Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként legutóbb asszem pont nála láttam saints row iv fullos dlc-s kiadást 2k-ért, míg ST-ről 4 tf2 ládakulcsért (~2400ft) vettem meg az egész saints row franchise pakkot egy barátomnak, szóval ennyi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom nem játék, de attól még érdekelhet egyeseket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.07. 02:43:11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg:
"Just Cause 2 owners: You may have noticed an odd Just Cause 2 update in your Steam Downloads section today. This update includes four new parachute options: Tiger, Scorpion, Camo and Daredevil. They're all available in the Black Market, in the same place as the Chaos Parachute."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.06. 14:19:59
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tudom, hogy kooperatív partnernek is kéne példány, de talán a Winter Sale alatt lesz / lenne olyan olcsó, hogy megérné.
Az UT-k meg amúgy is megérik* a pénzüket 😊
* = jó értelemben. Imádom őket.
a linket köszi, majd bogarászok.
Panzeradler: neked is köszi. igazából mindegy, hogy steam, origin, vagy akármi, csak eredeti legyen, mert nincs kedvem a virágbolti verziókkal szenvedni
Imyke: az egész pakk nem kellene amúgy sem, csak a sima UT
Resident Evil 5
Earth Defense Force: Insect Armageddon
F.E.A.R 3
Damnation
Inversion
Kane & Lynch 2: Dog Days
Narco Terror
Egyébként íme egy coop játékokkal foglalkozó oldal, itt szinte az összes szerepel, amiben van kóp.
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2014.12.06. 11:09:01
azért köszi
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.06. 10:38:05
If you give a little love you can get a little love of your own
Így lett egy Tomb Raider, Alien Isolation, Pay Day2-öm.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.05. 18:16:38
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Photoshoppal összerakva a 2 képlopás (mert a STEAM kliensben ugye nem látható minden egyszerre - ezt sosem fogom megérteni miért):

A JC2-nél is ingyenes DLC-ket kaptál (mindenféle Parachute), mert nekem is megvannak. Arra mondjuk nem találtam utalást, ki tette őket oda, lehet a stúdió, mert készül a 3, de az is lehet hogy a multiplayer moddal jöttek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Érdekes dolgot vettem észre, és kíváncsi lennék a véleményekre.
Szóval, a lényeg az, hogy elég sok Steam-es játékomnál látom azt, hogy megjelenik hozzájuk néhány DLC.
Elmagyarázom az egyik példa játék kapcsán. A Gamestar-nál ugyebár teljes játék volt a Just Cause 2. Mikor megvettem annó az újságot, még aznap beregisztráltam a Steam rendszerbe. Ha rá megy az ember a saját játékkönyvtárára, ott kikeresi az adott játékot, és jobb egérgombbal rá kattint a játék nevére, majd tulajdonságok feliratra kattint, akkor ugyebár minden infót meg lehet nézni az adott játékról, többek között hogy milyen DLC-k vannak már meg hozzá. Na már most, mikor regisztráltam a Just Cause 2-őt, akkor csak a Tuk Tuk Boom Boom DLC, illetve a Chaos Parachute DLC volt már eleve ott, mint telepíthető DLC.
Most jön a lényeg. Nemrég kíváncsiságból megnéztem újra a telepíthető DLC listát, és ezen 2 DLC-n kívűl még 6 DLC van fent a telepíthető listán.
Kérdem én, hogyan kerültek ezek oda?
Nem mintha nem örülnék neki, sőt! (ajándék lónak ne nézd a fogát 😊 )
Csak furcsa számomra, hogy amíg a játék áruház oldalán egyesével meg lehet venni pár dollárért ezeket a DLC-ket, addig én már valamilyen úton-módon szinte mindegyikhez hozzá jutottam ingyen, és semmit nem kellett ezért tennem.
Még mielőtt valaki megkérdezi: valóban megjelentek ezek a DLC-k nálam, és telepítettem is őket, és benne vannak a játékba már kb 4-5 napja, tehát még azt sem lehet mondani, hogy amolyan 1-2 napos kipróbálási lehetőség miatt jelentek meg hirtelen.
Ezt a kis történetet azért írtam le, mert ma újfent észre vettem valamit, ezúttal a Darksiders 2 játéknál, ami szintén Gamestar-os játék volt.
Ennél határozottan emlékszem, hogy a telepíthető DLC lista eddig teljesen üres volt, tehát csak az alap játék van meg. Erre most meg látom, hogy ott virít a Crucible Pass nevű DLC.
Ezek után csak annyi kérdésem lenne, hogy ez most valami Steam-es biztonsági hiba lehet, vagy csak közeledik a karácsony, és így ajándékozzák meg a játékosokat, vagy mi?
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ha kell valakinek. ha már valaki feltolta akkor bocsi a dupláért
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.04. 15:16:25
[merlinw.org]
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Lényeg, hogy kérd meg a bátyádat, hogy jelentkezzen be a profilodba és vegye meg neked a játékot a walletből / költse el mindet.
[merlinw.org]
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
If you give a little love you can get a little love of your own
A Steam wallet más téma, oda be tudsz fizetni x összeget, néhány mikrotranzakciós játék abból gazdálkodik.
[merlinw.org]