Ki dogozik vasarnap is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
én is dolgozok vasárnap este de nem mindig,csak ha vasárnap van munka,és ha elfogadom
PResident Evil
bufosbáfcsik !!!

LittleL
Én minden nap dolgozom, ma is dolgoztam.
Így megy ez vendéglátóséknál.....hejj.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Dynamic
Például a bizonsági õr bácsik.
Sephi
Ahahaha :))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
asszem igen... és a nõci vmi trutyiba beleeseik, meg ici pici hernyókát majszolnak, meg disznót vágnak.... LOL a mûsor !!!

GozHuszar
GH vasarnap melozik

Ama et fac quod vis

Instict
jaja :DDD

sanzik
en is szoktam neha vasarnap dolgozni,de csak ha sok a melo es el vagyok csuszva az idovel...
I.C.ram
Legjobb a borostás "megjártammárVietnámotis" fej :D
tomsolo
Ki dogozik vasarnap is?

St: olyankor bannol.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Instict
az :) láttad már milyen kõkemény, ahogy beszél a kamerába a szörvájvör bemutatójába?

zippofcy
A pap

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Taranov
buszsofõr az király nyári estéken mikor elhúz a felesége elõl nyugiba :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
a szörvájvör ?

Instict
Stohl András

Balo
lehet, hogy pilóta a malévnél... :)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Instict

PResident Evil
a buszsofõr :)

harakiri
én is szoktam.... onnan tudom, hogy vasárnap van, hogy dolgozni kell még éjszaka is :))

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"

Astaroth
Miért?

Sephi
En...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"