Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Humblebundle-n ha gift-ként veszem meg az aktuális bundle pakkot, akkor azokat hozzáadhatom a saját accountomhoz mind? Nem érdekel az összes játék közölük, csak a total war, vikinges meg company of heroes, maradékot valszeg elosztogatnám.
tudom, hogy miről beszélsz, csak megjegyeztem

egyébként legutóbb asszem pont nála láttam saints row iv fullos dlc-s kiadást 2k-ért, míg ST-ről 4 tf2 ládakulcsért (~2400ft) vettem meg az egész saints row franchise pakkot egy barátomnak, szóval ennyi
Scareface
U:Gold, U2: The Awakening, UT 2004: ECE, UT3 Black, UT: GoTY egybe volt 3000 jómagyar forint, ugyanez most 9 kulcsér Outposton megkapható,ami cirka 5889 magyarpénzért.

azért szoktak árak lenni a magyar tradereknél hardveraprón... steamtrades-ről néha feleannyiért be lehet szerezni hülye ládakulcsokért a játékokat
Scareface
Maross fél éve kb 3000-ért adta, annyit bőven megért 😊

OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/12/06/fillerekert_adja_a_kasszasikereket_a_google/?cp=1#comments

Tudom nem játék, de attól még érdekelhet egyeseket.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.07. 02:43:11
IMYke2.0.0.0
GOG-on most az "Unreal Tournament 2004" 3,2 euro.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig az Alien is jóféle. 😊
IMYke2.0.0.0
25939-es állapot?

Amúgy meg:

"Just Cause 2 owners: You may have noticed an odd Just Cause 2 update in your Steam Downloads section today. This update includes four new parachute options: Tiger, Scorpion, Camo and Daredevil. They're all available in the Black Market, in the same place as the Chaos Parachute."

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.06. 14:19:59

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
nekem kb annyi van mint Plata-nak, nem annyi mint iminek 😞 (pont két napja vittem végig)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LOL,én is megkaptam az összes dlc-t a JC2-höz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0
Jogos, csak arra gondoltam, hogy kellemest a hasznossal: olcsó pakkal kaphatsz Single mókát is, és multit egyaránt.
Tudom, hogy kooperatív partnernek is kéne példány, de talán a Winter Sale alatt lesz / lenne olyan olcsó, hogy megérné.

Az UT-k meg amúgy is megérik* a pénzüket 😊

* = jó értelemben. Imádom őket.

de ezek több mint tíz éves pc-n nem futnak <#idiota> nekem jó gépem van, csak akivel játszanék, annak nincs. eddig serious sameztünk, de az már kezd unalmas lenni.
a linket köszi, majd bogarászok.

Panzeradler: neked is köszi. igazából mindegy, hogy steam, origin, vagy akármi, csak eredeti legyen, mert nincs kedvem a virágbolti verziókkal szenvedni

Imyke: az egész pakk nem kellene amúgy sem, csak a sima UT
Tehasut
Scourge Outbreak
Resident Evil 5
Earth Defense Force: Insect Armageddon
F.E.A.R 3
Damnation
Inversion
Kane & Lynch 2: Dog Days
Narco Terror

Egyébként íme egy coop játékokkal foglalkozó oldal, itt szinte az összes szerepel, amiben van kóp.
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2014.12.06. 11:09:01
Panzeradler
Disciples, heroes, doom( erre mod kell a coophoz talan), stronghold, age of empire, cs(ez mondjuk lehet draga) , bar nem steam de bf2? Nekem ennyi jutott eszemve most.
IMYke2.0.0.0
A Winter Sale során talán komoly akciót kap ez a csomag: Unreal Deal Pack

rainbow sixet nem szeretem :/ UT-ban én is gondolkodtam, de az sajnos nagyon ritkán akciós, és annyi pénzem nincs, hogy teljes áron két példányt vegyek belőle

azért köszi
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.06. 10:38:05
Béluska74
Rainbow Six sorozat,Unreal Tournamentek így hirtelen ami eszembe jut.

If you give a little love you can get a little love of your own

tudnátok nekem ajánlani olyan régi játékokat, amikben van co-op/multi és steamesek? serious samhez hasonlóra gondolok, de nem fontos, hogy fps legyen. a lényeg, hogy egy 10+ éves gépen is elfusson rendesen
Scooter
Gratula! A Tomb Raider-t irígylem, a többit nem :-)
MerlinW
Grat😊

[merlinw.org]

Képzeljétek a Rapt programmal, és az AMD GOLD reward programján nyertem.
Így lett egy Tomb Raider, Alien Isolation, Pay Day2-öm.
Jah közben megtaláltam,de kösz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.05. 18:16:38

genndy
Játékon jobb gomb - Tulajdonságok - DLC fül

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Ez így van. Nekem minden DLC megvolt már korábban, és mostanság megkaptam az ingyenes Multiplayer MOD miatt a többit is.

Photoshoppal összerakva a 2 képlopás (mert a STEAM kliensben ugye nem látható minden egyszerre - ezt sosem fogom megérteni miért):

Hol lehet megnézni a DLC-.ket?Darksiders 2 nekem is megvan,de nem ír semmi dlc-t,sem a Just cause 2.

genndy
A Steam magától biztosan nem csinál ilyet, maximum az adott játék kiadója dönthet így. Nem is biztonsági hiba, az durva lenne. Nem jellemző, hogy karácsonykor ajándékozgatnak, tehát ez sem az oka.
A JC2-nél is ingyenes DLC-ket kaptál (mindenféle Parachute), mert nekem is megvannak. Arra mondjuk nem találtam utalást, ki tette őket oda, lehet a stúdió, mert készül a 3, de az is lehet hogy a multiplayer moddal jöttek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Ingyenes tartalom. Mindenki megkapta. Én is:

Srácok, egy kérdésem lenne.
Érdekes dolgot vettem észre, és kíváncsi lennék a véleményekre.
Szóval, a lényeg az, hogy elég sok Steam-es játékomnál látom azt, hogy megjelenik hozzájuk néhány DLC.
Elmagyarázom az egyik példa játék kapcsán. A Gamestar-nál ugyebár teljes játék volt a Just Cause 2. Mikor megvettem annó az újságot, még aznap beregisztráltam a Steam rendszerbe. Ha rá megy az ember a saját játékkönyvtárára, ott kikeresi az adott játékot, és jobb egérgombbal rá kattint a játék nevére, majd tulajdonságok feliratra kattint, akkor ugyebár minden infót meg lehet nézni az adott játékról, többek között hogy milyen DLC-k vannak már meg hozzá. Na már most, mikor regisztráltam a Just Cause 2-őt, akkor csak a Tuk Tuk Boom Boom DLC, illetve a Chaos Parachute DLC volt már eleve ott, mint telepíthető DLC.

Most jön a lényeg. Nemrég kíváncsiságból megnéztem újra a telepíthető DLC listát, és ezen 2 DLC-n kívűl még 6 DLC van fent a telepíthető listán.
Kérdem én, hogyan kerültek ezek oda?
Nem mintha nem örülnék neki, sőt! (ajándék lónak ne nézd a fogát 😊 )
Csak furcsa számomra, hogy amíg a játék áruház oldalán egyesével meg lehet venni pár dollárért ezeket a DLC-ket, addig én már valamilyen úton-módon szinte mindegyikhez hozzá jutottam ingyen, és semmit nem kellett ezért tennem.
Még mielőtt valaki megkérdezi: valóban megjelentek ezek a DLC-k nálam, és telepítettem is őket, és benne vannak a játékba már kb 4-5 napja, tehát még azt sem lehet mondani, hogy amolyan 1-2 napos kipróbálási lehetőség miatt jelentek meg hirtelen.
Ezt a kis történetet azért írtam le, mert ma újfent észre vettem valamit, ezúttal a Darksiders 2 játéknál, ami szintén Gamestar-os játék volt.
Ennél határozottan emlékszem, hogy a telepíthető DLC lista eddig teljesen üres volt, tehát csak az alap játék van meg. Erre most meg látom, hogy ott virít a Crucible Pass nevű DLC.

Ezek után csak annyi kérdésem lenne, hogy ez most valami Steam-es biztonsági hiba lehet, vagy csak közeledik a karácsony, és így ajándékozzák meg a játékosokat, vagy mi?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Ryder62
Ez már tényleg agyhalál kategória.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Scooter
Az is vicc, hogy ilyeneket csinálnak, de az mégnagyobb, hogy van olyan hülye aki meg is veszi <#idiota>
RoboKutya78
kenyér szelet szimulátor lool😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

free chaos domain
ha kell valakinek. ha már valaki feltolta akkor bocsi a dupláért

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

MerlinW
Megy az kliens alatt is minden további nélkül. Csak frissítened kell beta kliensre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.04. 15:16:25

[merlinw.org]

Tudtommal csak böngészőn keresztül lehet nézni, de ott is csak Chrome-on és Safari-n működik a dolog.

Ryder62
Csak béta kliensben működik a dolog.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Sherman0070
Ja mi is így gondoltuk hogy ezt kell csinálni. Köszönöm a megerősítést 😊

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

MerlinW
Itt olyat írnak, hogy régiók közti korlátozás van, azaz nem használható a külföldön feltöltött pénz (ami érthető gazdasági okokból, így könnyen lehetne brókerkedni az árfolyamokkal).

Lényeg, hogy kérd meg a bátyádat, hogy jelentkezzen be a profilodba és vegye meg neked a játékot a walletből / költse el mindet.

[merlinw.org]

Sherman0070
Hát nem nagyon értem az angolt sajna csak nagyjából. Nincs valami ötleted hogy mit csináljak steamen belül hogy jó legyen?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez a mások játékának megnézése hogy müködik? Látom hogy ott van a "Watch Game" gomb rákattintok és nem történik semmi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Béluska74
Talán ez segíthet ha érted az angolt.
Community Market FAQ

If you give a little love you can get a little love of your own

Sherman0070
Igen. Szóval nem értem miért nem enged semmit sem.

MerlinW
A kliensben a jobb felső sarokban látod a 25 eurós összeget kiírva?

[merlinw.org]

Sherman0070
Úgy volt hogy bátyámtól kaptam ajándékba steamre 25 eurót. ( külföldön él és úgy vette meg hogy ott lépett be steamembe de egy játékot se tudok megvenni steam-en a 25 euróból) Venném meg a CS GO-t vagy a Heroes and Generalsba aranyat de nem engedi egyiket sem.

MerlinW
Mármint a Steam áruházból nem tudsz vásárolni játékot? Mit ír? Bankkártyával vagy Paypal-al fizetsz?
A Steam wallet más téma, oda be tudsz fizetni x összeget, néhány mikrotranzakciós játék abból gazdálkodik.

[merlinw.org]

MerlinW
Ezen én is gondolkodtam már, ki kell próbálni, nem tudom.

[merlinw.org]

Sherman0070
Még 1 észrevétel. Egyik játékot sem engedi megvenni közben 25 euró van a profilomon.

Sherman0070
Abban valaki segíteni tudna hogy Heroes and Generalsban nem tudok venni aranyat mert azt írja hogy nincs engedélyezve a steam overlay közben meg be van kapcsolva. Valami olyat is mondtak hogy nincs integrálva a steam walletem azért van. Valaki tudna segíteni hogy megoldódjon a probléma?

Ha nem steames játékkal játszom a steamen keresztül akkor is?SW ToR-t Steamről szoktam indítani.