Internetről fax segítség!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoleszq
Valaki ismeri?? ha igen elmondaná a mûködését köszi
32bit Internet Fax 9.75.01

Taranov
na, nekem van faxkészülékem...

Azért van, hogy faxoljak 😊) Mindenki vegyen aki akar faxolni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mikike
http://www.v3inc.com/freecc.htm

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Titan
OOOOOPSSSZ!
...hova fejlõdik a világ! Bezzeg a régi szép idõkben mikor még 33 kbps-szel szágúldottunk a neten, egy éjjszaka min. 4-szer ledobva fröcskölve szídtuk a Matávot, remegve vártuk az este 10 órát, hogy aztán reggel 6-ig nyomjuk klaviatúrát....
Bezzeg ma már a korlátlan lehetõségek, szolgáltatások szédítõ forgatában még faxot se lehet kûldeni akárhogy....
.......

Én arra gondoltam, hogy a Vodkánál is lehet, vmi kliensprogrammal, és állítólag mûködik. Biztos nincs ilyen?

Taranov
ADSL-lel nem megy, kell egy faxmodem is.
És a SuperVoice program nagyon jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

azzal nem fogsz faxot kuldeni a neten keresztul...
az arra jo hogy a modemen keresztul a telefonvonalon faxot kuldj/fogadj.

Vannak olyan cegek ahol lehet kuldeni neten keresztul faxot, de altalaban mind fizetos...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Titan
A Winfosban alapban benne van a fax szolgáltatás, bár lehet, hogy a telepíteni kell a cd-rõl....
De, ha ez nem mond semmit, akor nézd meg súgóját ott részletesen le van írva.

Sziasztok! Le tudná nekem írni valaki, hogy internetes kapcsolattal hogyan tudok faxot küldeni? Milyen progi kell hozzá, stb. Minden segítséget köszönök!!! (Win 98, Adsl)