TOPIKOK, AHOVA BEN NEM MEGYEK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzol, politika, általános topicok közül jópár. Pl. az sem árt, ha érdeklõdik az illetõ, meg, ha hozzá is szól, azért, mert van fogalma a dologról, stb..
Mindig a Die Hard jut eszembe, meg a tévés szöke ARC (az akár "A nagy Õ"-s "bazdmeg" bácsi is lehetne, ha átültetnénk magyarba ...).
-Helsinki, mint Svédország.
-Finnország!
-Finnország, Finnország ...
A medve nem játék.
ha ébren vagyok hajnal 3kor én is szoktam oda irogatni
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
csak ezt nem tudom mikor, mert legközelebb kábé
karácsonykor lesz szabadságom,
meg amúgy minden nap fél hatkor kelek.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
vagy csak nem tudnak aludni.
De jó nekik.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2. Forma 1
3. A világ leghosszabb mondata
4. Gumiszoba
5. Politika
6. Számoljunk binárisan
7. 10101010101
8. jó reggel, jó napot, jó estét
9. rákkutatás
10. off topik
meg még jópár
AUTÓ mánia
A MI országunk
Autó makettezés
A világ leghosszabb mondata! (befagy a böngészõm, mert nem bírja el a proci meg a memória)
OFF TOPIC!!!
KOSÁRLABDA
Hova tûnt Sazaveljev Ádám
-the invisible-
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
-the invisible-

-the invisible-
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Forma 1
Szenvedõ Metal Rock zene
Egész játékosok, meg politikus, meg konzol fórum
Mike Hammer
és még 100000000000000000000
inkább azt kéne kérdezni melyikbe megyek be.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"engem speciel érdekel, hogy másokat mi izgat, egy rákattintást minden megér - kivétel ami nagyon irritálna, pl rotten.com os képek bekopizása" szintém...:)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ember szülte ökörség...\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az egész Politika, Gazdaság
meg még egy csomó
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
engem speciel érdekel, hogy másokat mi izgat, egy rákattintást minden megér - kivétel ami nagyon irritálna, pl rotten.com os képek bekopizása
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.