42
-
genanders #42 Üdv!
VAn egy 37-es smith-es egykezes karim.
Szinte a legjobb cuccokkal ,de a chaos dragont nem tudom megölni a csatlósai miatt.Tudtok vmi tippet adni? -
TekkenMaster #41 nincs hozzá véletlenül magyarosítás? -
danipapa90 #40 Multiba akarom nyomni valaki jöhet [email protected]
-
Atttka #39 Nem tudja valaki hogy hol van a Scepter of bone -
#38 Hahó! Végigtoltam a gamét, már neten is csomót játszottam.
Nem tud valaki normális működő trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne... -
Dzsí Pí #37 Csa Mindenki! Végigjátszás: www.gamefaqs.com(angol nyelvű, de naon jó)
Légyszi, mondjátok már meg hogy hogy tók eljutni a Monsterrat-ba. Wielder vok, és már csak az a quest hiányzok. Azt tóm h állítólag vmi kék kristály-teleportot kell használnom. De hol??? Lécci help!!!!! -
#36 megvan, kitaláltam egyből amint ide a fórumba írtam... -
#35 Lenne 1 kérdésem: van jobb alsó sarokban ott az a kis ikon, ami egy kezet ábrázol asszem. ha minden igaz az a skillek gombja. nemtudom hogy lehet elosztani a skillpontokat ott. mindenfélemódon kattingattam, meg mindent összevisszanyomtam, de semmi sem osztódik ottan plíííz help amilyen hamar csak leheet -
BUBI1020 #34 hi! nem tud vki olyan oldalt ahol le lehetne tölteni ehhez a játékhoz magyarosítást?
megköszönném! -
#23 teljes mértékben egyetértek alexszel. ez egy igazán szar game.
talán az egyetlen pozitívuma, hogy pacifista karakterrel is végig lehet tolni. ezt a hihetetlen jó ötletet viszont teljesen elhomályosítja a nagyon gyenge kivitelezés.
a játék nemhogy 13 rugót, de még két nyers cédét sem ér meg! -
#22 3x toltam vegig kb 17x kezdtem elolrol ... ;)
legtutibb : Inkvizitor , pusztakezes harcos ... ;) -
#15 Vannak erdekes sebzesek :) : http://axe.bytestar.hu/1071.jpg -
#12 Látok benne reményt, de előbb inkább végigpörgetem a pirates-t -
#7 Nagyrészt én is egyetértek az értékeléssel, ennek ellenére nekem tetszik a játék.
Ahogy elnézem itt is elég sötét képeket sikerült készíteni, én is azzal kezdtem a játékot, hogy a gammát felnyomtam hogy valamit lássak :)
Akinek meg kicsi a játéktér az feküdjön rá az F2-re és játszhat teljes képernyőn.
Azért a körökre osztott harc hiányát sajnálom... -
Flashy #4 Fallout legjobbabb. -
#2 Korrekt értékelés, hasonlóképpen vélekedek én is.