Lionheart: Legacy of the Crusader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
VAn egy 37-es smith-es egykezes karim.
Szinte a legjobb cuccokkal ,de a chaos dragont nem tudom megölni a csatlósai miatt.Tudtok vmi tippet adni?
nincs hozzá véletlenül magyarosítás?
Multiba akarom nyomni valaki jöhet [email protected]

Nem tudja valaki hogy hol van a Scepter of bone
Skatey26
Hahó! Végigtoltam a gamét, már neten is csomót játszottam.
Nem tud valaki normális mûködõ trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne...

Padu

Csa Mindenki! Végigjátszás: www.gamefaqs.com(angol nyelvû, de naon jó)
Légyszi, mondjátok már meg hogy hogy tók eljutni a Monsterrat-ba. Wielder vok, és már csak az a quest hiányzok. Azt tóm h állítólag vmi kék kristály-teleportot kell használnom. De hol??? Lécci help!!!!!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Skatey26
megvan, kitaláltam egybõl amint ide a fórumba írtam...

Padu

Skatey26
Lenne 1 kérdésem: van jobb alsó sarokban ott az a kis ikon, ami egy kezet ábrázol asszem. ha minden igaz az a skillek gombja. nemtudom hogy lehet elosztani a skillpontokat ott. mindenfélemódon kattingattam, meg mindent összevisszanyomtam, de semmi sem osztódik ottan plíííz help amilyen hamar csak leheet

Padu

hi! nem tud vki olyan oldalt ahol le lehetne tölteni ehhez a játékhoz magyarosítást?
megköszönném!
b
teljes mértékben egyetértek alexszel. ez egy igazán szar game.

talán az egyetlen pozitívuma, hogy pacifista karakterrel is végig lehet tolni. ezt a hihetetlen jó ötletet viszont teljesen elhomályosítja a nagyon gyenge kivitelezés.

a játék nemhogy 13 rugót, de még két nyers cédét sem ér meg!

AnarchoiD
3x toltam vegig kb 17x kezdtem elolrol ... 😉

legtutibb : Inkvizitor , pusztakezes harcos ... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

silanor
Vannak erdekes sebzesek 😊 : http://axe.bytestar.hu/1071.jpg

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

N.E.O.!!!
Látok benne reményt, de elõbb inkább végigpörgetem a pirates-t

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

[zoom]
Nagyrészt én is egyetértek az értékeléssel, ennek ellenére nekem tetszik a játék.
Ahogy elnézem itt is elég sötét képeket sikerült készíteni, én is azzal kezdtem a játékot, hogy a gammát felnyomtam hogy valamit lássak 😊
Akinek meg kicsi a játéktér az feküdjön rá az F2-re és játszhat teljes képernyõn.
Azért a körökre osztott harc hiányát sajnálom...
Fallout legjobbabb.

PetruZ
Korrekt értékelés, hasonlóképpen vélekedek én is.