153
ICO
  • Sephi
    Jovan baz...
  • Neme.
    "Főszereplő tök gyíkul néz ki"

:-)
    Ez nem az a (tucat)játék, ahol egy fegyverekkel megpakolt izomtornyot irányítasz. A főszereplő egy max. 10 éves kisfiú.
  • Sir Quno Jedi
    ALAP ! Többször végig kellett nyomnom, mert barátaim látni akarták VÉGIG !!!
  • Neme.
    A kissrác/csaj ruháját/haját lobogtatja a szél...
    A napsütötte falak kontrasztja, valószerűsége hihetetlen.
    Olyan fát, mint ebben a játékban, még sehol máshol nem láttam.
    A kastély méretei lenyűgözőek.
    A fényeffektusok... SZVSZ a játék megjelenésekor semmilyen más játékban nem volt ehhez hasonló.
    Stb stb bla bla. Alapmű.
  • aabyssx
    A szél süvítése a legjobb, ahogy olyan helyekre érsz, ahol már hallani lehet!
  • cenobite
    Művészi! Ezt akartam írni az előbb, csak elfelejtettem. :)
  • Jinchuu
    Az teremti meg a game atmoszféráját, hihetetlen jó hangulatot csinál, a game pedig egy mestermű szvsz, nagyon várom a folytatást.
  • Sephi
    De nektek is olyan mintha kodos lenne non-stop???
  • Sephi
    Ahn ma akkor velemeny errol a jatekrol!

Szal szerintem fenomenalis a grafika bar nekem egyfeszt olyan mintha kod lenne mert tul vilagos :( Lehet alitasi hiba? Na mindegy en most jol elelkadtam es azota nem is jaccom.

Mondja azt valaki konyorgom hogy ez a jatek nem csak arrol szol hogy vegig kell vonszolni a kicsajt a kastelyon mert akkor unalmasnak tunik. Plane amikor alojon a tiz tonna szorny :(
  • Rincewind
    Kanapé? Lol, nem tudom rájöttem volna-e, bár kanapét még nem láttam... :)
    Na majd egyszer nekiülök rendesen gameznak!
  • Rincewind
    Is! Egyébként már hónapok óta... :)
  • versio
    ez a játék olyan hogy játszani kell 1-2 orát és akkor tuti beleszeretsz

savelni meg ugy lehet hogy leülsz a csajjal a kanapéra:)
    én is mit szentségeltem mire rájöttem
  • Alien!
    pffff.....bazz veled meg mivan???? ps2-ön jáccol?....:)
  • Rincewind
    Szigorították a html kódokat... :P

"ami a játékban előfordul SZVSZ nem japán, hanem valami kitalált hülyeség"

Ehh, nekem full japánnak tűnt. Na, mind1. :D
    Nem ástam el a programot azért, mindenképpen végigjátszom hamár egyszer megvettem, de így első blikkre nem tetszik.

Amúgy save-elni nem lehet?
  • aabyssx
    ?!? Mi a rák van? /:|
  • aabyssx
    Úgy értem:

<b>zseniális művészi látványt, hangot és egyben hangulatot ad</b>
  • aabyssx
    "fordulásanimáció"

Igaz, először nekem is ez tűnt szembe (meg a gyakran nem teljesen stabil framerate), de a játék annyira <b>zseniális művészi látványt, hangot és egyben hangulatot ad</b>, hogy le van sz*rva ez néhány kis "karcolás".

"japánul ugatnak benne"

Az a néhány hangoztatott megnyilvánulás, ami a játékban előfordul SZVSZ nem japán, hanem valami kitalált hülyeség. :D
    BTW a feliratok angolul vannak nem?!?
  • CHEAPBOY_GA
    Pedig gecijo game.:)
  • Rincewind
    Muszáj volt topcot nyitnom ennek a játéknak, mert mindenki úgy ajnározta, hogy végül is beszereztem. De egyáltalán nem tetszik... :(
    Főszereplő tök gyíkul néz ki, plusz legalább annyira vehették volna a fáradtságot a készítők, hogy legalább valami fordulás-animációt gyártanak hozzá, nemcsak így egyszerűen hirtelen már a másik irányba néz. Plusz rohadtul idegesít, hogy japánul ugatnak benne, nincs ennek valami angol verziója? Ja és save-elni hogy lehet, uncsi mindig újrakezdeni.
    Na mind1, a lényeg, mitől olyan jó játék ez?