2471
Szal...
-
otottadam #430 Sziasztok!
Nagyon kéne a Dragon Ball Z Budokai: Tenkaichi game. Légyszi irjatok ha vki tudja honnan szerezhetném be. [email protected] , vagy irj ide a forumba, megpróbálok néha ránézni.
köszi -
The Alien #429 Eladó Sony PSP Value Pack 1. 50- es szoftverrel, amelyen futnak a tört játékok! Gyönyörű karcmentes kijelzővel, kifogástalan állapotban! + 1Gb- os memory stick + 40 db válogatott játékkal dvd lemezeken. Full dobozos! (töltő, stereo távirányítós fülhallgató, védő tok, csuklópánt, törlőkendő, leírások, demo UMD lemez)
Ára: 79900Ft
Érd.:0670 385 30 61 -
#428 keresek gameboy advance játékokat.
ár, név privibe jöhet. -
#427 Elado (PAL-os, eredeti, angol) XBOX jatekok:
Brother in Arms: Earned in Blood - 4.999Ft (game.neten 13.000Ft)
Star Wars III: Revenge of the Sith - 2.999Ft (game.neten 7.400Ft)
Pro Evolution Soccer 4 - 2.999Ft (game.neten 5500Ft)
Collin McRae Rally 4 - 2.500Ft (game.neten 5500Ft)
Midnight Club II - 2.500Ft (game.neten 3700Ft)
Erdeklodni: marcell[KUKAC]vipmail.hu cimen.
---
Esetleg X-box gepemtol is megvalnek, ha elkel:
1db X-box, eredeti, nem flashelt es nem chippelt (sose volt szetszetve), LIVE-ra alkalmas gep
1db MS kontroller (hasznalhato headsetem is van hozza, de az csoppet el van torve :)
1db MS DVD taviranyito
1db F1 Williams kormany pedalokkal
Igy egyutt 40.000 forintot szeretnek kapni erte. -
#426 Kösz. Pápá.
-
Derapo #425 Keresek X360 HDD-t.
Privi,vagy [email protected] -
Derapo #424 Sajnos "szerencséd" van ma elvittek mindent:( -
#423 Keresem a következő konzolokat, csak dobozos érdekel, korrekt állapotban tartozékokkal, ésszerű áron:)
Ha valakinek van és eladó, szóljon:)
NES(Nintendo Entertainment System)
Sega Master System
Sega Dreamcast
Sony Playstation (a régebbi kiadás)
Nintendo64
-
#422 kormányról bővebben pls?? -
turho #421 Kellene egy irányár, kormány-pisztoly nélkül is, ill. egyben. Állapota, verziószáma? Lehet tudnék rá valakit ha jó olcsó :) -
baggu #420 Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.
-
#419 mintha a piacon lennék :P -
#418 Örülök neki. Amilyen szerencsém van, az is elviszi előlem a cuccot. S végül semmit nem tudok venni...
-
Derapo #417 Persze holnap viszem. -
turho #416 Ok, akkor énis buktam:) de a többit holnap akkor viszed? :) -
Derapo #415 De megvan pc-re is az nem promo:)
A sony joy-al kapcsolatban meg már van valaki aki jelentkezett rá, meg várom mik a szándékai.Holnapig nem jelentkezik akkor a tiéd. -
#414 Jah Promo? Hát úgy nem is kéne... Akkor adok 3eret azért a Sony joyért! Az kéne! -
Derapo #413 No a resi2-őt megtartanám magamnak,mivel ez egy promo( megjelenés előtti) kiadás vékony tokban van és nem nyomottak a lemezek hanem csak sima feketék.
De ne csüggedjetek majd lesz valahol:) -
turho #412 Kaplan, meg ne haragudj....nekem csak a Resi2 kell, de más üzletünk is van, ahhoz csapatom hozzá :) -
#411 Ok, csá.
-
turho #410 Hát, lekéstél :) legalábbis remélem, mert én is keresem. Viszont a ps2 memo magában is minimum ennyit megér használtan... -
#409 Kösz.... -
Dajin #408 mind a három 3-ért?????? adok négyet:) -
#407 Ha 3,000ért elviszem a Re2t,PS1 és PS2 memot az neked jó? Mert a Te áraid szerint az 3,500 lenne , de nekem most csak 3e - rem van. :)
Küldj privit, hogy jó-e?
-
#406 Neee légyszíves! A Resi2re nekem nagyon szükségem van! Kérlek! :)
Egy éve keresgélem a RE2 PS1 verzióját! -
turho #405 10-15:30 közt ha lennél szíves, úgy melózik Atti. -
turho #404 Dérapó, mehet :) Még a Resi2-t szívesen hozzácsapnám.... -
maruzst24 #403 Van itt valakinek eladó sony joy?Megvásárolnám. -
Derapo #402 Persze,hogy sony mindkettő.
3-ért viheted db-ját. Kormányom az nics még most sem de szerintem nem is lesz.
Nem vagyok kereskedő,csak ügyeskedő:)
Turho,akkor holnap mehet a szállítmány? :) -
#401 Konzol Studio-ban a múlthéten láttam, árára nem emléxem. -
#400 esetleg a ps2 controller (sony?), vagy a memo kárty külön mennyibe fájna??
Kormányod még mindíg nincs?? -
turho #399 Crystal burkolat nem eladó külön? :D
Viccen kívül, kicsi pénzért hol tudnék szerválni egy átlátszó burkolatot X-hez? Színezett se lenne baj.... -
Derapo #398 Ezek vannak jelenleg:
*Street fighter ex+alpha,*Diskworld noir,*Actua Tennis,
*Porsche Callenge,*Blade,*Monkey Hero,*All star boxing,*Largo Winch,*Kickbox K.o.,*Yetisport,*Army Men:team assault,*NBA live 2003,*Fifa 2002,*Harry Potter1,*Matt Hoffman bmx,*Tiger Woods pgatour,
Ja és van egy Resident2. -
#397 Engem egy Network Acces disc érdekelne!A dolog sürgős!Ha valaki tud,keressen privin!Thx!
-
Dajin #396 mien ps1-esek? -
Derapo #395 Sziasztok! Ismét eladósorba került néhány cuccom:kristály xbox,120GB- os vincsivel, evox, mediacenter, emulátorokkal a vincsin játékokkal, zenékkel, filmekkel, egy irányítóval, kormánnyal, mikrofoncsatival, olyan 40 dvd- vel. Cserebere is érdekel, főként x360- as játékok, vagy vincsi. De mindenre nyitott vagyok. Irány ár: 60. 000 Ft.
Találtam még ps1-es játékokat 16db.500Ft/db.egyben 7500( EREDETIEK )1 ps1-es memo:)az ingyé csak vidd, Ps2 8MB memcard,PS2 G-con izé pisztoly ujesbés nemtommijen,Ezüst joy PS2-höz.Ha ezt a sok kakit elviszed akkor mindent megkapsz 15ért,vagy 14-ért,vagy alkudj:)Csere-bere érdekel. -
turho #394 Tud valaki olcsón Sony KHS400B fejet a rossz 30004-es ps2-mbe? -
turho #393 Köszönöm, közben ha igaz ma veszek egyet. -
Olcsi2 #392 Nekem asszem van egy, de az a regi tipusu - nem lapos - gepekhez jo csak. -
turho #391 OFF: Dérapó, ment este privi, pls válasz :)
ON