9754
Akinek kell, tudja, mi ez...
  • Lteebee
    Az rx8 mint női autó?
    A 190, vagy a 230 lóerős?

Tudom, hogy nem ér fel egy audival.

Én nem mentem ilyennel, de Mícs mesélt róla.
  • szakember
    Itthon a Sebringet megveheted 8.990.000 forinttól, az A6-ot pedig 9.501.000 forinttól... Ha Te a kinti áron megveszed és hazahozod, drágább lesz, mintha itt vetted volna. Ez 100%!!!
  • szakember
    Én is elfogadnám, nem erről van szó...
  • szakember
    Szép női autó!
    Én mentem ilyennel...
    Egyébként a Mazdát nem lehet az Audival összehasonlítani. Nem egy kategória...
  • Lteebee
    Bocsi a butáskodásért.
    A mazdánál nem láttam 10millió feletti árat.
  • Lteebee
    De ha már mazda és tízenmilliós autó...

• eLviRA
    Szia Szofi!

Köszi az infót! Hev ö nájsz déj!
  • Lteebee
    Nekem a kombi jobban tetszik a 6-osból.
  • eLviRA
    SzPSz -t ismerek. Vagy inkább hagyjuk az autókat?
  • eLviRA
    Nekem tetszik. Elfogadnám...
  • szakember
    Mazda6:
    Jó-jó nem néz ki olyan rosszul, de egy autón hogy lehet ilyen hátsó lámpa???????????
    Mi ez??? Úgy néz ki mint egy tajvani karácsonyfa...

• mícs
    a sebring!
    80 ezer AED, 52HUF-fal szamolva 4.160.000 kemeny magyar forint!
    de a mazda 6-os olcsobb :)
  • szakember
    Esetleg ott!
  • mícs
    szereny velemenyem szerint
  • Lteebee
    Gondolom a sebring.
  • szakember
    Mi 4 milla???
  • eLviRA
    Minek a rövidítése az szvsz?
  • Lteebee
    Mondjuk ilyen felszerelésnél talán nem is jön ki ennyiből a villám.
  • mícs
    picivel tobb mint 4 milla!
    (enniy penzert meg inkabb ez, mint egy 1.6-os asztor)
  • Lteebee
    Mondjuk ezt érezheted egy a6-osnál is.
    De mennyiért is?
  • mícs
    es minden gond nelkul ki es be tudok szallni!
  • mícs
    u r right!
    ez a sebring az, amibe eltudom kepzelni, hogy beulunk 4, ez lemegyunk vele 1000 kilometert, ez senkinek semmilye nem zsibbad!
  • Lteebee
    Ha itt is a civic, meg a corolla lenne tömegautó, a szerelőműhelyek fele bezárhatna:))

A Camry-t azért nem futtatják, mert Európában valamiért az asztor, az omega, a mondeo meg a hasonló méretű kocsikat erőltetik, családi autóként.
    Pedig szvsz egy 4 fős család ekkora verdákban nem utazhat kényelmesen.
  • Lteebee
    "Vagy mert bűnöző kinézete van? Vagy mert az Audisok azt képzelik, hogy ők feltarthatnak/akadályozhatnak a közlekedésben? Ebből a szembontból nézve rengeteg márkát felsorolhatnék még."

Igen, emiatt.
    És tényleg rengeteg márkát.

Melyikek is ezek?
  • mícs
    egy kicsit feldobtuk a forumot az autos temaval, nem???

ugy gondolom, hogy nekem is van egyenisegem, es nem szeretnem, ha az autom hatarozna meg, viszon az jo lenne, ha az autom tukrozne azt!

otthon nem jo az audi respektje, sajnos...
    volt egy ido, amikor mindenki Jeep-et akart, aztan felrobban vele valaki, meg le is lottek benne valami becsuletesen dolgozo embert, azota eladhatatlan!
    hal istennek, az audi ennyire nem volt gazos helyzetben, hisz ott volt az A4, mint uzleti es csaladi auto, ugyhogy a marka megitelese nem volt rossz, de A/S8-ben feszito kopasz, borkabatost tobbet lehet latni, mint oltonyost!

otthon pl nem nagyon megy a camry, mert rosszul van pozicionalva, szerintem! pedig jo auto! egy lexus vagy egy subaru meg felelmetesen kiraly, es akkor meg nem beszeltunk a hondarol (az uj accord gyonyoro, es kiraly, a legendet mar meg sem emlitem), mazda (regen mennyi xedox 6-os es 9-es futott??), nissan (az uj altima, maxima...)!

ezek barmajike megveri a vele egy katagoriaba tartozi nemet vetelytarsat, dizajnban es minosegben!

az egyik csaj, petre vett egy polot! montuk neki, hogy ne vegyen mert megszivja! de o nem szereti a tomegautot (corolla, civic), es kulonbenis ha hazaviszi, mit fognak szolni, h nem vw-et vet...
    most meg tenyleg sziv vele!

en ugy gondolom, hogy addig, amig nem engedhetem meg magamnak ugysem fogok olyan autot venni, ami tukrozi az egyenisegemet, es minden tekintetben megfelel. addig kompromisszumokat kell kotni, es bele kell ulni egy tomegautoba, es a koltseghatekonysagra kell torekednem. bersze bizonyos szempontokat szem elott tartva!
    eleg ha 45 eves koromban veszek jaguart!
  • mícs
    ez ranyos!
  • eLviRA
    Képzeljétek, nekem is van galériám!
  • eLviRA
    Én személy szerint nem. Esetleg annyit, hogy igyekezzen haza.
  • 2Bálint
    Hali!

Akartok köldeni valamit Mícsnek, vagy nem???

sziasztok!
  • szakember
    Én nem foglalkozom mások véleményével... (kivéve persze család, barátok, stb...) Továbbá rendelkezem saját egyéniséggel, és nem az autóm határoz meg engem. És nem tudom miért zavarhat vkit egy A8-ban ülő ember? Irigységből? Vagy mert bűnöző kinézete van? Vagy mert az Audisok azt képzelik, hogy ők feltarthatnak/akadályozhatnak a közlekedésben? Ebből a szembontból nézve rengeteg márkát felsorolhatnék még.

Nekem gyerek korom óta a kedvenc márkám az Audi, ami természetesen a külsőségeken alapul, hiszen nem volt még egy sem, így tapasztalatom sincs. A szervizigényről pedig csak annyit, hogy az egyetlen szerelő ismerősöm, akiben megbízom, pont VW-, Audi szerelő, és pl. ő ezt az egy márkát ajánlja.
  • Lteebee
    Biztos többet nyújt 20 milláért egy 13-15 milliós subarunál valamiben.
    De ha árnál maradunk vehetek fullos lexust is, vagy bármit japánból.

A használt anyagok tekintetében biztos jobb mondjuk, de ha esetleg elfogadja valaki, hogy 15 millióért egy Japán is jó anyagokat használ, menetteljesítményben vegyük ugyanazt, mert talán lehet úgy menni egy subaruval is.

Akkor maradnak a külsőségek és hogy mit sugall a tulajról az autója.

És ha ugyanazt kapom, kevesebb szervízmacerával, akkor már foglalkozhatok azzal, hogy mi az az üzenet, amit az autóm rólam közvetít.
    És ma Magyarországon az Audi üzenete nem jó.
    Legalábbis nem örülnék, ha azt gondolnák rólam az emberek, amit én gondolok azokról, akik a8-ban ülnek.
  • Lteebee
    Csak kiváncsi vagyok, mit lehet helyette venni.

Mert elég végletesen fogalmaztál.
  • Lteebee
    Mennyibe kerül egy a8?
  • eLviRA
    No comment...
  • szakember
    Státusz-szimbólum??? Ez szvsz nem egy jó felfogás! Csak mert vki státusz-szimbólumnak tart bizonyos autókat, azért nem veszek kevésbé jó autót, hogy megfeleljek neki... Vagy meg kellene felelni az átlagnak? Az irigy embereknek? Az már egész más kérdés, hogy az ember mit tud megfizetni... De ha vehetnék egy Audi A8-at, eszembe nem jutna, hogy nehogy megbántsak vkit inkább veszek egy VagonR+-t...
  • Lteebee
    Én szívesen fizetnék a kényelemért, a biztonságért és a megbízhatóságért, de hogy státusz-szimbólumban feszítsek, az nem motivál.
  • eLviRA
    Én pici autót szeretnék. Gömbölyűt és pirosat.
  • szakember
    De itt nálunk - a szülőföldeden - jó!
    Bár, ha ott élnék és megengedhetném magamnak, vagy a cég fizetné, vszínű ott is Audit választanék. Vagy vmi amerikait mint Te...
  • mícs
    szerintem is, de sajnos itt az sem jo...
  • szakember
    A TT egy női sportautó... Nem is jó! Ráadásul elképeztően béna dolog, amikor egy pali menőzik benne.
    A VW-nek pedig csak egy modelje jó (szvsz) a Passat. Soha nem értettem, hogy miért tetszik, (azon kívül mert ilyenünk van) aztán utánanéztem. A Passat az Audi 80-ból fejlődött ki. Így tulajdonképpen a Passat is Audi! :DDD