69
Conflict: Desert Storm II
  • Hawk06
    Igen,én is csak ilyeneket találtam mindenütt.Elég szomorú,pedig nagyon jó lenne...
  • Balumann
    "Gameplay

A tactical third-person shooter.

The multiplayer allows players to complete the campaign co-operatively. The Playstation 2 version allows for 2-player co-op while the Xbox and Gamecube versions allow for 2-4 player co-op. The PC version does not support co-op."
  • Balumann
    Ennek én is örülnék ha lenne. De sajnos csak konzolon van coop módja a játéknak, ha jól tudom.
  • Hawk06
    Nem tud valaki valami coop módot ehhez a játékhoz vagy az első részéhez?
    Sehol se találok...
    Amugy szerintem az első része cuccosabb volt több stratégiát alkalmazhattál mármint nem egy "folyóson" kellett harcoljál mint a 2ösbe és jobb volt a hongulata is.A 2 résznek viszont jobb a grafikája.
  • bencesz95
    MEG VAN
  • bencesz95
    hy segítség kellene a 4 páján a táborban mit kell csinálni ahol le van zárva az út nem elsőnak hanem másodjára
  • peppino3
    1 kelenek kodok a játékhoz vagy holtalálom 2az elsö páján mikor kiér kéthaver két kocsival és van egy döglöt helikopter ot mit csináljak
  • Axon
    Na ebből a förmedvényből hámozza ki valaki, hogy mit is akarsz gágogni.
  • peppino3
    kelenek a játékhoz kodok ja és az 1 páján mitkelcsinálni a helikopternél
  • Ticsy
    Hello mindenkinek
    Segítség kellene, elakadtam. Pontosan a VICTOR-TWO pályánál, ha minden igaz a 4-dik az.
    A feladatom, az hogy lopakodjak be egy bázisra, és robbantsam fel a radar és más egyéb kommunikációs egységeket.
    Egyébként meg űtközet közben a gépem valami miat lefagy mi a gond?
    Segítsen vki!
    A játék király és a Game Startól van
  • 3cn3b
    A tanknál arra gondolszmikor egy kissebb udvaron vagyunk és át tör a tank eg kis kerítést??Mert ott nem tok át menni. 2 rakétár beleeresztettem de nem robban fel. Ott segíthetne valaki. pls. Elöre is kösz..
  • 3cn3b
    Hello. Nem tudna valaki segíteni ,hogy-hogy tudok kijutni a táborból ahova elvittek. Létszi irjon valaki!! Előre is kösz.
  • Balumann
    van multija ennek a játéknak? úgy olvastam van, de ebbe a topicba egy szó nincs róla, hogy milyen, vagy egyáltalán lenne :S
  • shane69
    szasztok! lécci mondja meg már valaki, hogyan lehet elmenteni játék közben, mert eddig még nem jöttem rá. kössz!
  • siner
    Tudja valaki, hogy a vegyifegyverrel töltött rakétákat, vagy az indítóikat, hogyan kell hatástalanítani?
  • siner
    Ha arra gondolsz, ahol egyedül kezded a szétlőtt vallató szobában, akkor a végén van az utolsó, kifelé menet értve, hangárban. Könnyű belerohanni, úgyhogy csak óvatosan!
  • Mark1128
    Hol van az a tank azon a pályán ahol ki kell szabadúlni??????Help meeeeeeeeeeeeeeee
  • Tibcsók
    Sziasztok! Elakadtam! A 2. küldetésben van egy nemtudommi és nagyon lő. És előtte van egy alacsony drótkerítés. Ki kell lőni? Hogy? Mit csináljak? Írjatok.
  • bigfoot
    hány misszió van mert én most a 9.nél járok
  • bigfoot
    sztem a gém rosszabb mint az egy mer több lőszer kell az ellenbe!
  • TTomi
    Hi!
    Tudja valaki mire jó Jones-nál a villáskulcs?
  • Dns5000
    F1?
  • Zs0lt1
    Szasztok!
    Szerintem király ez a gém, deviszont egyet nem tudok:
    Hogy lehet megnézni, mi az aktuális feladatom?
  • guces
    Hello mindenkinek
    Segítség kellene, elakadtam. Pontosan a VICTOR-TWO pályánál, ha minden igaz a 4-dik az.
    A feladatom, az hogy lopakodjak be egy bázisra, és robbantsam fel a radar és más egyéb kommunikációs egységeket. Már három kapun túl vagyok de nem birok tovább menni egy nagy vaskapunál, nem találok más járatot se, és van egy kiírás, ha kapuhoz közel megyek, ellenség a kapu előtt. Van valakinek tipp merre, hogy kell tovább menni?
    Segítséget várom, és előre kösz mindenkinek.
  • Shep
    10 pálya ha minden igaz, szóval nem túl hosszú
  • Faki
    Akkor csináld meg a traininget és rájössz hogyan lehet a csapatodat 1 emberrel irányítani, azaz parancsokat osztogatni. De azért elmesélem én is:
    ALT+d = követnek/megállnak
    ALT+f = kiválasztod melyik arc kövessen/ne kövessen
    g = lőnek akit meglátnak
    ALT + a = akit kiválasztassz a parancs menüből, azt elküldheted ide-oda :)
    Szal mielőtt itélkezel egy játék felett legyél tisztában az irányítással.
    Ahojj!
  • Augustus Gigo
    állítsd át a graf beállításokat, nálam az segített, asszem az árnyékot kikapcsoltam és ment!
  • Augustus Gigo
    ha végignyomta már vki elmondaná,hogy milyen hoszzú?
  • Axon
    Megnéztem és meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik.
    Bár lehet, hogy azért mert sosem játszottam még hasonló stílusú játékokkal.
    Persze az is igaz, hogy csak belekóstoltam. Egy dzsipben kucorog 4 rambó faszi és lőnek ész nélkül. Elvileg bármelyik bőrébe belebújhatok, csak az a zavaró, hogy a másik három töketlen továbbra is ott gugol az autón, miközben egy gaz alkaida terrorista oldalba pufogtatja őket a kalasnyikov pityujával.
    Az is szép látvány volt amikor az autón ücsörgő három péró belemosolygott a T80-as tank csövébe, ahelyett, hogy észnélkül menekült volna a kis lélekvesztőről.
    Na most ha én egyesével nem ugrasztom le a mazsolákat a kocsiról, akkor azok maguktól nem hajlandók semmi mást csinálni csak a ravaszt huzogatni?
    Mert akkor máris csökkent a progi népszerűségi indexe, a méltán híres Axon toplistán.
  • AirborneRanger
    Letöltöttem: http://warehouse.cjb.hu
    Nem lehet hatástalanítani... :( C4 RULLA!!
  • Shep
    Az aknákat hogy lehet hatástalanítani?
  • guces
    Hali
    Te is letöltötted, vagy megvetted?
    Ha töltötted azt honnan? Köszi
  • AirborneRanger
    Hali!
    Sztem is király a gém!Most a repteres pályánb vagyok. Végigakartam rohanni rajta(persze mentés nuku) és az egész csapattal belerohantam 1 rpg-be! Majnem szétvertem a gépet :) Amugy nekem tök jól megy, igaz a gépigénye mintha nagyobb lenne:) De a videók nagyon királyok!!
  • Rodriguez
    Igen, de nem érdemes, szerintem.
  • Rodriguez
    alt nyomva tart w,s emberek között választ, amelyik emberen áll a nyíl annak tudsz parancsot adni. Ekkor "a"-ra egy célkereszttel tudod kijelölni hova menjen az ember, "f"-fel magadhoz hívod "h"-val hold position, "d"-vel az egész csapatot magadhoz hívod vagy hold position parancsot adsz nekik, "g"-vel chease fire és fire at will parancsot váltogatod, „c”-vel hasra vágja magát az egész csapat.

shift nyomva tart felnyílik az inventory w,s -sel lépkedsz a tárgyak között bal egérgombra kézbeveszi a kiválasztottat.

Az akciógomb az "r" ez mindig azt a tevékenységet csinálja ami a jobb alsó sarokban villog pl. reload.
    Kb. ennyi a lényeg.

Egyébként én is a training-en tanultam meg.
  • sumi
    rájött vki,hogyan lehet irányitani????
  • Marcus_
    milyenagamma?
  • sumi
  • sumi
    mindenkinek!!!!már ki van linkelve a 2.cd 33. részecskéje....
  • sumi
    amugy a gamest még nem sikerült kipróbálnom,mer nem tom irányitani sehogy....csak nézek minta moooziba n