2471
Szal...
  • CHEAPBOY
    Ps3 165000ftért eladó.

Fullos 60gigas modell, amerikai. kb 2 het.
  • jaszy
    Playstation 2 höz keresek gyári játékokat. Minden mennyiségben. Írj privátot.
  • AlfaRomeo
    nincs budokai budokai
  • balvi
    Eladó Nintendo DS játékok dobozban,füzettel :New Super Mario Bros 6500Ft,
    Super Princess Peach 6000Ft,Wario Ware 5000Ft,Tetris Ds 6000Ft,Mario &Luigi Partners in Time 6500FT.Érdeklődés mailben:[email protected]
  • budokai
    Na srácok!

Nincs meg akkor senkinek se a budokai valamelyik része?
    Gyári sony PSP fülhalgató 4K-ért eladó!
  • Kovacs83
    Eladó GCre MortalKombat:DeadlyAlliance 4000ért és DSre Mario&Luigi:partners in time 5500ért,a játékok jó állapotban vannak,van doboz,füzet meg minden.
    Ha érdekel valakit akkor privát.
  • goblinboi
    Jahhh idő közben rájöttem :DDD
  • Seth
    talán mert nem neked írta...-_-
  • goblinboi
    Sry de nem jött meg!!!! Írd le ide ha akarod v próbáld elküldeni még1×
  • jaszy
    Irtam emailt !!!
  • goblinboi
    Eladó Xbox!!! Karral,játékokkal pl.: Call of Duty 3, NFS Carbon, Dead Or ALive 3, Fifa Street 2 stb.... érd.: 06-70-3787431
  • Borgi
    én jáccok psx-eset, tessék azt tenni mindenkinek. mer az jó.
  • mohuska
    engem érdekelne a joy...már küldtem privit...
  • brodix
    Ja,és nincs chippele.
  • brodix
    Play station one 10k-ért.
    Nem hiszem,hogy akárki is játszana vele,de gyűjtőknek jó lehet.
  • koTOM
    Eladó egy vastag,ezüst,chippelt ps2 hibásan(nem lehet túl nagy hiba mivel mindig vigyáztam rá)ha kell adok hozzá másolt játékot is!15000ft/van egy 360-am ugyhogy nem akarom megjavitattni érthető okokból,de max. 10be fájhat megjavitani szoval sztem megéri!/
    [email protected]
  • koTOM
    Még mindig eladó egy gameboy advance sp 8000ft-ért 5db játékkal!!
    /[email protected]
  • mohuska
    sziasztok...szeretném megkérdezni h nincs e valakinek eladó kontrollja ps2 hö....jo lenne ha az analóg nem lenne meghalva...thx
  • adam first
    Eladó Ps2-es gammák a következőek:
    Getaway: Black Monday -3000Ft
    Tekken 5 -4000Ft
    Silent Hill 4 -6000Ft
    Ha valakit érdekelnek ezek a gém akkor írjon privit vagy keressen meg a következő e-mail címen [email protected] játék PAL-os,karcmentes DVD-k,kisfüzet,borító.Esetleg cserében is benne vagyok Silent Hill 2-re vagy Shadow of the colossusra.
  • Petyus_
    Angol nyelvű (borító, kézikönyv is), karcmentes Saints Row hasonló paraméterekkel rendelkező X360 játékra cserélhető... ami érdekelne: Splinter Cell, Tomb Raider, Dead Rising, GoW, Just Cause. F.E.A.R., Prey. Bp. vagy Debrecen.
  • Foxhound1980
    Sony PSP Value Pack, kitünö állapotban, dobozában, minden papirjával, hackelt FW- el (3. 02 OEB), 2GB- os Sony Memory Stick Duo- val, Logitech müanyag tokkal, 1 db UMD filmmel, 20dvd- nyi ISO játékkal eladó. A kijelzö fóliázott, és pixelhibamentes. A gép inditja a PSone játékokat is a PSP ISO- k mellett. Ár: 60000, -

Érd: [email protected]
  • CHEAPBOY
    Egy ket embernek irtam privatot, emailt most sajnos nem tudok:(
  • CHEAPBOY
    Engem is érdekelne pár játék.
  • jancsi68
    Privi ment.

• koTOM
    [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni!
  • koTOM
    Eladó egy Gameboy Advance 9000 ft-ért(vörös)
    5 játékkal(TOCA,FIFA'05,+3amit adtak hozzá)
    Elado még:
    -Killzone(3000)
    -Splinter Cell: Chaos Theory(3000)/nem platinum egyik se!!!/
  • baggins
    Eladó PS2-re egy darab FF7:Dirge of Cerberus játék, tökéletes állapotban, kb. 2x volt a gépben. Ára 7000 Ft (+postaköltség), érdeklődni a [email protected] címen, vagy priviben. (A játék angol nyelvű)
  • testerlnx
    Ezek érdekelnének:
    Metroid prime 1-2, Star Fox Adventures, Burnout 2, MGS Twin Snakes
    Tudsz rá árat mondani?
  • FoToS
    Ps2 Logitech Driving Force Pro kormány 1 éves nagyon keveset hazsnált eladó tökéletes állapotban kéréesre képeket is küldök.
    22.000 az ára. fél postát állom. VAgy személyesen Debrecenben és környékén. Adok hozzá még 1 PS2 hordtáskát is 3x,ha volt használva.
  • CrucifX
    Nem akartam annyira letaglózni :\
  • jaszy
    Szerintem sokatis mondtál :(
  • CrucifX
    Nem akarlak elkeseríteni de ennyi játék ide vagy oda, ezt 40-en felül az életben nem adod el. GC-k önnmagukban 8-9kért fogynak.
  • jancsi68
    Eladó egy másfél éves rendkívül keveset használt Gamecube,vezetékes kontroller,wawebird wireless controller,RGB kábel,GBA összekötő kábel,gyári memória kártya,Game Boy Advance+Tomb Raider+Chessmaster+Final fantasy tactics+Advanced wars 2,gyári GC lemezek:Eternal darkness,Metroid prime 1-2,Wawe race,ISS 2,Crash bandicoot,Time splitters 2,Metal gear solid twin snakes,Resident evil,Resident evil zero,Resident evil 4,Star fox adventures,Battalion wars,Zelda wind walker,Burnout 2,Die hard vendetta,James Bond everything or nothing,James Bond nightfire,NBA street v.2 egyben 80000ft.
  • Borgi

egy ilyen doboz nálkül valakinek?
  • Mersolo
    Sziasztok!
    Van egy eladó, egy éves xbox 360-am, a mit szeretnék eladni. Premium csomag, az elsők közül való, vagyis még adtak hozzá távirányítót. Van ezen kívül plusz egy vezeték nélküli irányítóm, és egy vga kábelem is. Két játékomtól is megválnék, név szerint a Kameo-tól és a Gears of War-tól. A gép nincs lehasználva, többnyire dvd lejátszásra használtam.
    A kit érdekel, az küldjön privátot, vagy írjon a [email protected] címre, ott megbeszéljük az árat, meg az átvételt, illetve, a mi kérdés még esetleg felmerül ezeken kívül.
  • NZiM
    Keresek eladó eredeti, angol nyelvű Obliviont, GRAW-ot, R6Vt, LOTR:BFMEIIt X360ra.

[email protected]
  • koTOM
    ja akit érdekel az írjon a [email protected]
    amugy még eladó pár eredeti játék is teljesen karc és hiba mentesen, kézikönyvvel:
    -killzone (3000)
    -GTA: San Andreas (3500)
    -Splinter Cell: Chaos Theory (3000)
    -Burnout3: Takedown (3000)
    /Budapest/
  • koTOM
    CSÖCS!
    Eladó ps2-höz egy 8mb-s memoriakártya,és egy szinte alig használt kontroller(fekete és szinte semmit nem volt használva) /3-3000ftért/
  • fishBNS
    Zelda TWP-t keresek GameCube-ra!