410
Szal...
  • Héeder
    Hellosztok
    Ha valaki tud segíteni PS2 játék kíírás ügyében az vegyen fel a ([email protected]) MSN-címre
    Várpm a jelenkezéseteket és a segítségeteket!
    Előre is THX.
  • digo82
    Sziasztok!Megírtam a Hitman 3 játékot PS2-re de a PS2-es DVD videónak ismeri fel a lemezt!Miért van ez?
    Alkohol 120-al írtam 4X-es sebességeel DVD DAO módba úgy ahogy szoktam!Előre is THX!
  • nooora
    Sziasztok! meg tudná nekem vki írni részletesen, hogy .mds és .mdf kiterjesztésű ps2 játékot hogyan tudnék kiírni? Előre is köszi!
  • zola2000
    Talán nem, legalábbis gamecubeval működött a dolog...
  • torrente
    Oszlassátok el a kételyeimet! Én világéletemben úgy tudtam, hogy eredeti ps2 játékról nem tudok itthon készíteni másolatot. Most feltűnt egy srác, aki azt állítja, hogy simán lehet.
    Beraktam a lemezt és imgburn-nel tudtam készíteni egy iso fájlt. Aztán amikor kiírtam volna ezt az isot egy dvd-re, ezt írta ki:

"Your image doesn't appear to be of the correct format for burning onto a dvd.
    Image format: MODE2/FORM1/2352
    Dvd format: MODE1/2048

Would you like to continue anyway?
    Yes - No. "

Igaz, hogy nem kerül sokba egy dvd, de hülyeség miatt nem akarok egyet sem elrontani. Ha igent nyomok a fenti kérdésre, akkor egy ps2-es gépben visszaolvashatatlan lemezt fog készíteni?
  • Agassi Fan
    Sziasztok!
    Kérlek segítsetek nekem, szőke nőnek! :-)
    Kb. 5 DVD-t dobtam már ki a kukába.

Kiírtam Alcohollal, ImgBurnnel, Dvd Decrypterrel, szerintem Neroval is az Iso file-t. DVD-Res lemezre, egyszer írható, próbáltam 2x, 4x sebességgel is, de egy sem jó. Chip van benne, 3 napja chippelték.
    Van valakinek valamilyen ötlete?
  • jaszy
    Minden lemez károsítja a fejet.
    Hiszen megy, kopik, használódik.
    Az írottak természetesen jobban.
  • Balboa17
    Memorex DVD-ről írom ki a PS2-es játékokat ez a DVD fajta nem károsítja az olvasó fejet a PS2-ben???
  • modernslave
    sorry hogy ide írom...de talán innen lóg ki legkevésbé a dolog: megváltam a ps2mtől. Nincs már időm játszani meg már őszintén szólva nem is érdekel. Ellenben a nyakmon maradt kb 250 játék. Fujifilm dvd-kre írva kifogástalan állapotban. Nem akarok vele pénzt csinálni nyilván de nekem nem kell...ingyen nem adnám mert azért mégis került nekem valamennyibe a dvd. Az anyagárnál is jóval olcsóbban 7000 forintért odaadom egy 500-as dvd gyűjtő táskával egyetemben. Az ismeretségemben nincs ps2 tulaj..neki nyilván ingyen odadnám de ez van. Kivételesen nem kell anyázni hogy mit reklámozok warez-t. Én is tisztában vagyok vele hogy nem túl nemes dolog. De gondoltam hátha valaki örülne neki. (összes nagy cím megvan...és a god of war 2/burnout dominator-ig kb folyamatosan szinte minden) [email protected] és még egyszer sry
  • jaszy
    Még írdbe lagalább 3 topikba :(
  • Szilárd007
    HOT WHEELS VELOCITY Xet KERESEM [email protected]
  • bigsanyaman
    En leszedtem a: ImgBurn 2.2.0.0-ast es a DVDDecrypter 3.5.4.0-ast. Tudok veluk PS2 jatekokat irni, mar irtam 6 db. Koszonet erte BANYAPAPA-nak!
    Thx Papa
    Udv: big
  • cib
    Az igaz hogy újabb verzió,mert a Decrypterből a 3.5.4.0-es az utolsó,de
    az imgburn nem sok mindent tud.Ahogy utánaolvastam a srácot aki írta elkapták,és nagyon megszorongatták,utána írta az imgburnot,de az nem töri már fel a védelmeket ha jól tudom.
  • Banyapapa
    igen ez az.
    Amugy a imgburn a decrypter ujitott verzioja
  • bigsanyaman
    Kozben ... ezt talaltam
    Erre gondoltal , ugye ?
    Tisztelettel : big
  • bigsanyaman
    Koszonom BANYAPAPA valaszod ! Ne feledd , kezdo vok ! Mi az hogy "decrypter/imgburn" , program nevet irj legyszives .
    Koszonom
    Tisztelettel: big
  • Banyapapa
    winrar kicsomagolod valahova,kapsz egy ISO-t (jobb esetben:P)
    letöltöd a dvd decrypter/imgburn progit (ez szabadon választott :).
    decrypter/imgburn-ben,MODE menüben ISO-WRITE.
    beadod fennt a ISO-t,beállitod a irás sebbeségét,és go!

Irás sebbesége,nekem a 8* verbatim (mig az volt) a 4szeres irást, a 16* irhato verb. meg a 8szorost csipi
  • bigsanyaman
    Sziasztok ...Kulonbozo okok miatt , nem tudtam valaszolni! Leirom hat meg egyszer a problemam !
    A netrol szedtem le PS2 jatekot (WinRar).. azt szeretnem kiirni, Sony Playstation 2-re ... Ehez kernek segitseget
    Minden hozzaszolast szivesen varok ! ... Megha nem is vagy biztos benne!

Koszonom
  • GohanSSJ2
    csá all
    sztem szar de megmondom sztem hogy kell
    (lol lex )
    na szal kaptam 1 .iso-t Daemon-ba beraktam.
    aztán kiirtam Nero StartSmart-al ugy hogy DVD másolás és kijelöltem a virtuális meghajtot aztán kimásolta
    igy jó?
    (nemtom ellenőrizni mert van PS2-m de chip nincs :( )
  • dinomano
    "Berakod a !!masolt!! Ps2 jatekot (mert azon mar van az a kis file ami olyan mint Pc jatekoknal a crack) es siman Nero6-ossal vagy ultraDVD -vel le imageled de lehetoleg .iso kiterjesztesben!"

Hmmm... Masolt jatekot a gépbe? Hmmm... En origi lemezekröl csinaltam masolatokat, amik tökeletesen mennek... A PS2-ben ugyi "hardveres crack" van; mihez kell/kellene egy crack?

(közben pedig leesett, nekem vakembernek; hogy 3 éves komment amire reagalok..s.ebaj; nem törlöm ki... :-P)
  • bigsanyaman
    Sziasztok nalam kezdob nincs. PS2 jatekot szeretnek megirni. Segitseget kerek tolletek.Letoltottem netrol, van alcohol 120%-am, meg is irtam...csak nem mukodik. Koszonom elore is.
  • Zo-Lee
    Erre a legegyszerűbb progit sztem az Alcohol 120% www.alcohol-soft.com
    Eredeti cd-ről dvd-ről tudsz vele csinálni imaget-t (akár pc,akár ps1/2) Csak be kell neki állítani, hogy milyen lemezt tettél be (pc-nél a védelmet) és máris kihadja a kódos sorokat :)
  • Adi
    Hi!
    Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétől akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tőle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
  • Sephi

Nincs Ps2 emulator embet ertsd meg. Es ha lenne is akkor kb egy 5 gigas proci kene hozza mert a Ps2-oben harom proci van mar alapbol ami szimultan dolgozik.

Ha masolni akarsz Ps2 jatekot.

Berakod a !!masolt!! Ps2 jatekot (mert azon mar van az a kis file ami olyan mint Pc jatekoknal a crack) es siman Nero6-ossal vagy ultraDVD -vel le imageled de lehetoleg .iso kiterjesztesben!

Ba erdeti DVD-ed vanakkor is imageld le .iso ba de akkor meg kell talajad neten a megfelelo jatekhoz a megfelelo cracket majd bele tomoriteni a .iso ba es ugy kiirni.
  • musha
    ps2 leszedő progi ?!?!
  • Sephi
    Nem letezik Ps2 Emu. Nem is fog egyhamar.
  • Adi
    Hi!
    Ha gamek-et(olcsón)akartok akkor (másoltak) [email protected]!! Írjatok erre a mail cím-re és küldik a listát!
    Nagyon megbízható az emberke, nekem is ő hozza!!
    Általában a legújabb gamek vannak! pl.: JAK2
  • Sephi
    Lasd elozo topic
  • Sephi
    En altalban Sony Cd-re irok 4x sebeseggel :) ugy menni szoktak. Bar leszoktam rola mert nagyon nyuza a masinamat :)
  • St@n
    Amúgy mindegy, hogy milyen cd-re írjuk a RIP-es game-kat? Vagy hogy milyen sebességgel?
  • Sephi
    Na par info errol engem is erdekelne :)
  • Sephi
    Miva ?:)
  • Sir Quno Jedi
    Mindketten tudjuk, hogy ez itt nem oszt & nem szoroz ! Messziről üvölt titkolt loálkodási szándékod ! :DDD
  • Ramza
    Loál, most nem is írtam azt, hogy loál :)
  • Sir Quno Jedi
    Na ne loálkodjon itten ! Haladjunk szépen tovább !
  • Ramza
    Hát én azt honnan tudjam előre :)
    Az alapján amit írtál, megfelelő választ adtam :)
  • Sir Quno Jedi
    Az egzakt válasz: IGEN !
  • Sephi
    Hmm.. lattam hogy lehet rendesen nyomatni a kombokat :)

Egy kerdes meg!

Az hogy Cd-rol jaccok az rongaja a Ps2-omet?
  • Rincewind
    Akkor gyakorolj vele! Ha egy meccs alatt tudsz 1,5 - 2 mila trick point-ot csinálni, akkor kezdesz belejönni. ;)
  • Sephi
    Jovan sikerult! Nem csomgalotam ki rendesen az volt a baja es akkor a .bin filhoz nem volt ott a .cue is. Most kicsomagoltam rendesen es megirtam es megyen szepen :)