Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung SH-S223Q Sata Lightsribe 5600ft 2év ez a jó
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A promlémám hasonló mint a #3027!
450es tápot cseréltem 750esre.
Miért? Mert a régi "feladta", és különben is cd iráskor már hallhatóan lelassult a proci ventillátora annyira nem volt elegendõ áramerõsség.
Nálam 22%nál irja ki, hogy RESET TÖRTÉNT.
A lemeznek annyi...
Mi lehet a baj?
---------------------------- :-/
Mi a különbség a Pioneer DVR-115D és a Pioneer DVR-215 SATA dvd írók között?
nem írnak olyan jó minõségbe mint az asztali
amúgy ph-n van a noti dvd-rwk rõl teszt
nem olyan rossz a samsung ott is
asztaliba meg Samsung a a jó sztem
Tegnap vettem egy ilyen laptopot és az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalat a benne lévõ DVD drive-ról:
TSST Corp CDDVDW TS-L632H fs02
Mivel csak pár napja van meg így nem sok idõm volt kipróbálni, de eddig teljesen jól mûködik (írás/olvasás) éppen ezért pár szót, ha tudna valaki szólni errõl, akkor azt nagyon megköszönném!
Ezzel az a bajom hogy sata és az án csotrogányom csak ata és sata vezérlöt nem is tud rendesen kezelni.
"gondolom az egyik tud LightScribe másik nem"
igy van az ASUS DRW-2014L1 az tud de ez egyáltalán nem érdekel de az az érdekes hogy a ASUS DRW-2014S1 az újabb tipus és ezért nem tudom hogy mi az ujitás.
Ha ebben tudnátok segiteni meg köszöném.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most akarok DVD írót venni és lenne egy kérdésem.
Mi a különbség a ASUS DRW-2014S1 és a ASUS DRW-2014L1 közt?
Ez a típus jön be számomra igaz hogy a teszten alulmaradt de atoll függetlenül jók.
Samsung SH-223F 5100Ft Sata
utóbbi annyira új, hogy én még nem is láttam személyesen
Samsung SH-S203D/RSMN DVD író Serial-ATA Dobozos
Asus DRW-2014L1T Fekete - Ezüst Dobozos
vélemény? lg meg piot nem akarok 😊
Köszönöm a segítséget!!!!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kellene nekem a DVD-írómhoz egy Firmware frissítés, csak nem találtam sehol az én írómhoz: Pioneer DVD-RW DVR-111D.
Szóval ha tudtok egy olyan oldalt ahol találok az írómhoz, akkor belinkelnétek nekem?
Köszönöm elõre is!!!! (és bocsánat ha rossz helyen kérdezem!)
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
új best buy író
http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=opticaldiskdrives&subtype=dvdwriter&model_cd=SH-S223F/BEBN&fullspec=F
ami benne van az egy matshita dvd-ram uj-840s és amire cserélném az egy Samsung SN-S082H Slim. Ezeknek egységes méretûk van? kösszi
van egy plextor px-712A DVD íróm. eddig rendesen mûködött, viszont mostanában nem nagyon akar olvasni. vannak olyan cd-k, amiket egyáltalán nem lát. van egy másik cd-rom is a gépben, az látja ugyanazt a cd-t. próbáltam drivert frissíteni, de az meg azt mondja, hogy "no drive found", tehát az meg a dvd írót nem látja, pedig mûködik 1-2 cd-nél.
valami ötlet?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
a 202-es-bõl van lightscribe-os verzió is
Én is új DVD-írót vennék, csak az a baj hogy tippem sincs hogy milyet, olvastam többféle javaslatot , de dönteni nem tudtam, lényeg hogy sokat írnék vele és Pata-s legyen.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
bár nem volt korrekt de így is a Samsung nyert
CD írás tekintetében az LG-GSA-H66N végzett az elsõ helyen, míg a legrosszabb teljesítményt ismét az ASUS meghajtója produkálta, valószínûleg a lemez alapanyagával gyûlt meg a baja a meghajtónak. A DVD írás tesztjében a Samsung SH-S203D lett a legjobb, míg az LG-H66N végzett az utolsó helyen: ez a meghajtó firmware frissítés után is csak a fenti képen látható módon, csiga lassúsággal volt hajlandó megírni a Traxdata lemezt.
A DVD-írók összességében hasonló zajszinten üzemeltek, talán a Samsung meghajtóját emelhetjük ki a mezõnybõl, ha a legkevésbé zajos egységet kéne megneveznünk, viszont a legzajosabb eszköz megválasztásánál már bajban lennénk, hiszen a meghajtók nagyon-nagyon egyformák zajkibocsátás tekintetében.
A tesztek folyamán a két legjobb teljesítményt nyújtó modell a Samsung SH-S203D és az LG GSA-H66N volt, míg a leggyengébb teljesítményt az ASUS modellje mutatta fel. Ennek fényében a következõ oldalon értékeljük a résztvevõk teljesítményét.û
nekem eddig mindent beolvasott a Samsung 183A amit ismerõs 18x-es Sony NEC-je nem 😛
amúgy 5év után se lesznek a cd vagy dvd olvasók normalhasználat estén csapágyasak
Egyébként meg nemtudom mi köze egy csapágynak a tápegységhez.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
máárkás?????????? minõségi is?
írni akartam volna vele, jó hogy van rá gar de én nem akarom mindig garanciázatni minden félévenként
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2év gari van rá
sztem gagyi a tápod!!!
A pioneer 2 és fél év után halt +.
választás ismét pioneer-bõl, valakinek nics véletlen ilyen hogy szeméjes tapasztalatot tudna mondani??
Vagy mit lehet tudni róla + éri e meg venni ??