Oroszország atomerőművet tervez a Marsra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One bike rule them all-Aprilia RS125
Ezt mibõl finanszírozzák?
De annak örülnék, ha mégis belevágnának és sikerülne is, nagy lépés lenne az ûrkutatásban.
Másfelõl az ember az összerakásban annyira kell, hogy tudjon improvizálni és kijavítani. Ha van egy programozott gép és hiba csúszik a "számításba", akkor az nem tudja korrigálni.
Jony: Tudom, hogy képzelgés az egész, de amikor olvastam a hozzászólásokat rögtön ezt találtam ki. Nem lehetett nem leírnom, kijött. Ha sci-fi szinten gondolkozunk szerintem elég jó alapkoncapció! Talán majd írok egy novellát és közzé teszem! 😊

a biztonsagos mukodeshez kell a viz
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
"A tudósok elmondása szerint az állomás már majdnem készen áll az építésre, már csak azt kell megoldaniuk, hogyan óvják meg a személyzetet a környezet és a sugárzás viszontagságaitól." <--- Na mondjuk ez olyan, mintha azt mondanák, hogy egy urántömbbõl kellene szobrot faragni az Anktartiszon alsógatyában.
a téma aktualitásást figyelembe véve pedig szerintem egyáltalán nem korai a terv. Nekem úgy tûnik, hogy a jövõ emberi generációja sáska életformát fog felvenni. Az ûr lakóivá válunk, persze csak akkor, ha képesek leszünk kolonizálni a Marsot. Kinyírjuk a földet, de mielõtt kivégeznénk, professzionális szintre fejlesztjuk az biokémiát és megtanulunk klónozni, mert a marsra is kell állat + növény ugyebár. És mi emberek nem vagyunk olyan türelmesek, hogy várjunk az evolúcióra. Ha ez megvan, akkor a Marsról uccu a következõ bolygóra, és ez egészen addig megy, míg a végén totál homogén lesz a biológiai állományunk és csak a gépek segítségével tarthatjuk fent fajunkat. Az eredmény kis szürke izék, nagy fekete szemekkel... 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
a 2028: elso ember a marson, kicsit korainak tunik.... (mivel jelenleg meg a holdra se tudnank felmenni...) azonkivul az atomeromuvel varni kene, hiszen nem is tudjuk, hogy egyaltalan van-e ott elet, ne pusztitsuk mar el, ha egymod van ra... epp eleget sut a marson a nap, a kb 1,5 evenkent jelentkezo homokvihar ellen meg lehet vedekezni (megfelelo burkolattal)
Javasolt "szakirodalom": Stanislaw Lem - Béke a Földön 😊
2028 az elso ember a marson...
2028 az elso szemettelep a marson...
2030 az elso atomeromu a Marson...
2038 az elso nuklearis baleset a marson...
2039 Mars???...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Amúgy meg elég merésznek tûnik ez a bejelentés annak fényében, hogy az elsõ emberes expediciót is csak halasztgatják folymatosan... Ennyi erõvel mondhatták volna, hogy 2050-ben szállodát nyitnak az Alfa Centauri mellett...
Aztán ott az USA "OSP"-tervének orosz ellenpontja, a MAKS-OS, amelyet konkrétan kb. 10 éve bejelentettek, és azóta sem repül - holott a hordozó An-225-ös már ismét repül...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Mi a meglepõ a hírben? A Marson is biztosítani kell az energiaellátást, a nehéz, drága, sérülékeny napelemek megjoosolhatooan gyengén fognak muzsikálni egy combosabb homokviharban.
A vizierõmû joo ötlet, attól eltekintve, hogy joo eséllyel a vizet is vinni kéne, nameg melengetni, hogy ne faggyon rögvest jéggé. Erre joo volna egy nagy kazán, amit okooos grínszépsz aktivistákkal fûtenek..
További kellemest.
Ez aztán a Jooooooooooooooo hozzászoolás.. eh.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
\"Life is around you and in you.\"