9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
-
szakember #2384 -
#2383 ezt szerintem rosszul teszed, mert az s2000 ugy lealazta a TT cupet mint a szel! csak a porsche verte meg, de ez mas kategoria!
dizajnba, tudasba, menettulajdonsagokban, meg minden!
a toyota, honda, es a nissan itt a nyero! vw-t csak azok hasznalnak, akiknek a ceg olyat berel, amilyet akarnak, es eltalaban feherek vezetik oket! ok is azert hasznaljak, mert ezt ismerik, es azt hiszik, hogy jo!
itt van perta esete, 1 eves az a poloja es minen baja van, bedig kereskedesbol vette!
itt meg a passat sem nyero, sajna, mert az tetszik!
de csak merete miatt! :)) -
#2382 itt pontosan az a helyzet, hogy a megbizhatosag kerdeseben dol meg a nemet autok egyeduralma!
van akinek nem szamit az, hogy mennyibe kerul a fenttartas,de ebbol keves van, ezert a nemet autok nagy szavalekban ceges autok, vagy berlemenyek.
namost, az lehet, hogy szepek a nemet autok, es jobb anyagokbol vannak, de szart sem er az egesz, ha 10 ezer kilometerenkont ujra kell allitani a futomuvet, vagy fel kell tolteni a klimat, vagy valami szarsag!
egy erdekes dolog! itt a taxik 99%-a toyota camry! nem szep, de nem is csunya! viszont egy evvel ezelott ez az arany 90% volt, a maradek 10% vegyes markakbol (peugeot, ford) jott ossze, de annyira szarok (406, Mondeo) hogy inkabb leselejtezik es vesznek helyette camryt.
jobb az automata valtojuk, takarekosabbak, megbizhatobbak, es csak 30 ezrenkent kell szervizelni, es nem 10kent, mint a mondeot!
en ugy gondolom, hogy nem egy evre (es nem is 3ra) vesz az ember egy autot, akkor meg igenis fontos, hogy mennyit kell ra kolteni!
szerintem! szvsz!
-
#2381 jenki! -
#2380 Meg hát. -
#2379 Én .
Meggyógyultál már? Szakember mondta - persze csak miután olyan lelkesen próbáltunk elérni titeket pénteken -, hogy lebetegedtél. -
#2378 Láttátok a múltkor a clio sportot tc-ban? -
#2377 Én általában a külső után ítélek. Persze amíg nem jutok el odáig, hogy legyen saját autóm, mert akkor utánanézek majd minden apró részletnek.
A TotalCart néha nézem Lesszivel, és elég objektívnek tűnik. Meg jófejek a srácok is. -
#2376 -
#2375 hello bébi -
#2374 Az új tigra is csakl azért néz ki relatív jól.
A többi része meg híg fos(azt mondják).
Külsőre mindig bírtam az olasz verdákat. -
#2373 Tényleg, az Alfát el is felejtettem említeni... -
#2372 hello
szerintem, ha küllem, akkor francia vagy olasz autók, egyébként én is a japánokra szavaznék (auto ügyben) -
szakember #2371 Lehet...
Annyira nem értek hozzá. -
#2370 Szerintem ma már nem drágább. -
szakember #2369 Megengedhetik maguknak, hogy gyártsanak bevásárlókocsit is...
:DDD -
szakember #2368 Minőség alatt értem; a felhasznált anyagokat, a tervezést (küllem), az eleganciát, stb...
Megbízhatóság alatt pedig, a szervízigényt.
Igen én a küllemről beszéltem, mert nekem ez sokat számít. (Ezért is említettem, hogy ez csak a saját véleményem.) A szervízeléssel kapcsolatban még csak annyit, hogy igaz, hogy a japán autóknak kevesebb a szervizigénye, de drágább. Az Audit pedig azért nem kell orba-szájba szervizelni... -
#2367 Audi:
-
#2366 Én sem mondtam, hogy csúnyák a német autók, meg azt sem, hogy a japán autók szépek.
Meg egyáltalán senkisem beszélt itt küllemről rajtad kívül.
És éppen a szervizelés miatt nem a német.
Mert ugyanis azt kell szervizelni.
Mondjuk nem tudom, mit értesz megbízhatóság és minőség alatt. -
szakember #2365 Honda:
-
szakember #2364 Helyesbítek: nem mondom, hogy rossz autók, vagy csúnyák, de engem hidegen hagy még egy honda is... -
szakember #2363 Csak egy példa... -
#2362 A Hondák sem? -
szakember #2361 -
szakember #2360 -
szakember #2359 #2352
Tippelj! -
szakember #2358 Szerintem maximum megbízhatóságban verik a német autókat, minőségben semmi féle képpen. De, ha már a szervizelést is figyelembe vesszük, illetve az autó álltal nyújtott kényelmet, szolgáltatásokat vagy a BIZTONSÁGOT akkor egyértelmű, hogy német autó...
Ráadásul nekem nem tetszenek a japán autók. Egyik sem.
Ez persze csak az én véleményem. -
#2357 Gyönyörű autó! Én ebbe is benéznék.
Szóval milyen gyártmány? -
#2356 Total Carban megint tesztelt egyet a nagyobbik gyerek.
Majd elélvezett, amikor vezetés közben beszélt róla. -
#2355 igen, pedig egy olyat akartam! pedig szerintem az egyik legjobb marka!
-
#2354 A sorrend fedi a saját preferenciáimat is.
Nekem is tetszenek az audik, meg a csajok is benéznek, de ha a minőségről beszélünk bármelyik japán agyonveri.
Subaruk drágák ott is? -
#2353 vannak a blogban rendes kepek!
-
#2352 az a baj, hogy egy markat eri meg megvenni, japant!
semmi mast!
a nemet autok jok, allitolag, de nem birjak a klimat, 3-4 havonta 1000-et kell rajuk koltani, mert baj van a klimavan, elszall egy egy gumicso, tarakitani kell a motort stb (audi, VW, opel)
amit nemet autobol megeri megvenni az a merci, mert az viszonylag draga, ami azt jelenti, hogy az otthoni arnak nem 50 hanem 60-65%-ba kerul itt egy, de a fenttartas olcso, mert megbizhatobb!
europai autok nincsenek nagyon, bar a Peugeot a 206-l nagyon itt van, de egy 206 es egy Chysrel ara kozott 10-12000 AED van!
az amerikaiak jok, de szervizigenyesebbrek mint a japanok, olcsobb az alkatresz mint a nemeteke, ugyhogy jo alternativa!
a sorrend:
japan
merci
amerikai
koreai
europai -
#2351 na!
ez ugy van, hogy volt most egy akcio, hogy 66 AED naponta, ha tobb mint egy honapra berled! amugy 195 AED/nap! Az ocsi jon decemberben, akkor ugyis kell valami, de ha csak arra a rovid idoszara berlem, akor kb ugyan ennyiert kapok valaki toyotat, ami jo, de kicsi!
igytehat ugy dontottem, hogy akkor legyen addig autom, amig haza nem megyek, de legyen valami szep nap, kenyelmes, gyors, brutalis!
na O ilyen!
kertem re arajanlatot, de meg nem tudom, mennyi lenne, ha megtartanam, annyi bizonyos, hogy kevesebb, mint otthon! kb a fele!
ha jo az ar, akkor ilyet veszek, es hazaviszem! -
#2350 A Chrysler amerikai gyártmány? (nem olyan választ szerenték erre, amiből kiderül számomra, hogy ezt illene tudnom ) -
szakember #2349 De nem is Audi, tehát nem olyan jó!
#2348 És nem európai,indiai,kóreai, tehát jó is. -
#2347 Szép autó. Hogyhogy nálad volt? Nem tarthatod meg? -
szakember #2346 Megnéztem király!!!
Úttorlasznak jó...
#2345 a blogban mar van egy benacska, amit reggel, az elso nagy oromben csinaltam itt a parkoloban, de este csinalok rendeseket is!