34737
  • RoboKutya78
  • MarkBlade
    EZ nagyon szép!!!
  • RED BULL F
    Na aki ezt bemákolja, az tuti kakiba tenyerelt! Én se lépek be mert a nagyja meg van, és amúgy sem érdekelne sok minden belőle. Köszi a felajánlást és sok sikert mindenkinek, aki belépett a sorsolásba.
  • Scooter
    Csúcs vagy! Mivel nekem 11 van meg belőle, nem rontom el más esélyét.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.02.15. 21:11:26
  • Jim Morrison
    váó
    csak jc2 van meg a szép kis listából :)
  • csoli31
    Lehetőleg azok jelentkezzenek akiknek max. 10 játék van meg belőle. Olyanok meg ne akik kint élnek Németországban (régiókorlátos)!!!

• Scooter
    Oké, ezt gondoltam. Azt hittem, hogy más finomsága is van. Bár ez is bőven fincsi
  • bardocz
    Aki így bukja a accountját, az meg is érdemli.
  • Ryder62
    Ezek nem is azért jelölnek meg mert barátok akarnak lenni.

Botok, bejelöl, ha visszaigazolod, már jönnek cset ablakban a kamu linkek, amik vírusosak. Ha rákattintasz akkor akár accot is bukhatod.
  • Scooter
    Jó persze én se kimondottan a szinteket nézem, mert ha mondjuk nyerek valakitől akkor visszajelölöm. Először viszont csekkolok minden oldalt és ha mégse onnan, akkor jön a blokkolás.

Tinman: a Bot-nak mi értelme van? Tudom, hogy hülye kérdés, de botos ismerősöm nincs. Eddig csak olyanokat jelöltem meg akik ismerősök, vagy nyertem valakitől valamit.
  • Tinman #26577
    Botok.
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem a szinteket nézem - azt, hogy szó szerint nem is tudom hová tenni őket, annyira ismeretlenek.
    Ha legalább SG-ről ismerném...
  • Scooter
    Pusztulna meg, hogy folyamatosan 0 és 1-es szintű emberek jelölgetnek be steam-en, full ismeretlenül. Nem győzök blokkolni.
  • Tinman #26574
    Most is free :-)
  • Zero Hero
    Köszi, ez nekem amúgy is kimaradt! :-)
  • RED BULL F
    Jó Reggelt! Habár tudom, hogy anno ingyen osztogatták, Bundle-ből maradt hátra ez a kulcs, SG-re nem tudom feltenni, sok mindent én meg úgy sem tudok kezdeni vele. Aki gondolja, vigye, de jelezze!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Knights & Merchants - 5FDNB-HEVJV-JRMIG
  • wantonly

• HRC Dodi
    Köszi megint! :)
  • kekeN7
    Nálam a legtöbb a 3 nap volt, de azzal kezdte, hogy elnézést kért érte...
  • RED BULL F
    Vagy írj egyenesen Gabennek te is, mint azt az egyik srác tette
  • Mor3llo
    azért az nem semmi a világ legnagyobb játék- és programkezelő rendszerétől :D
  • genndy
    1-2 hét. Nagyon lassúak.
  • Mor3llo
    Srácok, a Steam Supportnál hány nap alatt hajlandóak válaszolni? Leírtam a problémámat/kérdést, de 2 napja se kép, se hang...
  • RED BULL F
    A szapulós részével akarva-akaratlanul egyet kell értenem.
  • darkSectorxxx #26563
    Van ám benne igazság.
    Mikor az ember néha valahol várna segítséget azt vagy kuss van vagy okoskodás hogy de balfasz vagy.
    Bezzeg mikor szapulni meg kiutálni kell embereket mint a kibaszott kínaiak annyian odagyülnek, olyanok is akik most aktíváltak ezért egy accountot.
    Vicc néha az sg-s társadalom, biztos ez máshol is jelen van, de sok helyen igenis ez jogos panasz, most itt steam-es topikban nem biztos, de máshol ez sajna így van nagyszámban!
  • Tehasut
    Aztahétszázát! Iszonyatosan idegesítő ez a csávó. A primitív kommentjei alapján simán 12 évesnek nézném, közben meg háromszor annyi. Durva.
  • IMYke2.0.0.0
    Én például nem csináltam.
    Csak most néztem meg RAMy által linkelt képet - a reakcióm a rajta olvashatókra:
  • MoRT2195
    Csak annyi a baj a "puffogásoddal", hogy indokolatlan. Ha nem tudja senki a választ, akkor nem fognak válaszolni, ez egyértelmű, nem is értem erre, hogy nem tudtál gondolni. Amúgy pont egy olyan kérdést tettél fel, ami nem épp hétköznapi eset. Megmerem kockáztatni, hogy senki nem csinált még ilyen "műhelyelemet" itt közülünk.
  • Laza
    Ehhez meg a #26540-hez kell ám jó nagy parasztnak lenni ... már elnézést :)
    Imádom, mikor az IQ bajnokok oktatják ki a népet ... ezért is elnézést :D
  • Troger911
    Teljesen egyetértek Ramival! Azért egy egész fórumot lefikázni kicsit durva, úgy, hogy ráadásul még ide is jársz.....
  • RED BULL F
    Nem akarok kötekedni, csak el szeretném mesélni, hogy hasonló képen jártam én is: Kb 2-3 éve feltettem egy kérdést egy konzolos fórumban, majd egy hónapja saját magamnak válaszoltam meg. Nem kell durcizni, egyszerűen csak nem tudjuk a kérdésedre a válasz és ennyi
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.02.12. 10:51:30
  • RAMyMamy

szerintem ne neked álljon már feljebb
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.02.12. 10:22:02
  • RoboKutya78
    Köszi sikerült.
    am nem tudom mi a baj a puffogásommal tudtommal azé van stemgift csoport, esetleg előferdült hogy becsekkoltam ide én is a felajánlásom, de azt azé meglestem ne nyomjak le mások által feltett "fontosabb" segélykéréseket.
    kösz még egyszer.
  • bardocz
    Én azért vagyok itt, hogy segítsek: a szó amit keresel egyikőtökben.
  • vegicsek
    Meg amúgy nyugodtan bassz le minket, meg se forduljon a fejedben, hogy egy közösség, nem pedig egy fizetett Helpdesk szolgáltatás.
  • Dj Tommy
    Elvileg így kell képet cserélni a workshopban. Link
  • RatBaG #26551
    nem mertem beírni, múltkor is én voltam...
  • Troger911
    Azért lehet én is fektetek bele energiát
  • MoRT2195
    Sajnos én se tudom. (De egy Velvet Assassin-ért utánajárok )
  • Jim Morrison
    csatlakozom a többiekhez, nekem sincs lövésem hogy működik.