302
Hangkártya probléma
  • Punkerwork
    megmondtad hogy milyen cucc? nem valami alaplapi integrált kártya? akkor az alaplap gyártyójának ahonlapján keresd meg.
  • burkusdió
    bocs,de nem vagyok valami járatos a gyártók honlapjának megtálálásában... :)
    nem tudnál egy megfelelő linket dobni???? :)

nagyonnagyon megköszönném
  • Punkerwork
    gyártó honlapjáról
  • burkusdió
    és akkor honnan szedjek hozzá new illesztőprogit?
  • Punkerwork
    az szar, én mindig a legfrissebet rakom fel.
  • burkusdió
    nem szedtem le újat...
    azt akarom felrakni,amit adtak a géphez,illesztőprogis cd-t
  • Punkerwork
    új hangkártya driver-t szedtél le?
  • burkusdió
    de akkor meg hibát ír ki... végigmegy a telepítés,és a végén megáll,aztán meg azt írja ki,h. hiba lépett fel a telepítés közben
  • Punkerwork
    nem ment át és? nyomod tovább azt kész :)
  • burkusdió
    Sürgős segítség kéne...

ma reggel lett feltéve a windows xp service pack 1-gyel,és a hangkártya illesztőprogramja nem ment át a windowsal való kompatibilitási izén...
    a hangkari pontos típusa: SiS 7012 Audio Device

idáig service pack nélküli xp volt a gépen...
    (nem az enyém a gép,hanem egy idióta haveromé)
    mit lehet ilyenkor csinálni?
    esetleg frissebb illesztőprogi segítene?
  • stone
  • stone
    Hyall!
    A hangkártyám egy 4ch SB-live és mostanában az újabb játékoknál probléma van vele méghozzá az hogy a hang akadozik, és mindig a játék zenéjében, a beszéddel és az efektekkel nincs probléma. A problémás játékok a követketők: Silent Hill 3, Rebels prison escape, Legacy of kain ... a többi most nem jut eszembe de túl sok amúgy sincs. Mások is írtak már ilyen problémát pl. a Silent hill 3 topicban de senki sem írta hogy sikerült e megoldani. Ha van valami tippetek, esetleg volt ilyen problémája akkor írjon.
  • Punker
  • NeoMaN
    Lehet az AGP slotba dugtad..
  • Punker
    szerintetek az mitől lehet hogy az xp mint új VGA-eszköz iimeri föl a hangkártyám? (az alaplapi hangkártya installja olyan 80% után restartolja a bépem)
  • Tarhonya
    Működnie kéne mert azelőtt is u.a-ban a foglalatban volt, csak a windowst telepítettem újra
  • Punker
    másik PCI foglalatba rakod be...
  • Tarhonya
    Sajnos eléggé hardver-láma vagyok :-/
    Másik PCI-ben? már hogy?
  • dikki*yysw
    Másik PCI-ban ilyenek próbáltad?
  • Tarhonya
    Egy Creative CT4810 típusú hangkártyám van, de nem tom beüzemelni. Elméletileg be van kötve rendesen. Letöltöttem a hozzá illő drivert (win98 cd-n nem talált) de semmi eredménnyel. Mit tegyek?