302
Hangkártya probléma
-
#22 megmondtad hogy milyen cucc? nem valami alaplapi integrált kártya? akkor az alaplap gyártyójának ahonlapján keresd meg. -
#21 bocs,de nem vagyok valami járatos a gyártók honlapjának megtálálásában... :)
nem tudnál egy megfelelő linket dobni???? :)
nagyonnagyon megköszönném -
#20 gyártó honlapjáról -
#19 és akkor honnan szedjek hozzá new illesztőprogit? -
#18 az szar, én mindig a legfrissebet rakom fel. -
#17 nem szedtem le újat...
azt akarom felrakni,amit adtak a géphez,illesztőprogis cd-t -
#16 új hangkártya driver-t szedtél le? -
#15 de akkor meg hibát ír ki... végigmegy a telepítés,és a végén megáll,aztán meg azt írja ki,h. hiba lépett fel a telepítés közben -
#14 nem ment át és? nyomod tovább azt kész :) -
#13 Sürgős segítség kéne...
ma reggel lett feltéve a windows xp service pack 1-gyel,és a hangkártya illesztőprogramja nem ment át a windowsal való kompatibilitási izén...
a hangkari pontos típusa: SiS 7012 Audio Device
idáig service pack nélküli xp volt a gépen...
(nem az enyém a gép,hanem egy idióta haveromé)
mit lehet ilyenkor csinálni?
esetleg frissebb illesztőprogi segítene? -
#12 -
#11 Hyall!
A hangkártyám egy 4ch SB-live és mostanában az újabb játékoknál probléma van vele méghozzá az hogy a hang akadozik, és mindig a játék zenéjében, a beszéddel és az efektekkel nincs probléma. A problémás játékok a követketők: Silent Hill 3, Rebels prison escape, Legacy of kain ... a többi most nem jut eszembe de túl sok amúgy sincs. Mások is írtak már ilyen problémát pl. a Silent hill 3 topicban de senki sem írta hogy sikerült e megoldani. Ha van valami tippetek, esetleg volt ilyen problémája akkor írjon. -
#9 -
#8 Lehet az AGP slotba dugtad..
-
#7 szerintetek az mitől lehet hogy az xp mint új VGA-eszköz iimeri föl a hangkártyám? (az alaplapi hangkártya installja olyan 80% után restartolja a bépem) -
#5 Működnie kéne mert azelőtt is u.a-ban a foglalatban volt, csak a windowst telepítettem újra -
#4 másik PCI foglalatba rakod be... -
#3 Sajnos eléggé hardver-láma vagyok :-/
Másik PCI-ben? már hogy? -
#2 Másik PCI-ban ilyenek próbáltad? -
#1 Egy Creative CT4810 típusú hangkártyám van, de nem tom beüzemelni. Elméletileg be van kötve rendesen. Letöltöttem a hozzá illő drivert (win98 cd-n nem talált) de semmi eredménnyel. Mit tegyek?