Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FEZ játéka maradt valakinek bundle-ból?
CSERÉLNI szeretnék :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A hiba pont ott kezdõdik, hogy régiós árazást alkalmaznak. Lenne mindenhol orosz ár (nem is értem, hogy ugyanazt a játékot miért adhatják fele annyiért ott oroszhonban? ezek szerint azon az áron is van rajta profit máskülönben nem árulnák annyiért. Ami azt jelenti, hogy minden máshol durván túl vannak árazva játékok) és rögtön megszûnt a probléma. Teljesen és véglegesen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Véleményem szerint a Valve ezen túl sokat nem bukhat, sõt lehet, hogy semmit. Mert, hogy 50 euróért a legtöbbünk tuti nem venne 0 day játékot, de orosz 0 day áron meg igen. Nem olyan rossz ez a Valve-nak azért.
Játékeladás így vagy úgy de tuti átfut a rendszeren, ugyanis az onnan történõ vételt nemigen tudják megkerülni (kupon esetében is le van ez anyagilag zsírozva a kiadók és forgalmazók közt).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki akar vásárolni tõlük bátran vehet, mert õk nem fogják átvágni.
Mindenhol máshol lehet próbálkozni, de elsõ alkalommal minden eladóval szemben 50-50 % az esélye, hogy átvág (és lásd szegény kolléga bele is szaladt az átvágásba). Bejáratott út szerintem mindig jobb.
Jótanácsnak szántam semmi másnak. Egyébként én se vásárolnék olyantól, akinek van akár egy negatív értékelése is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert talán nem a kispistajóska áron alul értékesítõ júzereket akarják bátorítani és reklámozni, hanem - értelemszerûen - a saját rendszerükben elköltött pízre hajtanak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Látod ez is egy jó meglátás... miért nincs erre egy használható rendszer a világ vezetõ digitális platformján?
itt meg se néztem az adatlapját mivel még mindig tart a steamgiftes büntim van még 20 órám.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Töröltem a csókát a barátaim közül részemrõl Lezárva az ügy
Köszönöm mindenkinek a segítséget .
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha Steamtrades.com-on van sok pozitív visszajelzése, akkor már lehet az illetõvel üzletelni.
Én meg azt mondom, hogy megbízható az, akinek rengeteg pozitív, nulla negatív értékelése van, és sok éve regisztrált adott helyre.
Ha ez az ürge is ilyen volt, akkor valami ebben a történetben nagyon nem kóser.
köszi a felajánlást 😊 de nem éri meg az ilyen a törõdést 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a, Rendõrségi feljelentés internetes csalás ügyben. Neve megvan, bankszámlaszáma megvan.
b, Összeszedsz pár embert és személyesen megbeszéled vele. Ha nem kell 50km felett utaznom segítek +1 emberként elbeszélgetni vele személyesen, sõt tudok magammal hozni pár komolyabb arcot is :-)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
<CH> Blade: Csak azért írok, mert láttam a rengeteg pozitív véleményt a profilodon az üzletelésekkel kapcsolatban, viszont egy ismerõsöm már hetek óta vár arra, hogy megérkezzen az egyik játéka, úgy, hogy már a pénzt is elküldte. Emellett még válaszra sem méltatod, ez miért van? Félre ne értsd, én nem akarlak támadni, csak érdekel, hogy ez most hogy mûködik, és miért nem kap választ.
reaper: tehát troll vagy
<CH> Blade: Miért lennék troll?
reaper: akkor töröltelek szia ninc szükségem gyerekekre 😊 és jol láttad ténleg soka pozitivom tehát nem adok ilyen hülyeségekre
reaper most Offline.
Hanyagoljátok ezt a srácot.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
http://steamcommunity.com/chat/
állítólag itt készül valami hasonló lehetõség.
Arról tudsz képlopást készíteni.
visszamenõleg csetelést visszaolvasni?
Na ennyi többet nem lovagolok a témán a banki cécó meg nem hiányzik.
Aces Wild: Manic Brawling Action
Cserélném hasonló kis játékokra.
Troger911: igen, magasabb szinten nagyobb az esély, 10 szintenként nõ 20%-kal.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki találkozott már a köv. hibával : Could not connect to Steam network ? 😄 ezt kapom akármit csinálok local filest töröltem megpróbáltam újra rakni ua.
Kellene belõle:
- Luxor 2
- 7 Wonders: Ancient Alien Makeover
- Discovery! A Seek and Find Adventure
Cserébe:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GIFT:
Game of Thrones The RPG GIFT
Gun Monkeys GIFT
Interstellar Marines GIFT
Aerena - Clash of Champions GIFT
The Ship gift
Kulcs:
7th Guest
Rochard
Runespell: Overture
A-Train 8
Hero of The Kingdom
Finding Teddy
Bardbarian
Rock of Ages
BeatBlasters III
Two Brothers
Epigenesis
Broken Sword 2
Gun Metal
Postal
Safecracker
Aura Fate of the Ages
I have no Mouth, and I must Scream
1953 KGB Unleashed
Dynamite Jack
Sideway New York
Hacker Evolution Duality
The Shivah
Hydrophobia
Shadows Price for Our Sins Bonus Ed.
Alien Shooter 2 Reloaded
Leviathan Warships
Zeno Clash
Greed Corp
PID
Reign Conflict of Nations
Men of War Condemned Heroes
Numen Contest of Heroes
Legends of Aethereus
Trine 2 Complete
Half Minute Hero
Sang-Froid - Tales of Werewolves
A New Beginning - Final Cut
Ravensword Shadowlands
Kaptain Brawe: A Brawe New World
Burnout Paradise Ultimate Box
FEZ
Bang Bang Racing
Velvet Assassin
Archon Classic
Hoard
Overlord + Raising Hell kieg.
Overlord II
To The Moon
Dead Space
Medal of Honor
Mirror's Edge
Death to Spies GOLD
Ignite
Red Orchestra Ostfront 41-45
Men of War Red Tide
King's Bounty Legend
Sword of the Stars II Ench. Edition
Galactic Civilizations I Ultimate Edition