Hangfal !!!HELP!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy tudtok olyan hangfaljavító szakit, aki házhoz is jön? (Meg megbízható is azért? :-) ).
Crome
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Sikerült beszereznem egy DDTS-100 dekódert a Creative S750 7.1-hez. Optikai kábellel szeretném összekötni a hangkártyát a dekóderrel. Valamiért nem szólnak a 7.1 oldalsó hangszórói. Mi lehet a gond?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Azt terveztem, hogy szeretnék egy hangfalszettet venni és ez ügyben szeretnék kérdezõsködni, tudnátok-e ajánlani egyet?
Keresgéltem, egy jópárat átnéztem, eddig nekem egy logitech x-530as volt, de nem nagyon értek ezekhez - ez 23k-ért beszerezhetõ. Szóval az ilyen árkategória érdekelne, esetleg ha nem 5.1es de egy 2.1es thx-es is belefér. Valaki tud ezekrõl valami infót, melyik gyártónál nézelõdjek, vagy esetleg konkrét típust tudtok ajánlani?
Üdv
pitt
A specifikációjából annyi azért kiderül, hogy van rajta "Hordozható lejátszó bemenet (3,5Ø)" - ami egy 3,5"-os sztereó jack csatlakozóra utal - ergó egy hangkártya vonalkimenetét rá tudod dugni sztereó jack-jack kábellel.
Vagy van rajta Scart csatlakozó - így a hangot egy sztereó jack-Scart kábellel át tudod vinni a géprõl.
Ezt a házimozit rá lehet kötni a számitógépre LG HT305SU?Fõleg film,zene,meg játékra kéne már ha rá lehet kötni a kompira.http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/hazimozi-rendszer/LG-HT305SU.jsp
Kb. 2 éve történt egy kis baleset a Fujitsu Siemens Soundsystem 2.0 (http://hicom-bg.com/osc/popup_image.php?pID=53) hangszórómmal :D Egyszer amikor éppen zenét hallgattam (elég hangosan) hirtelen egy nagy pukkanást hallottam. Azóta nagyobb hangerõnél (csak amikor basszus van) eléggé recseg a hangszóró. Ráadásul a Power gomb is becsúszott úgyhogy azóta egy tollal kell bekapcsolnom.
Ma viszont rájöttem hogy hogyan lehet szétszedni a hangszórót és a Power gombot sikerült is vissza tennem a helyére. A recsegés viszont még nem múlt el sajnos. Valaki meg tudja mondani hogy mi okozhatja ezt a problémát és hogyan lehetne megoldani? Elõre is köszi a segítséget!
Oszlop hangfalat szeretnék venni: a dupla mélynyomós 4-500W szép
és olcsó kategóriában. Találtam is 3at. Az egyik ami érdekelne a
Mivoc sb 210 tud róla valaki mondani valamit???? A másik kettõ
Tangent sr 500
Eltax concept 400
Ha valakinek ezek közül van ilyen mi a véleményeróla?
Melyiket vegyem meg?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
asus m2n-e alaplapi hangkártyáját használom a cuccot
akit tudna segiteni megköszönném!
Lenne 1 olyan problémám hogy véletlenül letöröltem azt a programot ami a hangot szolgáltatja. Tök süket az egész. 3 napja szenvedek vele,ha tud valaki multimédiás audiiovezérlõhöz letölthetõ linket nagyon szépen megköszönném! Elõre is köszönöm!
Akinek van ilyen eladó, az írjon egy privátot.
(Hibás is jöhet.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Hallottatok már a Hopkins & Palmer hangfalakról? Tud róluk valaki valamit?
Fontos lenne!
Mivel ez csak egy passzív hangdoboz, erõsítõ nélkül nem szólal meg.
Mindenképpen erõsítõ hangszórókimenetére kell kötnöd.
Egy szóval, ha jól sejtem, valószínûleg belecsatlakoztattad egy szimpla vonalbemenetbe (nincs véletlenül odaírva az, hogy Input?). ;) Nem csoda hogy csak búg.
Mint #63-as hozzászólásomban írtam ehhez maximum 70 W-os (RMS teljesítmény 8 Ohmon) erõsítõ kell. Vagy a szett többi része.
mi lehet aprobléma?
elvileg mûködnie kellene mert a centrnek megvan a helye a hangrndszerben.
A bekötés menete úgy zajlik, hogy veszel kéteres hangfalkábelt, megblankolod (eltávolítod róla a szigetelést 1-2 centiméter hosszon), és a hangdoboz hátulján levõ - ha jól látom - rugós csiptetõket kinyitod belehelyezed a kábelek lecsupaszított végét (ügyelve arra, hogy a kábelvégek ne érjenek össze), majd becsukod. A túloldalon bekötöd az erõsítõ center kimenetére (annak lehet Jack csatlakozója, vagy ugyanilyen csiptetõs) és kész is.
kellne egy kis segítsék, vettem egy centert. és a hátulja ilyen: http://www.vatera.hu//jamo_e3_center_149469590.html
és foggalmam sincs hogy mien kábelt hova honnan.
szgéphez szeretném kötni 5.1-es hangrendszerhez.
Genius SW-5.1 Home Theater hangcuccomban ha tekerem a hangerõt, akkor hol egyik, hol másik hangszóró nem szól, meg (általában a mély) csak úgy hirtelen ötlettõl hajtva elhallgat.
Lehet-e egy ilyen 6 csatornás potit javítani?
Ha meg nem, és veszek új hangcuccot, mit lehet kezdeni a régivel? Kukába azért nem hajítanám, mert ránézésre csak a hangerõ szabályozás szar.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Elírás történt.
De ki kellene próbálni.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W