2471
Szal...
-
orkenyid #350 Dreamcast kelL!!!!!! -
Derapo #349 Még pakolok hátha valami -
#348 Túrkálj még, hátha találsz egy X360-at is:DD -
Derapo #347 Meg Másfél Dreamcastot:) -
Derapo #346 De találtam a lemezek között egy GameGeart:)
Van hozzá 4 Game:)A gép szerikntem nemjó vagy nemtom ha bekapcsolom akkor fehér a kép:( -
orkenyid #345 :( -
Derapo #344 Ezt lekésted:) -
Derapo #343 Egy 10-es ha viszed az Areplayt is.Ha nemviszed akkor 8k.:) -
Derapo #342 Egy 10-es ha viszed az Areplayt is.Ha nemviszed akkor 8k. -
#341 Farkastörvények uralkodnak:D -
orkenyid #340 Nekem kell, nekem több csillagom van :P -
#339 Jajj de furfangos :) -
#338 Én már lefoglaltam:) -
orkenyid #337 snes már nincs meg? :( -
#335 Értem. S mennyiért osztogatod? :)
-
Derapo #334 Ezt meg kellett néznem.Tehát már kibontottam:)
No amint látom,van benne 2 usb kábel,2db cd,meg egy eXport feliratú dobozizé.Egyik ujesbé a psbe,másik a pcbe a kettő közé dobozizé.Egyik cd psbe,másik pcbe.Az van rája írva,hogy ultimate cheat code and game save izé.
Közreműködik az Areplay-el meg a memokártyával.Bírol rátölteni mentéseket a memokarira,és kódokat az Areplay-re. -
#333 Az az x-port érdekelne.
Bővebben leírod nekem mire is jó? :)
Mert nagyjából vágom csak érdeklődök .
-
Derapo #332 Gamecube,Snes kilőve:) -
Derapo #331 Ja [email protected] -
Derapo #330 Üdv mindenkinek!
A minap összezördültem asszonnyal( nem, én nyalok)miszerint rakjam,vagy dobjam ki a "szarjaimat".
Ezért ,mivel neki mindig igaza van és már amúgy sem férek tőlük,jelképes összegért el kótya-vetyélném a következő cuccokat:
-Ps2-höz action replay2 kari kicsit használtas a doboza.
-X-Port kártya asszem ezzel lehet mentéseket meg kódokat tölteni AReplayre.Ez még új szerintem még ki sem bontottam.
-20db. Ps1 game,EREDETIEK ilyenek mint MGS,Resi3,Granturismo,Discworld Noir...
-Gamecube 1 írányító,8MB memo,Resident1 game,ezek szinte újak,a gépen csak a residenteket toltam végig semmi mást,azóta áll a polcon.Még tán doboza is van.
-SNES! Dobozában tökéletes álapotban,5-6 játékkal azok is dobozosak.
-Van két db. Gameboy advance kazetta ( ezek honnan vannak? )1.Golden Sun the lost age 2.Battle Bots.Ezek is dobozosak még frissek.
ÉLrdekel érte píz vagy bármi értelmes vagy értelmetlen,dolog cserébe.
Ezek a nők,ki érti őket? -
#329 hi all.
sony memory stick pro duo 1 gigás, hi speed!!!!, kb 2-3 hetes, garival eladó, privizz ha érdekel. thx. -
#328 Jah talán
egy 5e-ért december elején ha nem lenne gond.
-
#327 Cheapboynál is ennyiért láttam a használt árát, ezért merészkedtem ennyiért meghirdetni. Egyébként érdekelne olcsóbban? -
#326 7e egy kicsit sok érte. Úgy gondolom , de Te tudod. -
#325 Eladó eredeti psp játékok:
Midnight Club 3 - 13e Ft
Untold Legends - 11e
Metal Gear Acid - 11e
Gretzky NHL - 10e
Burnout Legends - 10e
Használt ps2 játék:
Burnout 3: Takedown (+ The Getaway: Black monday demo disc) - 7e -
#324 Nintendo DSRe ujdonsagok:
Trauma Center, Metroid DS. :) Ennyi.
[email protected]
-
#323 Sziasztok,
PS2-re keresem a Dark Cloud eredeti verzióját!
Ha vki megválna tőle, jelentkezzen.
Köszi -
vumaar #322 Ma vettem egy bonus Disces Zelda WWt a másik Zelda WWm mellé, ebből kifolyólag van egy eladó Zelda WWm, ha valakit esetelg érdekel 5eFt.
[email protected] -
#321 Baten most nincs de 12-13 körül. Mario kart DSre emailben most is lehet jelentkezni (amcsira) a palos nem tudom pontosan mikor jon, de az dragabb is lesz. -
Ersiman #320 Üdv Olcsi
Esetleg GC-re Tales of Symphonia, Baten Kaitos, Skies Of Arcadia mennyiért lenne, ha tudsz hozni? -
Olcsi2 #319 PS2: Ridge Racer 4000
Gran Turismo 3: 4000
Gran Turismo 4: 9000
Dragon Ball Z Budokai: 4000
Dragon Ball Z Budokai 2: 6000
Dragon Ball Z Budokai 3: 8000
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi: 14000
-
yajirobe #318 Keresem az alábbi játékokat eredetibe:
Playstation:
Gran Turismo 2
Ridge Racer Type 4
Playstation2:
Ridge racer 5
Gran turismo 3
Gran Turismo 4
Gta3
és Dragon ballos játékok -
#317 Cheap menyiért van a Baten Kaitos?És mikkor lesz nálad kapható a Mario Kart DS?Esetleg lesz rá előrendelés? -
#316 akkor biztos nincs... jó ok
-
#315 el nem adod?
keresek PSP cuccost, eladok GBA SP-t EZ Advande mb karival!! -
#314 Driving Force pro2 is vamn már? Én csak egyről tudok, illetve a sima Logitechről ami még a Gt3hoz jött ki. Pontos árakat most nem tudok, de szerdan majd jelzek. -
#313 jókor jó helyen avagy Just In Time
Mennyi most nálad egy Logitech D.F Pro 2, vagy ami elég jól műxik GT4-hez, nem ismerem őket.... -
Derapo #312 Sziasztok! Szomorú lépésre szántam el magam: Meg kell válnom hőn szeretett psp-m től.De nem eladni szeretném,hanem elcserélni.
Tehát psp 1.50 valuje pakk,512MB mem,Spiderman2 ujemdé,spiderman2 umd film magyaros felirattal.Védőfólia meg ilyen szilikonos védőtok,doboz gari meg még ajándék 2db. dvd ami tele van iso+rip gamékkal,emuval,segédprogival.( amúgy a játékok darabja 400 ft. máshol ) No eztet cserélném el egy normálisabb videjókarira mert az enyim meghalott. (6800GT R.I.P. )Hasonló kaliberű AGP-s vga-ra cserélném.Esetleg tudok dobni egy ATI 9600XT-t gecube xtreme meg zhalman heatpipe-os hűtés.Most ezzel tolom. -
Alien1024 #311 én disc mant cserélek ps2 memory card ra ráfizetésel
(Kaposvár)
-
#310 Amit le lehet tőteni ingyen azér kérsz 400ftot?:DDDDD