2471
Szal...
  • turho
    Szükségem volna egy H2O vagy egyéb v14 chipre is. Van valakinek eladósba? :)
  • baggu
    Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.
  • turho
    Üdv!
    Ha lenne valakinek eladó PS2-es Action Replay-ja olcsón, 4 k-ig érdekelne. Új áron az újfajta 7500 pénz, ezért találtam ki 4 k-ra. Köszi.
  • ph03nxd0wn
    na lehet én bénáztam el, de not found a torrent!!! :D
    a "BAJAR AHORA (2.44 GB)" klikkelvén kapom az üzenetet.
    neked is köszi azért a segítséget.
  • Banyapapa
    hiphopemule:P
  • ph03nxd0wn
    igen arra kéne. torrenten már mindenhol bekerestem a gamét. két olyat találtam, ami VALÓBAN shadow hearts 1 lenne, és nem az sh2 csak félre címezve, de azok SEHOGY sem akarnak jönni. seed az 0 ofkorsz, peer is legjobb esetben csak 1 van.

én naív egyszer be is raktam letölteni hátha többiek is becsatlakoznának idő közben ...hát ...IGEN JÖTTEK IS =D nah félre téve a humort, sajna erre ráfaragtam, 2.5%-ig elment, azutántól szevasz, úgy megállt hogy annak a rendje. :-(

köszönöm a tippet azért :-)
  • psz07
    ps2-re kéne a játék (shadow hearts)?
    mert ha igen, itt nézd meg: www.torrentreactor.net
  • leslieboy
    Keresem a következő játékot eredetiben,megvételre: James Bond:Agent Under Fire
    4000ftot adok érte!Ha van valaki,aki eladná,az írjon a [email protected] ra!
    Ja és még ebben az évben kell mindenképpen!
  • WOW
    Eladó csippelt X-boxot keresek.Tud valaki?ha igen mennyiért?
  • ph03nxd0wn
    hőh!

én is, de nem nagyon találok. olcsi2, szerintem nekünk össze kéne fogni. :-/ mert ez a gammo neten (ill. boltokban) olyan ritka példány, hogy az szörnyű...
  • ph03nxd0wn
    hőh!! =)

nekem is nagyon fontos lenne egy shadow hearts 1 nevezetű gammo. az az igazság már mindenhol kerestem neten, sikertelenül. gondolok itt a torrentes dolgoktól egészen mindenig. ha valaki sh1-el kapcsolatban netán valamit hozzá tudna szólni a témához, megköszönném.

üdvözlettel:

ph03nxd0wn

utóirat: esetleg megadok egy címet, hátha valaki megszánna pár sorral: [email protected]
  • baggu
    Jah meg ha valakit érdekel Ps 1 Kátékok az irjon meg a Ps em is eladó,memokártyák,joystickok,Pisztoly...
  • baggu
    Szerintetek a PS hez amit még régen vettem kormányt azt át lehet alakitani a dugóját usb re vagy más fajtára ?
  • Super Mario
    35 forint lenne a baráti ár, de így is megteszi
  • psz07
    Eladó egy használt Nintendo DS, nagyon jó állapotban, gyári csomagolásban, tokkal, Metroid Demo-val 25,000 Forintért. Játékkal (Ridge Racer) 30,000 FT.

Akit GBA SP érdekel, 20,000 FT, játékokkal 25,000 FT.
  • kisgabo
    keresek gameboy advance játékokat.

ár, név privibe jöhet.
  • Alucard
    Szia Sigmavirus1!

Elég régen írtad már ezt a hozzászolást a PlayStation játékokról de hátha megvannak még neked mert akkor érdekelne egy pár game ha lehet eladásról vagy cseréről szó akkor szívesen érdekelne egy pár stuff ha beszélni akarsz akkor vegyél fel MSN-re: [email protected] mert nekem ezek közül a játékok közül lenne egy pár nagyon fontos ami kellene.
  • celofank
    INFO,EMAIL : [email protected]
  • celofank
    Nah emberek lehet jönni !
    Eladó Nintendo DS !
    Dobozában,összes tartozékával+ Garancia júniusig.
    Kijelzőjén Brando Fólia.
    Játékok : Metroid Demo+Super Mario 64 DS+ GBA Golden Sun
    Cakkumpakk 35.000FT Nagyon baráti ár.
    Képet tudok küldeni kérésre. Postai utánvét megoldható.

Csere érdekel amennyiben megoldható Miskolcon -> Gamecube vagy PS2.
  • Kaplan
    Olcsi , s neked van valami jó játékod occcsoért? :)
  • Olcsi2
    Keresek par jatekot occcsoert: Space Channel 5 Part II, Shadow Hearts, ICO, REZ. Ha valakinek volna elado, privi please.
  • Olcsi2
    8-9ezer
  • BONO
    Két PC-s eredeti játékot POP: Sands of Time + POP: Warrior Withint cserélném ugyanezekre PS2-es változatban de további ajánlatokat elfogadok priviben!
  • BONO
    Engem egy ilyen érdekelne használtan vagy ujonnan csere érdekében is vagy akár vásárlás is megoldható (mondjuk cserélném rá esetleg Final Fantasy X + Final Fantasy X-2 természetesen eredetiben gondolkodok mind két oldalról)!!!

• deep
    Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi:) Esetleg eredeti Resident játékokra cserélném:D
    De erre szinte semmi esély nincs:)Sebaj, próba szerencse.
  • deep
    Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi:) Esetleg eredeti Resident játékokra cserélném:D
    De erre szinte semmi esély nincs:)Sebaj, próba szerencse.
  • Kaplan
    9e-ért fóliásat stb. kapok azért köszönem az informálást :)
  • JGTC
    a GT4 hez a logitech driving force pro van

ez egy elég drága szerke berke

ez a sima log. driving force

én ezzel is beérném
  • Derapo
    Az van hivatalosan a gt4-hez?Mert ha az akkor az nagyon durva.Már jácctam olyannal a gt4-et.
  • JGTC
    mostmár jól fogok aludni
    nekem Logitech driving force kéne GT-hez, NFS U/MW-hez, B3-hoz stb....
    olyan 10-12t szánok rá de lehet még sokat fogok várni
  • Derapo
    Húú az valamilyen Racing Wheel vagy vmi hasonló,de nem túl jó minőségű.
    És el volt törve a pedálja.Ilyen piros-fekete.
  • JGTC
    megveszem megveszem kellllllllll:) mi féle fajta volt egyébként (csak hogy jól tudjak aludni, hogy nem szalasztottam el az évszázad üzletét )
  • Derapo
    Röhögni fogsz azt a multhéten neki adtam hugomnak:)
    De komolyan:)
  • Derapo
    Priv ment.
  • JGTC
    esetleg ps2 kormány??? sosem lehet tudni
  • Seth
  • Derapo
    Sajnos már feleség lett belőle.De szivesebben megválnék tőle mint eme becses dolgaimtól.
    Jujj áááuuu....itt állt mögöttem:)
  • orkenyid
    Jó akkor dreamcast lefoglalva :D
    Mennyiért adod?
  • Seth
    barátnődről küldj egy képet, aztán azt is megbeszélhetjük, hamár minden eladó :D
  • Derapo
    Dreamcast szerintem jó de nem próbáltam még ki játékkal.Egy összerakva egy meg szétszedve hiányosan de mindkettő bekapcsol.Van 3 irányító is.
    Találtam a sarokban egy xbox kormányt is:D Meg egy tv-t:)