Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Srácok!

FEZ játéka maradt valakinek bundle-ból?

CSERÉLNI szeretnék :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez is a saját rendszerben van elköltve lásd lentebbi hsz.

A hiba pont ott kezdõdik, hogy régiós árazást alkalmaznak. Lenne mindenhol orosz ár (nem is értem, hogy ugyanazt a játékot miért adhatják fele annyiért ott oroszhonban? ezek szerint azon az áron is van rajta profit máskülönben nem árulnák annyiért. Ami azt jelenti, hogy minden máshol durván túl vannak árazva játékok) és rögtön megszûnt a probléma. Teljesen és véglegesen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az a rendszeren kívüli trade azonban a gyakorlatban mégiscsak rendszeren belüli. Ugyanis az orosz és ukrán is steamrõl veszi. A különbség annyi, hogy náluk olcsóbb.

Véleményem szerint a Valve ezen túl sokat nem bukhat, sõt lehet, hogy semmit. Mert, hogy 50 euróért a legtöbbünk tuti nem venne 0 day játékot, de orosz 0 day áron meg igen. Nem olyan rossz ez a Valve-nak azért.

Játékeladás így vagy úgy de tuti átfut a rendszeren, ugyanis az onnan történõ vételt nemigen tudják megkerülni (kupon esetében is le van ez anyagilag zsírozva a kiadók és forgalmazók közt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem reklám, csak õket ajánlom, õk nem vernek át. Én mástól pl. nem is vásárlok, mert nincs ablakon kidobandó pénzem.

Aki akar vásárolni tõlük bátran vehet, mert õk nem fogják átvágni.

Mindenhol máshol lehet próbálkozni, de elsõ alkalommal minden eladóval szemben 50-50 % az esélye, hogy átvág (és lásd szegény kolléga bele is szaladt az átvágásba). Bejáratott út szerintem mindig jobb.

Jótanácsnak szántam semmi másnak. Egyébként én se vásárolnék olyantól, akinek van akár egy negatív értékelése is.

MarkBlade
Mondom a bankodnál jelentsd le. Visszaszipkázzák a pénzt és kivizsgálják az ügyet. Ebayes vásárlásnál szereztem így vissza pénzemet több esetben. Csak kevesen tudják hogy van rá lehetõség. A két bank lebotolja egymással, bár az nem árt ha tudod igazolni. Hogy kamu vásárlás volt.
Amiatt nem aggódom. Elvész a sok plusz között.
Tinman
Ha valamit engedek a rendszereben, akkor oldjam is meg annak ellenõrzését, felügyeletét, vagy NE ENGEDJEM.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"miért nincs erre egy használható rendszer a világ vezetõ digitális platformján?"

Mert talán nem a kispistajóska áron alul értékesítõ júzereket akarják bátorítani és reklámozni, hanem - értelemszerûen - a saját rendszerükben elköltött pízre hajtanak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
ott a belsõ Trade, ezt leszámítva, a steamnek nem érdeke hogy te rendszeren kívülrõl kereskedjél olcsóbb kulcsokkal, vagy giftekkel, hol lenne pénz benne nekik? 😊

Tinman
Na ja, csak instant vissza is mínuszol, az nagyon nem kéne senkinek a profiljára.

Tinman
Nem is arról beszéltem, hanem a PH reklámra reagáltam... ott és legtöbb hasonló oldalon elég jól használható értékelési rendszer van, nem úgy, mint az ezer sebbõl vérzõ Steam-en.

Látod ez is egy jó meglátás... miért nincs erre egy használható rendszer a világ vezetõ digitális platformján?

Be van regelve, mert van itt is profilja. A komolyabb tréderek le szokták ellenõrizni a Steamtrades profilt, úgyhogy csináljunk neki pár negatív visszajelzést. Ezeket nem tudja törölni.
RoboKutya78
szerintem nem foglalkozik ezzel sko csoportba nincs is reggelve ha jól láttam.
itt meg se néztem az adatlapját mivel még mindig tart a steamgiftes büntim van még 20 órám.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Jelentettem elvileg, de magyarul írtam a problémát le nekik remélem az nem lesz fejfájás a fordítás.😊
Töröltem a csókát a barátaim közül részemrõl Lezárva az ügy
Köszönöm mindenkinek a segítséget .

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Itt jelentsétek inkább, ezzel sokkal szarabbul jár!
MerlinW
Jelentettétek szabálysértésért? (csalás opció). Ha még nem, akkor hajrá.

[merlinw.org]

Én igen.
A profil kommentek között léve +rep-ek egyáltalán nem mérvadóak. Annyit lehet oda gyártani, amennyit akarsz, meg ugye lehet törölni a negatív kommenteket.
Ha Steamtrades.com-on van sok pozitív visszajelzése, akkor már lehet az illetõvel üzletelni.
Tinman
Miért kell az ingyen reklámot tolni? Nem az a téma, hogy ki megbízható (mert ha az akkor bebaszok ide egy 100+-os listát!), hanem az, hogy ki volt gazember és ezt most, hogy lehetne megoldani.

Én meg azt mondom, hogy megbízható az, akinek rengeteg pozitív, nulla negatív értékelése van, és sok éve regisztrált adott helyre.

Ha ez az ürge is ilyen volt, akkor valami ebben a történetben nagyon nem kóser.

Fabio Capello
+1, õket én is bátran javaslom.

Scooter
Érdekes, hogy az ilyen esetben miért nem mûködik az, hogy elõször küldje a játékot és ha jó akkor utalom a pénzt? Fordítva megy, hogy én bízzak benne, de úgy nem, hogy õ bízzon másban? Akkor bízik csak másban ha jön a pénz és utána ba*zok küldeni valamit!? Már csak a halálfej logó miatt se bíznék az ilyemben. Bár nem az a lényeg. Én is csípem a skull-okat :-)
Nagyon meg kell válogatni kivel üzletel az ember! Ajánlatom Ayo, Danih és Maross (mindannyian hardveraprón is fent vannak és mindegyikükkel számtalanszor üzleteltem már sikeresen!). Mindenki mással kapcsolatban 3 lépés távolság és fokozott óvatosság.

RoboKutya78
<#taps><#eljen>

köszi a felajánlást 😊 de nem éri meg az ilyen a törõdést 😊

IMYke2.0.0.0
Én távolról: drukk-drukk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Mit szeretnél?

a, Rendõrségi feljelentés internetes csalás ügyben. Neve megvan, bankszámlaszáma megvan.

b, Összeszedsz pár embert és személyesen megbeszéled vele. Ha nem kell 50km felett utaznom segítek +1 emberként elbeszélgetni vele személyesen, sõt tudok magammal hozni pár komolyabb arcot is :-)

Troger911
Ahogy nézem még arra se veszi a fáradtságot, hogy megpróbáljon normálisan írni. Általában ez is sokat elárul egy emberrõl...
penge96
Ja igen, az a "rengeteg pozitív vélemény" amit írtam, számszerint 47 darab durván. Vélhetõen erre jut még 200 darab negatív is, amit minden bizonnyal készségesen töröl. Legalja az ilyen...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Rákérdeztem a srácnál, értelmes választ kaptam:
<CH> Blade: Csak azért írok, mert láttam a rengeteg pozitív véleményt a profilodon az üzletelésekkel kapcsolatban, viszont egy ismerõsöm már hetek óta vár arra, hogy megérkezzen az egyik játéka, úgy, hogy már a pénzt is elküldte. Emellett még válaszra sem méltatod, ez miért van? Félre ne értsd, én nem akarlak támadni, csak érdekel, hogy ez most hogy mûködik, és miért nem kap választ.
reaper: tehát troll vagy
<CH> Blade: Miért lennék troll?
reaper: akkor töröltelek szia ninc szükségem gyerekekre 😊 és jol láttad ténleg soka pozitivom tehát nem adok ilyen hülyeségekre
reaper most Offline.

Hanyagoljátok ezt a srácot.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

RoboKutya78
az okés csak az egy héttel ez elõtti párbajszövegelés kellene😊
http://steamcommunity.com/chat/
állítólag itt készül valami hasonló lehetõség.

IMYke2.0.0.0
Amikor újra ráírsz, akkor a korábbi üzenetek egy része olvasható - azaz, szürkében ott van a szövegdobozban.
Arról tudsz képlopást készíteni.

RoboKutya78
nincs a Steamben olyan lehetõség hogy a csetelésedet menti valami elfogadott módon?
visszamenõleg csetelést visszaolvasni?

RoboKutya78
a francba már

RoboKutya78

RoboKutya78
Na csak hogy tiszta legyen ennyire szóba se áll velem azt hiszi hogy nem látom hogy online.
Na ennyi többet nem lovagolok a témán a banki cécó meg nem hiányzik.

Rocketbirds: Hardboiled Chicken
Aces Wild: Manic Brawling Action

Cserélném hasonló kis játékokra.
Valakinek kell -90% kupon Future warsra? Akit érdekel pü.
genndy
Mostanában kb. 19-21 óráig bármikor lehet ilyen lehalás, PH-s fórum ilyenkor csak ilyen hsz-ekkel van tele. Pedig már kezdhetnénk hozzászokni. Szarasteam.

Troger911: igen, magasabb szinten nagyobb az esély, 10 szintenként nõ 20%-kal.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
persze aszem minden 10 szint után emelkedik a drop gyakoriság.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scooter
Szerintem jól érzed. Én még nem találkoztam 1-el se.
Troger911
Jól érzem, hogy alacsony szinten a bónusz kártyacsomag ritka mint a fehér holló?
bon
Hátha valakit érdekel:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tugyiti
Megnéztem át van engedve , most éppen updating steam information ablaknál ragadt be egy 10 perce :/
Troger911
Nekem volt ilyen, de szerencsére csak idõszakos gond volt. Kb. egy óra után magától rendbe jött. Azért nézd meg, hogy a tûzfal nem blokkolja e a steam klienst.
tugyiti
Sziasztok !

Valaki találkozott már a köv. hibával : Could not connect to Steam network ? 😄 ezt kapom akármit csinálok local filest töröltem megpróbáltam újra rakni ua.
a ph-n milyen néven van fent? Ha aktív a fórumokban akkor ott is szólhatnál

Amúgy érdemes komolyabb üzleteknél videót készíteni, és ha átbasz akkor meg jelentheted és lesz bizonyítékod..

Troger911
Én múlt hét végén regeltem, gonodoltam megpróbálom, hátha összejött már a 100 dollár, erre még beleszámolta a hétvégén ingyen kipróbálható játékokat is. Így bõven meglett 😄
Tinman
Mumbo Jumbo bundle

Kellene belõle:

- Luxor 2
- 7 Wonders: Ancient Alien Makeover
- Discovery! A Seek and Find Adventure

Cserébe:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GIFT:
Game of Thrones The RPG GIFT
Gun Monkeys GIFT
Interstellar Marines GIFT
Aerena - Clash of Champions GIFT
The Ship gift

Kulcs:

7th Guest
Rochard
Runespell: Overture
A-Train 8
Hero of The Kingdom
Finding Teddy
Bardbarian
Rock of Ages
BeatBlasters III
Two Brothers
Epigenesis
Broken Sword 2
Gun Metal
Postal
Safecracker
Aura Fate of the Ages
I have no Mouth, and I must Scream
1953 KGB Unleashed
Dynamite Jack
Sideway New York
Hacker Evolution Duality
The Shivah
Hydrophobia
Shadows Price for Our Sins Bonus Ed.
Alien Shooter 2 Reloaded
Leviathan Warships
Zeno Clash
Greed Corp
PID
Reign Conflict of Nations
Men of War Condemned Heroes
Numen Contest of Heroes

Legends of Aethereus
Trine 2 Complete
Half Minute Hero
Sang-Froid - Tales of Werewolves
A New Beginning - Final Cut
Ravensword Shadowlands
Kaptain Brawe: A Brawe New World
Burnout Paradise Ultimate Box
FEZ
Bang Bang Racing
Velvet Assassin
Archon Classic
Hoard
Overlord + Raising Hell kieg.
Overlord II
To The Moon
Dead Space
Medal of Honor
Mirror's Edge
Death to Spies GOLD
Ignite
Red Orchestra Ostfront 41-45
Men of War Red Tide
King's Bounty Legend
Sword of the Stars II Ench. Edition
Galactic Civilizations I Ultimate Edition

MarkBlade
Vedd fel a kapcsolatott a bankoddal.indítsanak rá charge backet mint jogtalan kifizetés. Így visszakaphatod a pénzed. Kb ez az egyetlen módja.
DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"