Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nem tudom milyen a vastag dobozos, de én nem érzetem annak 😄 (csak volt hozzá ilyen papír külsõ tok(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Timeo Danaos et dona ferentes."
(nem kisköltségvetésü és (vagy) garázsfejlesztõk által készített játék)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A 4 fenti játék közül bármelyiket megveheted annyiért amennyiért akarod. Ez lehet akár 2 cent is db-onként. De ha elköltöd azt az árat minimum amit oda írnak, akkor megkapod az alatta lévõ 4 játékot is ajándékba. Választhatsz hogy mennyit szeretnél fizetni a csomagért. Sõt azt is beállíthatod hogy mennyi része mennyen ebbõl a fejlesztõknek, mennyi mennyen jótékony célra és így tovább. Paypal szükséges hozzá, megbízható én be tudtam váltani az összes kódot.
Remélem tudtam segíteni.
100%-ig megbízható már 3 pakkot vettem így!
Next PC upgrade: 2022
Korábban és sem tapasztaltam ilyet ezt más játékoknál.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De a Borderlands 1-nél mostanában valamiért meghülyül (arra is gondoltam, hogy van ez a 'játéktartalom konvertálása újabb formátumra dolog', de ez sem igaz, mert olyan is panaszkodott akinél ezt már megcsinálta).
Na tessék. Nekem most a Border 2-t ellenõrzi valamiért, pedig nem kértem. Szuper, megint törölhetem a már kigyilkolt felesleges videókat <#rolleyes>#rolleyes>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mentésed marad, az nem ott van, illetve van ugye a felhõ is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hiba volt 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A következõ kérdésben szeretném a segítségeteket kérni.
Mostanában a Borderlands-al szoktam játszani, kb 40 órát raktam bele. Legutóbb tegnap nyomtam vagy egy félórát. Ma is akartam egy picit pihenésképp, de azt vettem észre, hogy a játék eltûnt a telepített játékok közül... Csak telepíteni tudom...
Természetesen nem töröltem le, a helyi tartalom ott is van a a gépemen.
Ti találkoztatok már ilyennel? Elég durva szerintem..
Köszi a válaszokat! 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
köszönet érte
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Elsõ részt nem ismerem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
50%-KAL OLCSÓBB Duke Nukem 3D 50% Off
nekem nem tetszett a forge gondoltam hátha valaki megveszi magának.
09IVV-LJ5VV-6FM7L