42
  • genanders
    Üdv!
    VAn egy 37-es smith-es egykezes karim.
    Szinte a legjobb cuccokkal ,de a chaos dragont nem tudom megölni a csatlósai miatt.Tudtok vmi tippet adni?
  • TekkenMaster
    nincs hozzá véletlenül magyarosítás?
  • danipapa90
    Multiba akarom nyomni valaki jöhet [email protected]

• Atttka
    Nem tudja valaki hogy hol van a Scepter of bone
  • Skatey26
    Hahó! Végigtoltam a gamét, már neten is csomót játszottam.
    Nem tud valaki normális működő trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne...
  • Dzsí Pí
    Csa Mindenki! Végigjátszás: www.gamefaqs.com(angol nyelvű, de naon jó)
    Légyszi, mondjátok már meg hogy hogy tók eljutni a Monsterrat-ba. Wielder vok, és már csak az a quest hiányzok. Azt tóm h állítólag vmi kék kristály-teleportot kell használnom. De hol??? Lécci help!!!!!
  • Skatey26
    megvan, kitaláltam egyből amint ide a fórumba írtam...
  • Skatey26
    Lenne 1 kérdésem: van jobb alsó sarokban ott az a kis ikon, ami egy kezet ábrázol asszem. ha minden igaz az a skillek gombja. nemtudom hogy lehet elosztani a skillpontokat ott. mindenfélemódon kattingattam, meg mindent összevisszanyomtam, de semmi sem osztódik ottan plíííz help amilyen hamar csak leheet
  • BUBI1020
    hi! nem tud vki olyan oldalt ahol le lehetne tölteni ehhez a játékhoz magyarosítást?
    megköszönném!
  • b
    teljes mértékben egyetértek alexszel. ez egy igazán szar game.

talán az egyetlen pozitívuma, hogy pacifista karakterrel is végig lehet tolni. ezt a hihetetlen jó ötletet viszont teljesen elhomályosítja a nagyon gyenge kivitelezés.

a játék nemhogy 13 rugót, de még két nyers cédét sem ér meg!
  • AnarchoiD
    3x toltam vegig kb 17x kezdtem elolrol ... ;)

legtutibb : Inkvizitor , pusztakezes harcos ... ;)
  • silanor
    Vannak erdekes sebzesek :) : http://axe.bytestar.hu/1071.jpg
  • N.E.O.!!!
    Látok benne reményt, de előbb inkább végigpörgetem a pirates-t
  • [zoom]
    Nagyrészt én is egyetértek az értékeléssel, ennek ellenére nekem tetszik a játék.
    Ahogy elnézem itt is elég sötét képeket sikerült készíteni, én is azzal kezdtem a játékot, hogy a gammát felnyomtam hogy valamit lássak :)
    Akinek meg kicsi a játéktér az feküdjön rá az F2-re és játszhat teljes képernyőn.
    Azért a körökre osztott harc hiányát sajnálom...
  • Flashy
    Fallout legjobbabb.
  • PetruZ
    Korrekt értékelés, hasonlóképpen vélekedek én is.