15
  • Bonewerkz
    csak egyre tobb szemet lesz, es ne legyen csaladod, ne legyen nod/pasid (csak 1 ejszakara, utana lehet dobni azt is...), lenyeg az, hogy olcson termelj, es sokat fogyassz, az am a franko... aztan ha megoregszel, szepen bedugunk egy otthonba, ahol meg elvegetalsz par evet (vagy megfagysz az utcan az elso telen) na, igy kell elni, mert ez am a sikkes...
    na, kosz en ebbol nem kerek
  • Bonewerkz
    naja... az elmulas kultusza...
    eldobhato no/ffi, eldobhato dvd, eldobhato telefon, eldobhato pc, eldobhato kicsi kocsi (inteleknel a 2havi alaplap csere) jellemzo az amerikaiakra, a huje vilag meg megy utanuk.... igy keszul a lassu vilagvege.... nem pedig meteorok, meg atomhaboru altal, mint ahogy azt be akarjak nekunk meselni sokan...
  • bandia
    A szemetes dologgal egyetértek, mi a fenének egy csomó plasztik szar! Én sem vennék ennyi pénzért, meg amúgy sem...pirosból ... fekete:)) Heh, ezt ecsettel is megcsinálomLOL Tényleg tipikus amcsi.. vedd meg azt jóó lesz neked, meg a hamburgert tömd bele az oookos fejedbe :)
  • TheZsenyka
    "McAlpine szerint a kölcsönzők bevételük jelentős részét a magas késedelmi díjakból szerzik, amelyből a kiadók viszont nem részesülnek."

Milyen gusztustalanok :D Látszik, hogy pusztul le a piac, egyre szorul a hurok. Lesz itt még gazdasági világválság.
  • Herds
    ez egy tipikus amcsi talalmany: semmi értelme,
    mert ha 1 dolcsi lenne akkor még talán (bár szerintem akkorsem) de így.... SUXXX
  • Gladiator
    hüjeség. kurva sok értelme van még ötbb szemetet csinálni, kiváncsi vagyok, kinek a fejéből pattant ki ez a brilliáns 5let. és ha éppen 48 óra múlva olvassaa a dvd-lejátszó a lemezt, akkor elbaszódik az olvasó fej szentetek?
  • MaSzKa
    kapják be ez környezetszennyezés
  • HuAn82
    Ez az egész önmegsemmisítő DVD lemez egy baromság.Hülye lesz aki ilyet fog venni...