69
Conflict: Desert Storm II
  • sumi
    Figyelj.Ennyit tok segiteni.
    confilict desert storm itt klikk az ftp szerverre/kék gomb/azt tovább értelem szerüen.sajna a jelszó hamar változik,de ingyenes.
  • sumi
    hlcompany.etowns.org:9000 - on fent van....
  • sumi
    hová??
  • sumi
    33+ rar
  • a.carkey
    Az első rész nekem nagyon bejött. Szerintem nem lesz rossz ez sem ...
  • guces
    Írjátok már meg honnan lehet letölteni? Köszi.
  • Nyiri
    Megmondanatok, hogyan lehet ezt a jatekot iranyitani? Nincs semmi opcio ahol beallitasi lehetosegek lennenek. ROHADEK KONZOL ATIRAT!!!
  • Instict
    egész jól néz ki, legalábbis amit 2 parc alatt láttam, mert a vga-m kezd meghalni, és kifagyok állandóan :\
  • neménvoltam
    Ha lejött lécci mondj valamit róla!
  • guces
    Hello. Tudnátok valami jó letöltési helyet javasolni, bő játék kinálat hol van? Köszi.
  • Instict
    jah, az első részről azt mondta a haverom, hogy neki marhára tetszett, de én sajna azt nem láttam, úgyhogy marad ez. még 1 óra kb és lentvan.
  • neménvoltam
    jó játék? mer akkor leszedem...
  • steweee
    hát nekem az első része nagyon tetszett,egyszer jó volt végignyomni.gondolom a második rész sem rosszabb.nem kell fikázni, tipikusan egy olyan játék amit letöltesz ftp-ről,felteszed,végigütöd aztán uninstall.vagyis nem rosssz,csak annak aki boltban megveszi
  • Instict
    na, senki nem nyomja még?
  • Nyiri
    Demo is van (mar augusztus eleje ota), aki leszedte a mondja mar meg milye, mert 220megas a demo es nincs sok kedvem orakat varni ra.
  • Nyiri
    Ez ocsmany :[
  • Nyiri

• Nyiri
    Ma jott ki a game, az elso resz nem tetszett, pedig xboxon nagyon penge volt sokak szerint, hatha ez most jobb lesz.