Lionheart: Legacy of the Crusader
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
VAn egy 37-es smith-es egykezes karim.
Szinte a legjobb cuccokkal ,de a chaos dragont nem tudom megölni a csatlósai miatt.Tudtok vmi tippet adni?
VAn egy 37-es smith-es egykezes karim.
Szinte a legjobb cuccokkal ,de a chaos dragont nem tudom megölni a csatlósai miatt.Tudtok vmi tippet adni?
nincs hozzá véletlenül magyarosítás?
Nem tudja valaki hogy hol van a Scepter of bone
Hahó! Végigtoltam a gamét, már neten is csomót játszottam.
Nem tud valaki normális mûködõ trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne...
Nem tud valaki normális mûködõ trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne...
Padu
Csa Mindenki! Végigjátszás: www.gamefaqs.com(angol nyelvû, de naon jó)
Légyszi, mondjátok már meg hogy hogy tók eljutni a Monsterrat-ba. Wielder vok, és már csak az a quest hiányzok. Azt tóm h állítólag vmi kék kristály-teleportot kell használnom. De hol??? Lécci help!!!!!
Légyszi, mondjátok már meg hogy hogy tók eljutni a Monsterrat-ba. Wielder vok, és már csak az a quest hiányzok. Azt tóm h állítólag vmi kék kristály-teleportot kell használnom. De hol??? Lécci help!!!!!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Lenne 1 kérdésem: van jobb alsó sarokban ott az a kis ikon, ami egy kezet ábrázol asszem. ha minden igaz az a skillek gombja. nemtudom hogy lehet elosztani a skillpontokat ott. mindenfélemódon kattingattam, meg mindent összevisszanyomtam, de semmi sem osztódik ottan plíííz help amilyen hamar csak leheet
Padu
hi! nem tud vki olyan oldalt ahol le lehetne tölteni ehhez a játékhoz magyarosítást?
megköszönném!
megköszönném!
teljes mértékben egyetértek alexszel. ez egy igazán szar game.
talán az egyetlen pozitívuma, hogy pacifista karakterrel is végig lehet tolni. ezt a hihetetlen jó ötletet viszont teljesen elhomályosítja a nagyon gyenge kivitelezés.
a játék nemhogy 13 rugót, de még két nyers cédét sem ér meg!
talán az egyetlen pozitívuma, hogy pacifista karakterrel is végig lehet tolni. ezt a hihetetlen jó ötletet viszont teljesen elhomályosítja a nagyon gyenge kivitelezés.
a játék nemhogy 13 rugót, de még két nyers cédét sem ér meg!
3x toltam vegig kb 17x kezdtem elolrol ... 😉
legtutibb : Inkvizitor , pusztakezes harcos ... 😉
legtutibb : Inkvizitor , pusztakezes harcos ... 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Vannak erdekes sebzesek 😊 : http://axe.bytestar.hu/1071.jpg
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Látok benne reményt, de elõbb inkább végigpörgetem a pirates-t
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Nagyrészt én is egyetértek az értékeléssel, ennek ellenére nekem tetszik a játék.
Ahogy elnézem itt is elég sötét képeket sikerült készíteni, én is azzal kezdtem a játékot, hogy a gammát felnyomtam hogy valamit lássak 😊
Akinek meg kicsi a játéktér az feküdjön rá az F2-re és játszhat teljes képernyõn.
Azért a körökre osztott harc hiányát sajnálom...
Ahogy elnézem itt is elég sötét képeket sikerült készíteni, én is azzal kezdtem a játékot, hogy a gammát felnyomtam hogy valamit lássak 😊
Akinek meg kicsi a játéktér az feküdjön rá az F2-re és játszhat teljes képernyõn.
Azért a körökre osztott harc hiányát sajnálom...
Fallout legjobbabb.