AMD ár/teljesítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogynem, régebben volt a 733MHZ a csúcs, azt hiszem 866 vagy nagyobb a leggyorsabb tuningram órajele.
Másrészt meg mit érsz a 800MHZ-vel, ha lasab az idõzítés miatt egy jobb 600-as DDR1 ramnál?
de majd csak behozzák vagy akkor mi értelme a ddr-2nek?
mert az Abit fatality-s lapját néztem ki és már bele éltem magam mert tiszta full extrás de a korral meg haladnék!
szerinted mondjuk 3 év mulva még elég lehet egy 939-es alapú gép? (fõleg játékra vidóra meg PS-re használom)
Majdnem, úgy érted a 800-as DDR-II megoldással már nem lasabb, mint az s939 DDR1-400-al?
http://www.secret.com.au/cgi-bin/computers/trialdb.pl?sect+CPU
kb 20$-al megy feljebb a procik ára!
De kapni még itt sem lehet!
Hiányzott a francokat, de fû alatt már kapni itthon is, hivatalosan gondolom 3-5 hét múlva lesz.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
T-bred magos XP. Sõt.
Repatarurgyán
Milyen chip az AMD Sempron 2600+ ?
Sulinetre lenne.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
legalább saccra...
danke
az alaplap már megvan, RAM 400-as lesz!
még1x köszke
Kiváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalata vana következö konfiggal:
MSI KT6Delta-LSR + AMD Athlon XP 2400+ +2x 256 Mb DDR 333Mhz
Mennyire húzható és mennyire stabil?
nem tudom most mit kérdeztél. az 58-asban irtad,hogy 1700+ elmegy 2800+on. 1700+ barton?!?
sztem elbeszélünk egymás mellett..
"milyen lapban? a 2800+ hány mhz? (fsb/szorzó)
hány fokos terhelve? milyena cooler?
hirtelen ennyi .. "
Lehet rossz a szemem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Barton 2800+ = 2083MHz 12,5*166 olvasd el ezt légyszíves még10szer,aztán írd le ide a fórumba,hogy ez mit jelent.
köszönöm.
amit nem értek,hogy jön ide a barton,amikor mi tberdekrõl beszélünk?? (60#üzenet)
(ez ugye egy barton proci,a tied tbred és TUDOM hogy elindul 2300on is,szuper,örülök neki,mert nekem is van 1 ilyen procim és ha 2Ghz-en nyomom az 2400+ nem 2800+)
Te tudsz olvasni ?
Nem kell a felre duma.
"Barton 2800+ = 2083MHz 12,5*166" én erre válaszoltam"
valasz "a tbred-nek magasabb órajelen kell mennie,mint a bartonnak." Olvasasbol egyes uljel le. Vagy lehet, ertelmezni nem tudod a szavakat ?
Mar itt megakartad magyarazni, hogy mit irtam, de mar elotte leirtam, hogy megy 2300MHzen is fagyi nelkul, de vizhutes nelkul nem kockaztatok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
AMD Athlon XP 2400+ 2.000GHz SocketA FSB-266MHz L2cache-256K Thoroughbred
AMD Athlon XP 2500+ 1.830GHz SocketA FSB-333MHz L2cache-512K Barton
a tbred-nek magasabb órajelen kell mennie,mint a bartonnak. a tiéd így 2500+
de jól bírja,nekem is nf7ben 1700+ megy 1.8Ghzen..
Az "A" sorozatu Tbredeket lehet kevesbe tuningolni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Barton 2800+ = 2083MHz 12,5*166
Sima leghutes Spire Falconrock II.
Amugy elindul joval feljebb (~2300MHz) is a proci csak ahhoz mar vizhutes kellene.
Kb. ennyi...
hány fokos terhelve? milyena cooler?
hirtelen ennyi ..

talan egy 10est kapsz a kettoert.
Masik, hogy ebben a lapban, menne e a TBred "B"-s AMD XP.
De ha menne akkor is lenne ismet csak pillanatragasztozas, mert ez a lap nem mentesitti a procit a szorzolock alol erre csak a KT-400,KT-600 es az Nforce2es lapok kepesek.
Igaz akkor jo kis tobbletet lehet kihozni a Tbred B-kbol.
Nalam pl egy 1700+ gond nelkul megy 2800+on
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanis az L1es bridgek laserlockal vannak vedve.
Pillanatragasztozni kell a vajatot. Eleg maceras a dolog. Es raadasul ezek a magok nem igazan jol tuningolhatok.
CPU típusa AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+
CPU alias Palomino
CPU stepping A5
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nezd meg Aida32-vel.
Mert ugye nem mindegy az sem, hogy Palomino magos, Tbred A vagy Tbred B magos a procid.
Samsung 256 MB DDR (266MHz) - egyoldalas
De nemtom, milyen feszültségeket kell belõnöm!
Ezenfelül: akkor csak legjobb esetben is 2000+ -ig tudom húzni?
Vagy van mód magasabb órejelre is?
Kérdésem van, mit lehet ebbõl a konfigból kicsiholni, úgy, hogy ne kerüljön kukába:
Eddig semmi tuning ezen:
------------------------
Abit KR7A-133
AMD XP 1700+ (1466MHz)
Coolink Cool111+ (réz)
ATI (BBA) Radeon 9500 Pro 128MB
Windows ME
A CPU - a hûtésnek köszönhetõen - idle-ben 33C-os, nagy terhelésre felmegy kb. 50C-ra.
Soft Menu III (BIOS-ban):
--------------------------
CPU Name Is: AMD Athlon (tm) XP
CPU Operating Speed: 1700+ (133)
x CPU FSB Clock (MHz): 133
x Ratio (FSB:AGP😛CI): 4:2:1
x Multiplier Factor: x11
x Speed Error Hold: Disabled
CPU Power Supply: CPU Default
x Core voltage: 1.750 V
x I/O voltage: 3.50 V
x DDR voltage: 2.55 V
DQ Control: Center DQ
CPU Fast Command Decode: Normal
Válaszokat elõre is köszi!
Légyszi, írjátok le rendesen, mit kellene beállítanom!
Bérbe vehet? reklámfelület...
chaintech 7NJL4/L,1533Mhz,hynix PC-2700 DDR-el pedig 1.9Ghz-en. tovább nem próbáltam lehet menne, de nem akarok bajt

Már csak a 200fsbt kellene kivarázsolnom belõle, mert anélkül sok értelme nincs felhúzni.