34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#26587 -
#26586 EZ nagyon szép!!! -
RED BULL F #26585 Na aki ezt bemákolja, az tuti kakiba tenyerelt! Én se lépek be mert a nagyja meg van, és amúgy sem érdekelne sok minden belőle. Köszi a felajánlást és sok sikert mindenkinek, aki belépett a sorsolásba. -
#26584 Csúcs vagy! Mivel nekem 11 van meg belőle, nem rontom el más esélyét.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.02.15. 21:11:26 -
#26583 váó
csak jc2 van meg a szép kis listából :) -
csoli31 #26582 Lehetőleg azok jelentkezzenek akiknek max. 10 játék van meg belőle. Olyanok meg ne akik kint élnek Németországban (régiókorlátos)!!!
-
#26581 Oké, ezt gondoltam. Azt hittem, hogy más finomsága is van. Bár ez is bőven fincsi -
#26580 Aki így bukja a accountját, az meg is érdemli. -
#26579 Ezek nem is azért jelölnek meg mert barátok akarnak lenni.
Botok, bejelöl, ha visszaigazolod, már jönnek cset ablakban a kamu linkek, amik vírusosak. Ha rákattintasz akkor akár accot is bukhatod. -
#26578 Jó persze én se kimondottan a szinteket nézem, mert ha mondjuk nyerek valakitől akkor visszajelölöm. Először viszont csekkolok minden oldalt és ha mégse onnan, akkor jön a blokkolás.
Tinman: a Bot-nak mi értelme van? Tudom, hogy hülye kérdés, de botos ismerősöm nincs. Eddig csak olyanokat jelöltem meg akik ismerősök, vagy nyertem valakitől valamit. -
#26577 Botok. -
#26576 Én nem a szinteket nézem - azt, hogy szó szerint nem is tudom hová tenni őket, annyira ismeretlenek.
Ha legalább SG-ről ismerném... -
#26575 Pusztulna meg, hogy folyamatosan 0 és 1-es szintű emberek jelölgetnek be steam-en, full ismeretlenül. Nem győzök blokkolni. -
#26574 Most is free :-) -
Zero Hero #26573 Köszi, ez nekem amúgy is kimaradt! :-) -
RED BULL F #26572 Jó Reggelt! Habár tudom, hogy anno ingyen osztogatták, Bundle-ből maradt hátra ez a kulcs, SG-re nem tudom feltenni, sok mindent én meg úgy sem tudok kezdeni vele. Aki gondolja, vigye, de jelezze!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Knights & Merchants - 5FDNB-HEVJV-JRMIG -
-
#26570 Köszi megint! :) -
#26569 Nálam a legtöbb a 3 nap volt, de azzal kezdte, hogy elnézést kért érte... -
RED BULL F #26568 Vagy írj egyenesen Gabennek te is, mint azt az egyik srác tette -
#26567 azért az nem semmi a világ legnagyobb játék- és programkezelő rendszerétől :D -
#26566 1-2 hét. Nagyon lassúak. -
#26565 Srácok, a Steam Supportnál hány nap alatt hajlandóak válaszolni? Leírtam a problémámat/kérdést, de 2 napja se kép, se hang... -
RED BULL F #26564 A szapulós részével akarva-akaratlanul egyet kell értenem. -
#26563 Van ám benne igazság.
Mikor az ember néha valahol várna segítséget azt vagy kuss van vagy okoskodás hogy de balfasz vagy.
Bezzeg mikor szapulni meg kiutálni kell embereket mint a kibaszott kínaiak annyian odagyülnek, olyanok is akik most aktíváltak ezért egy accountot.
Vicc néha az sg-s társadalom, biztos ez máshol is jelen van, de sok helyen igenis ez jogos panasz, most itt steam-es topikban nem biztos, de máshol ez sajna így van nagyszámban! -
#26562 Aztahétszázát! Iszonyatosan idegesítő ez a csávó. A primitív kommentjei alapján simán 12 évesnek nézném, közben meg háromszor annyi. Durva. -
#26561 Én például nem csináltam.
Csak most néztem meg RAMy által linkelt képet - a reakcióm a rajta olvashatókra: -
#26560 Csak annyi a baj a "puffogásoddal", hogy indokolatlan. Ha nem tudja senki a választ, akkor nem fognak válaszolni, ez egyértelmű, nem is értem erre, hogy nem tudtál gondolni. Amúgy pont egy olyan kérdést tettél fel, ami nem épp hétköznapi eset. Megmerem kockáztatni, hogy senki nem csinált még ilyen "műhelyelemet" itt közülünk. -
#26559 Ehhez meg a #26540-hez kell ám jó nagy parasztnak lenni ... már elnézést :)
Imádom, mikor az IQ bajnokok oktatják ki a népet ... ezért is elnézést :D -
#26558 Teljesen egyetértek Ramival! Azért egy egész fórumot lefikázni kicsit durva, úgy, hogy ráadásul még ide is jársz..... -
RED BULL F #26557 Nem akarok kötekedni, csak el szeretném mesélni, hogy hasonló képen jártam én is: Kb 2-3 éve feltettem egy kérdést egy konzolos fórumban, majd egy hónapja saját magamnak válaszoltam meg. Nem kell durcizni, egyszerűen csak nem tudjuk a kérdésedre a válasz és ennyi
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.02.12. 10:51:30 -
RAMyMamy #26556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerintem ne neked álljon már feljebb
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.02.12. 10:22:02 -
#26555 Köszi sikerült.
am nem tudom mi a baj a puffogásommal tudtommal azé van stemgift csoport, esetleg előferdült hogy becsekkoltam ide én is a felajánlásom, de azt azé meglestem ne nyomjak le mások által feltett "fontosabb" segélykéréseket.
kösz még egyszer. -
#26554 Én azért vagyok itt, hogy segítsek: a szó amit keresel egyikőtökben. -
#26553 Meg amúgy nyugodtan bassz le minket, meg se forduljon a fejedben, hogy egy közösség, nem pedig egy fizetett Helpdesk szolgáltatás. -
#26552 Elvileg így kell képet cserélni a workshopban. Link -
#26551 nem mertem beírni, múltkor is én voltam... -
#26550 Azért lehet én is fektetek bele energiát -
#26549 Sajnos én se tudom. (De egy Velvet Assassin-ért utánajárok ) -
#26548 csatlakozom a többiekhez, nekem sincs lövésem hogy működik.