2471
Szal...
-
turho #470 Ment privi, helyileg melyik kerület? :) (postásom lenne, én Szolnok megye) -
#469 Már lecsaptam rá, ha valaki próbálkozni akar:) -
lacuska #468 ja, és a mailcímemre üzenjen, ha érdekel valakit: [email protected] -
lacuska #467 PS2-re karcmentes új állapotú lemezek:
- ColinMcRaeRally 2005 (eredeti kéktokos)
- ColimMcRaeRally 04 (eredeti kéktokos)
- Gran Turismo 3 (szürke platinum)
- Tombraier: Angel of darkness (ereeti kéktokos)
- Logitech Driving Force (force feedback, alíg használt, új állapotban, leírás)
8000 forint a játékok és a kormány egyben, átvétel Camponánál (nem akarom nagyon cipelni azt a dobozt a sérvemmel)... csak a játékok 6000 HUF, ez máshol is átvehető... -
Simi 18 #466 király nem tudjátok hol és mennyiért és mire jó az action replay kártya ?????? -
Sliderx #465 Szaküzletben műszerrel beállítják neked! -
Simi 18 #464 Pde sztem csak akkor add el a géped ha már nem játszol vele vagy nem kell már.
Amúgy nem mindegy hogy milyen a fejhiba.
Nekem például 3 éve megvan a masinám és egy fél éve kb a chippem elállította a fejem meg nagyon koszos is lett.
Azt mondták elsőre hogy leégett a fej-- 18e hogy megcsinálják de aztán kiderült hogy csak mocskos volt kitisztították meg beállították afekjet így került 8e Ft-ba -
Simi 18 #463 csak elállítodott afejed előferdül az ilyen sajna -
petra5 #462 délelött még ment utána délután bekapcsoltam már nem olvasott semmit lézerfény az van -
#461 Hibátlan Sega Dreamcast, 2 gyári kontroller, rezgő, dupla memókártya, kb. 100 játék egyben: 25ezerért eladó.
/Resident Evil, Sonic, Soul Blade, DOA stb./
Mélben: [email protected] vagy privátban. -
orkenyid #460 Fejhibával kb:5-6k-ért lehet eladni... -
turho #459 Fejhibásan alig ér valamit...amúgy mik a tünetek? -
petra5 #458 ps2 50004-es gépem chippelve a chip magic v50k-s fejhibásan elado alig használt -
hairdresser #457 irj privibe -
#456 engem érdekelne a donkey 3. -
hairdresser #455 eladó gba játékok 4250/db dragonball,donkey 3, super army war -
#454 pécs kicsit messze van nekem, de kössz. -
Olcsi2 #453 Valaki irta, hogy a pecsi mediamarktban most 3900ert veheted a Zeldakat, Sword of Mana-t es meg par jobb cuccot. Nekem van egy Iridion 2-m 2800ert.. :) -
sathanus666 #452 keresek sneshez régiókonvertert!
[email protected] -
#451 valakinek megvan ps1-re a jarret and labonte stock car racing? Ha igen, irjon privit! -
#450 keresek gameboy advance játékokat.
ár, játéknév privibe jöhet. -
leon465 #449 Eladó Gamecube-hoz Logitech Forcefeedback Kormány egyszer volt a géphez csatlakoztatva,doboz+papírok.
Ár:7000FT
Ha valakit érdekel akkor írjon egy mailt vagy dobjon egy privit.
[email protected]
-
lacuska #448 eladó PS2-höz egy alíg használt pár hónapos (talán 2) Logitech Driving Force kormány (hibátlan és új állapotú, blokk van hozzá, tehát garanciális még kb. 10 hónapíg, eről van szó: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/EN,CRID=2250,CONTENTID=5028) 6000 forintért, illetve 3 db PS2 játék egyben 6000 forintért (CMRally 2005, CMRally 04, Richard Burns Rally - mindegyik eredeti kékdobozos kiadás és teljesen új állapotban van)...
Ha érte jön valaki és viszi a kormányt és a játékokat is, odaadom egyben 10 000 forintért, átvétel jó lenne a Camponánál, ez előny az érdeklődöknek :)
Ha érdekel valakit, dobjon mailt a [email protected] -ra...
üdv -
#447 Ha bárkinek van N64 cartridge-a eladó, szóljon:D -
baggu #446 Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,(Dredd birós)Pisztoly,(MAD CATS)Kormány uj ára volt 24 000 Ft,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.Irj árban megegyezünk!
[email protected]
-
#445 Hello!
Van valakinek elado Metal Gear Solid 1 resze? Ha valakinek van es eladna az dobjon egy privit. -
#444 hali! Burnout 3 érdekelne olcsón, nagyon olcsón:) -
vgvg #443 Playstation one Eladó,chipelve,40cd-vel,2memoriakártya,1joy,alig használt,teljesen jo állpotu,dobozzal,gyári csomagban
Irányár:33ezer ft
-
baggu #442 Doboz nincs már meg csak a kormányé!
Jó állapotu szerintem már jo 1,5 csak áll. -
#441 Mennyi idős? Doboz megvan?
Jó állapot? -
baggu #440 Érdekelne akinek van átalakito kábel Ps rol pc re .Akinek van irjon -
baggu #439 Playstation Eladó Chipelve 2 joyal ,2 memoria kártyával,Pisztoly,Kormány,40 Cd kb +4-5 eredeti.+ 576 Konzol régi számai.Inkább egybe lenne eladó!SCPH-5502 a száma.
Irányár:40 000
-
Gábor #438 Way of the samurai 1-2 bármilyen formában érdekel! -
SlickAdam #437 Tudom nagyon jól hogy 6 ezer egy premium, csak valóban félreérthető volt.
Szóval akkor:
Eladó 3 darab PS2-es játék EGYBEEE!
Fifa Football 2003
Splinter Cell 1
Gran Turismo 3
Ár: 6 ezer forint (EGYBEEE)
[email protected]
-
#436 -
Dajin #435 ja egybeee, ugymeg nagyon megéri:) félre érthetően írtad,de ebben az esetben bocsánatot kérek -
SlickAdam #434 A 3 darabot együtt 6 ezerért? Hol? -
Dajin #433 ezeket ennyiért kapod meg boltban foliásan, 5990-ért:)) -
SlickAdam #432 Eladó 3 darab PS2-es játék!
Fifa Football 2003
Splinter Cell 1
Gran Turismo 3
Ár: 6 ezer forint
[email protected] -
turho #431 emule? Nekem is onnan van 1-2 dolog. Persze van ami 10 nap alatt ér le, de leér és működik is :)