410
Szal...
-
benedekpepe #370 megpróbáltam CD-R - re, chipelt ps2 slim, de nem játsza... : ( -
#369 ps1 játékot cd-re kell írnod, dvd-re hiába írod nem fog működni -
benedekpepe #368 hi all. azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet ps1-es játékokat kiírni ps2-re? ps2-s játékok kiírásával tisztában vagyok csak nem tudom lejátsza-e majd a ps2 a ps1-es gameket és nem szeretnék egy DVD-t se a kukába dobni. előre is köszi :) -
Akey #367 Ez egy olyan kérdés volt, amit nem lehetett higgadtan megválaszolni, ezért senki se próbálta. 99,99%-os pontossággal ismerem a kísérlet végkimenetelét úgy, hogy jómagam nem végeztem semmilyen hasonló célú kutatást... -
Petykafiam #366 kösz a semmit.. inkább beáldoztam egy lemezt de nem mondom el mi lett az eredmény -
Petykafiam #365 helló, dl lemezre kilehet írni sima dvd-s játékokat és ezek működni is fognak? köszi előre is. üdv! -
#364 Mivel nem egy iso fájl lesz a kiírt korongon, hanem maga az iso tartalma, ja, elvileg mennie kéne. Már ha jól értem a kérdésed :D -
APotter #363 És akkor a kichippelt ps2es lejátszó tudja kezelni az iso fájlt? -
#362 Hogy érted, hogy iso fájlt kicsomagolva? Ha "kicsomagoltad" pl winrarral, és adatlemezként kiírtad, akkor nem lesz jó.
Neroban cd-kép felírás (a "cd/dvd-író" legördülő menüben találod), betallózod az iso fájlt, aztán kiírod pl 4X-es sebességgel. -
APotter #361 Sziasztok4
Kérlek segítsetek. Szeretnék ps2eshez szeretznk játékokat írni pl letöltöttekre gondolok. Hogyan tegyem meg ezt? Mert pl. neroval kiírtam az iso fájlt kicsomagolva és nem működött. Hogy kell jól megírni egy ps2es lemezt? részletesen ha kérhetem. -
Police72 #360 Softmod, FMCBoot 1.7, ESR beta r9b SCPH 77004 a gépem.
Csak mínuszos lemezeim vannak, patchelve mindegyikkel csak úgy szalad. Egyedül eddig 1-et nem olvasott be, a Keresztapát... De lehet a plusszost is megenné. de azért csak hogy megpróbáljam nem veszek potyára.
Szóval teljesen PS függő. Van ami csak a DVD+R, van ami csak a DVD-R, van ami mindekettőt húzza simán. (Bár ha valamelyiket kicsit köhögteti akkor érdemes hanyagolni... Szerintem....) -
#359 Hát éppen lehet, hogy a minuszos lemez minősége nem tetszett neki, ha nem nagyon próbálkoztál többféle lemezzel, csak eggyel, ezért esetleg nem derült ki, passz. Nekem 50004-es van, de volt már nálam 39004-es meg slim is, mind vitte a minuszos lemezeket. -
#358 hát mondjuk ez függő lehet attól is hogy mikori a ps, mert nekünk itthon a legelső magyar országon kapható generáció van... még a nagy benga, lehet hogy a régi olvasó fej miatt nem olvassa be pecselés után a minuszost :S segáz. büszke vagyok a ps-emre hogy nem butított slim :D -
#357 "hátrány ha lemezre írsz ki gammát csak a plusszos dvd-ket fogja elfogadni"
Dehogy, patchelés után simán kiírhatod minuszos lemezre is, vinni fogja. Szerintem kevered a kétrétegű lemezekre írt játékokkal, azt szokás pluszos lemezre írni. -
#356 ha van két memória kártyát az egyike erre fel kell áldoznod, rákeresel gúgelban hogy ps2 softmode van egy ipse 1000forintért + posta költség meg csinálja, elküldöd a mem kártyát és megcsinálja amit kell majd vissza küldi a memkártyát egy általad választott játékkal, meg a leírásokkal, ha megvan a memkártya berakod a ps-be és úgy ndítod el előny működni fognak az usb bemeneteid, divx xvid stb filmeket letudsz majd játszani, pendrive ról tudsz majd játszani, tört játékokat is tudsz majd futtattatni stb hátrány ha lemezre írsz ki gammát csak a plusszos dvd-ket fogja elfogadni, amit ritkán talál az ember és akkor is borsos áron... jó dolog ez -
koricapito #355 És azt hogyan kell csinálni és mi az? -
BuktaXbox360 #354 Memkártyás szoftmoddal. -
koricapito #353 Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy azt hogyan lehetne megoldani, hogy én ps2-re kiírjak játékot és az menjen is ugy, hogy nincs kichipelve a ps-em?
Előre is köszönöm a választ! -
vazzeg02 #352 Hellotok!!
14éves gyerek vagyok és lenne nekem egy olyan problémám hogy nem tudod hogy kell kiírni azokat a ps2 játékokat amelyekben nincs benne az iso fájl ha valaki tud nekem segiteni akkor kérem hogy írjon
köszönöm -
kecsaatika #351 Sziasztok én a "Smackdown vs. Raw 2010" nevű játékot akarom kiírni ps2-re
a ps chippelve van adatlemezként írtam kí nero val de azt irta ki
"Please inster Playstation or playstation 2 format disk!" nem iso ban
van hanem van egy system fájl egy arc és mappák
kérlek titeket válaszoljatok előre is thank you! -
firefly22 #350 Üdv,
Visszaolvastam, és láttam hogy elég egyszerű ps2 diszket kiírni, úgyhogy most megtettem. Nero cd/dvd kép felírása - 4x - tdk r+. De nem működik, a tv-n a "Please insert a Playstation or Playstation 2 format disc." fogad. Más - nem általam - írt játék megy. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a bibi? -
#349 igen az jó megoldás, és a lényeg hogy a Boot os kari legyen a slot 2 ben, mert minden játék automatikusan a slot 1re ment -
qnqn #348 Sos segitséget szeretnék kérni időröl időre eltünik a menoria kártyárol a Free Boot program lehet hogy a sok játék mentés felül írja , még egy kártya megoldáslenne? Segitsetek. Köszi
-
#347 köszönöm, remélem menni fog :) -
#346 nem jot linkeltem, ez a cucc kell isohoz -
#345 ezt tölsd le
Ezt elinditva add be a játék iso-ját,lefut,és azt ird ki amit csinált. -
#344 sry a progi neve helyesen: Free McBoot
-
#343 Halihó!
kéne egy kis help. sikerült egy Free MacBoot progit szerezni memó kártyára, ami chippelés nélkül kiütötte a gépet, tehát műxik a divx lejátszás, és minden usb-portról képes hang ill kép formátumokat betülteni a gép (score)
de a játékok (itt kezdődik a bibi) ha egyszerűen kiírom a .iso filet nem olvassa be gép, azt írja ki hogy "No UDF descriptor", ezzel kapcsolatban kaptam egy infót, hogy a ps-nem olvassa be az iso-t ezzel a megoldással tehát álcázni kell a progit UDF-el, szóval a kérdés, mit hogyan merre, és ha valaki jártas ebben a free macboot progiban, egy jó beállítási leírást, mellékelne azt megköszönném.
előre is köszi a segítséget -
#342 Én meg arra gondoltam hogy bannerba kitenni sem lenne hülyeség!Csak a folyamatát,az nem minősülne wareznak... -
#341 Nekem már külön .txt-ben van az Asztalon, azt szoktam copy-paste-elni... -
#340 Köszi Akey,én már lemegyek hídba ezektől... -
Akey #339 Ebben az esetben olvass vissza úgy másfél arasznyit a monitoron.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063016084&no=327]#327[/URL] -
vasmadar #338 helo chipelt a gép mert van olyan írott játék amit visz csak más írta ki és nem tudom hogyan és milyen programmal.
És mi az az ESR? ez az íráshoz kell, ha igen honnan lehet ezt letölteni?
-
Akey #337 Chipelt a gép? Ha nem, ESR-t használsz? Ha nem, akkor nem is fogod tudni kiírni úgy, hogy jó legyen. -
vasmadar #336 egy olyan kérdésem lenne hogy van a gépemen egy ps2es jázék és nem tudom kiírni úgy hogy jó legyen a ps-en. valaki segítsen hogy kell kiírni
-
vasmadar #335 hello
-
cors #334 más? -
#333 -
Akey #332 100-150 db üres lemezre. -
#331 PL mire?:D