van idõ bõven a beváltására(ekkora idõ intervallumot egy ilyen kártyára adni ritkaság😊) ha esetleg még lejjebb is megy majd az ára akkor kiváltom a kártyát majd😊

tutituti
Mardel-é az érem,õ tõle tudom én is 😊
nekem nem tetszett a forge gondoltam hátha valaki megveszi magának.

RoboKutya78
van még egy rakás dotám ha esetleg lemaradt valaki róla😊

RoboKutya78
köcce ez azt hiszem nálam landolt😊

tutituti
Forge kupon kód:
09IVV-LJ5VV-6FM7L

RoboKutya78
pl tonlines maílcíme vagy más szolgáltató által használt mailcím csomagváltás esetén elõfordulhat. ezért is szokták javasolni hogy a nevesebb mailcím szolgáltatókat használja ilyenkor az ember.

genndy
Próbáld meg újra létrehozni az eredeti e-mail címet (nem világos, hogy mit értesz azon hogy 'be lett szüntetve', de ha mondjuk megszüntették, és azóta senki nem nyitotta újra meg, akkor létre tudod hozni újra).